Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
*rozbieżności kuwa zasypiam robię błędy śpię na klawiaturze :D

Gość Tomek Kowal*
no dobre było dobre tylko goodman mnie wkurtrzał tym cwaniactwem nie lubię cwaniaków wolę luzaków

Gość Tomek Kowal*
To jakby posadzić jakiegoś durnia, żeby opowiadał jakieś piękne, literackie dzieło własnymi słowami piekna metafora zapamiętam ją jako MĄDRĄ, PO PROSTU MĄDRĄ PRZENOSNIĘ OKREŚLAJĄCĄ NIEUDANĄ SZTUKĘ DZIĘX

Gość Tomek Kowal*
Take it easy to tylko tłumaczenie :) wyluzuj dziś mikołajki a jutro piję :D ale kurde w opisie fillmu piszą, że Dude jest PODSTARZAŁYM HIPPISEM czego nie widać aż tak w filmie zero flower-power, pacyfek,samochodów w kwiaty a na Wikipedii- że Dude jest Hippisem-epigonem, czyli żałosnym naśladowcą hippisów bzdura!!!! Luzacki styl nie czyni z kogoś hippisa a chyba w filmie padało, że Dude BYŁ NIM W MŁODOŚCI ale rozciąganie faktu przynależności w młodości do jakiegoś ruchu na całe życie człowieka uważam za nadużycie Dude czterdziestoletni mógł byc BYŁYM hippisem, co nigdzie nie było zaznaczone na przykład to, że w dzieciństwie nosiłem pieluchy, nie oznacza, ze DO KOŃCA ŻYCIA MOŻNA MNIE NAZYWAĆ FANEM PILELUCH

Gość Tomek Kowal*
o kurrrrrrrrrrrrrrrrr 29??????????????????????? ja myślałem że to wypucowana 40 !!!!!

Gość Tomek Kowal*
desperado_ mi się podoba OŁ NOŁ :D :D

Gość Tomek Kowal*
endohippis

Gość Tomek Kowal*
hippis wewnętrzny :D

Gość Tomek Kowal*
take it easy nie było tak źle

Gość Tomek Kowal*
całuski niech Cię Jezus prowadzi

Gość Tomek Kowal*
dobrze nie fikam do siatkobetonowego Syna człowieczego

Gość Tomek Kowal*
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/06/article-1335992-0C5CB768000005DC-982_233x244.jpg takie buty LADY GAGI , jak i zresztą niektore jej kreacje uważam za zabawne, ciekawe, pomysłowe ale muzyka- NA NIE -słyszałem kiedys kawałek czegoś w stylu - ,,Po- po -po - po - poka Face gaga ulala gaga ulala po- po -po po poka face" :D :D :D bardzo bardzo słabo spiewa i ma słabe piosenki ale niektóre ciuszki spoko nie potępiam wszystkiego tylko dla tego, ze nie gra metalu ciuchy - zabawne muza-żenada

Gość Tomek Kowal*
ale jajcarski wierszyk znalazłem na Nieszufladzie :D :D :D :D :D Puenta POWALA Biegnij lodek, biegnij A wiesz, biegałem wczoraj po lesie, Pod śniegiem wyła zmarznięta jesień, Łzy wyciekały glinianym błotem, Chlupała jesień złota tęsknotą Co miała długie włosy owczarka, Ciekła włosami spod śniegu na świat, Dyszała ziemia, jak ty onegdaj Pod białą kołdrą żywa i ciepła. Chciałem się kochać - lecz cię nie było, Bluzę na kubik drewna rzuciłem, Wyparowała chyłkiem tęsknota Z bluzy, z jesieni. I fiut mi opadł. Słownik Polny

Gość Tomek Kowal*
podoba mi się reklama Tiger Black CZARNY TO NIE KOLOR CZARNY TO SIŁA :D

Gość Tomek Kowal*
czeeeeeeśśśśćććć

Gość Tomek Kowal*
co tam u ciebie? ja wczoraj widziałem Lebowskiego :)

Gość Tomek Kowal*
WIERSZ NIEŚWIETNY PUENTA ŚWIETNA W ZASASDZIE MOGŁABYC TYLKO OSTATANIA ZWROTKA

Gość Tomek Kowal*
To pewnie fake zdjęcia z netu na 99 %

Gość Tomek Kowal*
pewnie! po co płacić za wykonanie atrapy czegoś co już się ma :D :D :D :D (dobra, głupi żart, sorrki :D :D)

Gość Tomek Kowal*
ja bym sobie też w nie wytatuował Wacusia na ramieniu bo po co?

Gość Tomek Kowal*
na pewno słyszałyście o tym wypadku w niemieckim ,,Załóż się" kuwa sam sobie winny koleś nie pochwalam takiej amatorskiej kaskaderki DLA KASY przecież on NIE BYŁ PROFESJONALISTĄ! Był młlody, wysportowany, cieszył się zdrowiem, teraz, o ile przeżyje może być inawalidą trochę ciśnie się na usta ,,miałeś chamie złoty róg... http://www.fakt.pl/Ciezki-wypadek-w-telewizji-WIDEO,artykuly,89560,1.html

Gość Tomek Kowal*
filmik znajdziecie na str Faktu, na YT poblokowane ale ta przerażona Murzyneczka w studio-mmmm słodka... :)))) Schrupałbym taką Czekoladkę :D

Gość Tomek Kowal*
jak dla mnie amatorskie popisy kaskaderskie są głupotą samą w sobie AMATOR -KASKADER to brzmi kuriozalnie, jak NIEWIDOMY ZEGARMISTRZ JAK UWAŻACIE? NO , jest i trochę winy TV, że pozwalają na takie rzeczy

Gość Tomek Kowal*
przed godziną było... Wpisz ,,Samuel Koch" w wyszukiwarkę wideo pewnie będzie na jakiejś stronce chińskiej było

Gość Tomek Kowal*
zawalista afro-niemka :) a jak śliczne oczęta z przerażenia otworzyła :) P. Kazadi Czy Ola Szwed się przy niej chowają :) Dla jago ojca to tez musiało być przeżycie... :( siedział za kierownicą tego Audi... :( Jakas patologiczna rodzina - ojciec i syn ryzykują łbami dla kasy :(

Gość Tomek Kowal*
a dla mnie sie właśnie podoba :( Ale trochę z niej pustak żużlowy :) tak- jego ojciec siedział za kierownicą