Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
OPOWIEDZ- plissssssss....

Stałam zaraz przy barierkach na 2 płytę ( pole konceru buło podzielone na 2 cz. - 1 płyta - miejsca blisko sceny i 2 - już troszeczkę dalej ale też blisko. Beznadziejny jest fakt, że na 1 płycie była zapełniona jedynie połowa miejsc a ludzi nie przepuścili) Jak wyszli na scene to myślałam, że wyjdę z siebie, to było takie piękne! Tak się to zaczęło http://www.youtube.com/watch?v=2J3TVB_38_0 Tam gdzie stałam było takie szaleństwo i wrzask, tutaj tego nie widać bo filmik jest nagrany z dalszych miejsc. Przez jakieś 5 kawałków miałam to swoje świetne miejsce koło bramki, ale potem siła woli pzrepchania się do najlepszych miejsc osób z dalszych "rzędów" była większa niż moje możliwości wytrwania w takiej dżungi :) Wzięli mnie do góry w taki mniej więcej sposób http://www.calvertnet.k12.md.us/info/submission/news/images/2009/mosh.jpg :D i przenieśli za barierkę. Niestety za długo nie podziwiałam AC/DC z takiej małej, cudownie namacalnej odległości bo skierowali mnie trochę dalej. Ale stamtad był duużo lepszy widok niż tak, gdzie się znalazłam po tych kilku pierwszych kawałkach - widziałam całą scenę i wszystkie ruchy bez przerw na patrzenie w czyjeś plecy. Ten filmik najlepiej obrazuje miejsce w jakim byłam na początku http://www.youtube.com/watch?v=U3mtdnhxPaU&feature=related ale żaden filmik nie pokaże cio tams ię działo, to było cudowne! Wychodziłam stamtąd wyrwana z rzeczywistości... Pewnie chaotycznie to napisasłam ale nie jestem w stanie inaczej :)

Gość Tomek Kowal
Nieee, nie chaotycznie, wszystko zrozumiałem. Gratuluję, przeżyłaś piękne chwile ,,wyrwane z rzeczywistości"- na tym polega magia koncertów!

Przed koncertem poszłam sobie do sklepu, żeby kupić coś do picia. Widziałam kolesia w koszulce Burzum, miał długie włosy i bródkę. Od razu sobie o Tobie pomyślałam :D Trzymał w ręce dużą butelkę wódki i próbował namówić towarzyszy do kupna ale cos mu tłumaczyli i nie chcieli kupować. Na to on odparł z wyrzutem - "No Jezus Maria!" :D

Gość Tomek Kowal
Jezus Maria? To z pewnością nie byłem ja! :) :) :) :)

Może z sarkazmem to powiedział? :D Jak widziałam ile tam było ludzi to mnie zatkało. Dziw, że miałam takie miejsce i mogłam ich zobaczyć na scenie a nie tylko na telebimach. To była wiekopomna chwila, gdybym chciała mieć dzieci to bym im o tym opowiadała... :D

Gość Tomek Kowal
Zobaczcie, oto ,,Silikonowi ludzie"-galeria ,,plastików". Tragedia? To mało powiedziane. Ta śliczna osoba na 2 zdjęciu to nie transik, tylko oszpecona kobieta. http://fishki.net/comment.php?id=70103

Gość Tomek Kowal
W zasadzie ja też czasami mówię ,,O boże", O jezu"- zostało mi z czsów, gdy wierzyłem w te postaci. Ileż razy próbowałem to wyrugować ze słownika- nie da rady, przyzwyczajenie to druga natura :(

Gość Tomek Kowal
Ci ludzie SAMI TO SOBIE ZROBILI oddając się w ręce plasto-chirurgów i jeszcze im za to płącąc. Tu jest niezłe- milicja rosyjska zgarnia hippiski :) :) http://fishki.net/comment.php?id=70238

Gość Tomek Kowal
Co im się stało w usta? Botoks! :)

:D Nie umiem rosyjskeigo i nie wiem czego dotyczy ta akcja, ale hippiski fajne :) Niektóre z tych dziewczyn ze stonki z operacjami są naprawdę ładne, mimo, że te stylizacje są dla mnie okropne, a te przerysowane usta psują im całą twarz.

