Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna samotna.

Dlaczego piękne kobiety są często samotne?

Polecane posty

Gość Piękna samotna.
No zmieściłes się mam 20lat

zmieściłem. :) napisałem przedział 20-22 lata. niestety jeszcze parę wiosen pocierpisz, albo zainteresuj się dużo starszym. Powodzenia.

Gość eeeee nie masz nie obrobionej
foty? bo w Ps to z paszczura można zrobić laskę że ho ho z resztą dla mnie dziewczyna ze zdjęcia jest ładna - ale żeby od razu piękna? piękno to jest coś co chwyta za serce i rzeczywiscie są takie osoby na których zatrzymasz zawsze wzrok w tłumie....bo mają "to coś"...a ładnych dziewczyn jest wiele.

Gość Piękna samotna.
Mam nie obrobione foto za chwile wstawie.

Gość eeeee nie masz nie obrobionej
najlepiej jak patrzysz na wprost -i widać cała twarz i osobno zdjęcie sylwetki- wtedy można realnie ocenić np. agencje modelek wymagają takich zdj w portfolio.

piękna samotna - ładnie wyglądasz, a nie martwiłabym się na Twoim miejscu, bo młodzik z Ciebie, myślałam że jesteś już stara baba jak ja:p

Gość Piękna samotna.
Jestem po lewej stronie :) www.voila.pl/148/c2a5s/?1

Gość Piękna samotna.
Aggie dziękuję:)no ale kumpele w moim wieku są w stałych związkach...a ja nie.. Niestety innych fot nie mam na kompie jedynie w telu to musiałabym przesłać ale myślę że coś na tych widać:)

nie oglądaj się na innych...jedyna rada, sama sobię ją powtarzam:) Kumpele w moim wieku biorą ślub i co mam powiedzieć?:p na "na każdego przyjdzie pora rzekł skowronek do indora":p

Dziewczyno - przynajmniej Ty nie zajdziesz w ciążę. ;) a poważnie to miej swój rozum. nie patrz na innych. wiem, że w tym wieku to trudne, ale mimo wszystko. lepiej jest być samemu i szukać i znaleźć odpowiednią osobę, niż być z kimś nieodpowiednim, rozstawać się i cierpieć później, powodzenia.

Gość Piękna samotna.
Aggie no masz w sumie dużo racji i myślę że w końcu i ja znajdę kogoś dla mnie odpowiedniego, troszkę mnie podnioslas na duchu:)jak jesteś z 85to wcale stara nie jesteś:P najgorsze jest chyba wkroczenie w kolejne 10lecie tak jak ja teraz przechodzę:)

Gość Piękna samotna.
Wydaje mi się że jeszcze rozumu nie zatraciłam, tylko mówię że po prostu czasem złość mnie bierze że inne mają porządnych chłopaków a mi się nie trafia no ale troszkę mi pomogliscie zmienić podejście:)dziękuję:)

dziecino ja nie jestem ROCZNIK 85 tylko tyle mam lat:p:p:p i dlatego się martwię, ze już nikogo nie znajdę hehe.....:D:D a poważnie to po prostu wyluzuj, rób to co robisz, wychodź do ludzi, uśmiechaj się, wyjedź gdzieś na wakacje itp i ktoś wartościowy do serca zapuka❤️

Gość Piękna samotna.
Zdjęcie do cv- mam lekki makijaż może po prostu tak wygląda bo zdjęcie było troszkę przerabiane-retusz więc może dlatego tak wygląda jak tapeta.

Gość Piękna samotna.
Hehe żadnych kolczykow nie posiadam:) tatuaży też nie

tatuaze ok, kolczyk tylko w pępku jak dla mnie. wiszący. dla jednych tandeta, ale na mnie to dodatkowo działa dodatkowo. nie cierpię jak kobieta ma kolczyk w brodzie, na wardze, w brwi czy w języku. ten ostatni baaardzo przeszkadza, ;)

a wiesz o tym że farbując włosy w takim wieku masz niemal pewną łysinę po 50-tce ? :D Farba ta jest tak samo żrąca jak ta do ścian :P

Gość on a mission
Piekna samotna, tak z ciekawosci, naprawde uwazasz sie za PIEKNA kobiete? Jesli tak, to na prawde zadziwia mnie wysoka samoocena niektorych. Brwi praktycznie wygolone, mocne krechy pod oczami, sporawy nos, ogolnie zero naturalnosci i ty jak patrzysz w lustro, to mowisz "jestem piekna"?

słodko gorzki - no ale w uszach kolczyki to chyba jak najbardziej ok;) czy też nie? hehe

Gość i Ty masz byc piękna?
no mnie sie nie podobasz sorry . wygladasz młodo ,ale bardzo przecietnie

Gość Piękna samotna.
No ozdoby do ciała jakoś za mna nie przemawiają może dlatego że mogłoby mi się to szybko znudzić:) Zdjęcie do Cv- no ja farbuje już trochę włosy hehe wiem że się niszczą no ale ja o nie dbam bardzo więc nie ma problemu:) on a mission- hmm no to mnie zatkalo pytanie..może powiem tak że jestem uważana za piękną, w postrzeganiu osób które mnie znają, bądź widzą i komentują. Nie rozumiem przeciwników makijażu..przecież praktycznie każda kobieta w ten sposób pokazuje swoje atuty, nie mówię tu o robieniu się nie do poznania. Po prostu w celu podkreślenia oczu, czy wyrównaniu koloru skóry itp:)

Gość oj tam smieszne jesteście
jesteś ładna ,ale piękna to przepraszam ,ale przesada jak dla mnie. znam dużo ładniejszych dziewczyn

on a mission -----> Też mówiąc delikatnie - nie przepadam za tapetą :D W sumie to powiedziałbym że nasza "piękna samotna' wygląda jak dziunia :( I nawet jeśli jest mądra i poukładana to w oczach facetów wyjdzie na pustą lalę ... Faceci są jednak wzrokowcami i nie ma pomiłuj ...

Gość on a mission
Makijaz jest ok, w momencie kiedy podkresla urode, a twoj zdecydowanie tego nie robi. Te kreski pod oczami+wygolone brwi wygladaja tandetnie i musimy sie chyba obracac naprawde w roznych srodowiskach, skoro ty w twoim jestes uwazana za pieknosc. Nie pisze tego zlosliwie, po prostu w zyciu nie spodziewalabym sie, ze osoba tak wygladajaca uwaza sie za pieknosc.