Widziałam kiedyś program o uzależnionej od operacji plastycznych kobiety. Jak skończyła jej się kasa na botoks - wstrzykiwała sobie SAMA olej do smażenia strzykawką!

Gość Tomek Kowal
Fajne, wiele bym dał, żeby móc pomalować na niebiesko taką wyzwoloną, ładną panią :) Boroksiary myślą, że to im dodaje uroku :) Pamiętam, że pierwszy i jedyny napis, jaki wykonałem sprayem na murze to było właśnie wielkich rozmiarów ,,AC/ DC". Nie pamiętam, pod wpływem jakiej piosenki byłem, akcja miała miejsce w 2001. :) A na w podrecczniku do religii, (gdy jeszcze wierzyłem ) światli autorzy przestrzegali przed przesłaniem zespołów satanistycznych- AC /DC, KAT, itd :) :) :). Nie wiem, co za burak zaliczył ten sympatyczny zespół do szatusiów:)

Gość Tomek Kowal
Tak, widziałem ją w necie, ale miała później MORDĘ- bo twarz to już zbyt lightowe określenie:)

Gość Tomek Kowal
taaa... Bo światły ,,ałtor" zna się goowno na muzyce i nie słyszał o blacku :) Pewnie pisze to zdewociały 60 latek, katecheta albi ksiadz, którego wiedza o muzyce zatrzymała się 35 lat temu. Jak można napisać o Beatelsach, AC/DC, czy słitaśnym Ozzim, że to sataniści? Albo Rolling Stones... O Nirvanie ksiądz podręcznikowiec pewnie nie słyyszał, bo to zbyt nowe, ale pewnie też by się załapała- nie wiem, czemu, ale choćby za Heart shaped Box i dziadka w czapie mikołaja na krzyżu :) Ooo. to z Vargiem robią dematywatory? Miło :)

Gość Tomek Kowal
A tak naprawdę to Varg nie jest i nigdy nie był satanistą, tylko neopoganinem, który podpalał kościoły, by walczyć z narzuconym bogiem. On wierzy w Baldura, Odyna, Lokki'ego i spółkę:) W Polsce też jest trochę kapel pagan metalowych, które sławią Swarożyca, Światowida itd, nawet wczesny Behemot otarł się o to :)

Baptyści w latach 70 puszczali wszystkie kawałki znanych zespołów od tyłu, żeby "odkryć ukryte satanistyczne treści :D :D http://www.youtube.com/watch?v=uGYZiEvmAno&feature=related i ludzie w to wierzą, tam jest nawet Hotel California z ukrytą satanistyczną treścią :D Tyle w tym ukryrych treści co w tym http://www.youtube.com/watch?v=a9svmmzm2u4

Gość Tomek Kowal
Tak, ma żonę i 2 dzieci, mieszka na ranczu w bodajże Telemark, czy jakoś tak

Gość Tomek Kowal
Myślę że po 16 letnim garowaniu nie w głowie mu zabawy z zapałkami- ma 37 lat, dzieci, żonę, chyba chce wydawać płyty, zarabiać kasiorę i w miarę spokojnie żyć. Poza tym miał szczęście, że trafił na tak łagodny system - zjaranie 3 kościołów, zabójstwo, ucieczka z więzienia- i tylko 16 lat.. W Polsce- pewnie otrzymałby dożuwocie, albo 25 lat bezwarunkowej odsiadki, w innych krajach może nawet karę śmierci.

Gość Tomek Kowal
* dożywocie

Za morderstwo mu się należało. Nie wiem czy on to zrobił w obronie własnej, tak jak mówił, "że zabił go zanim on zabił jego" czy to zaplanował? Teraz sobie bedzie prowadził wiejskie, sielankowe życie, nie pasuje mi to do niego :D