Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaasiorek_

odchudzanie od poniedzialku na maxa bez sciem ;) kto dolaczy?

Polecane posty

Witam wszystkich:) od dzisiaj tzn. 17.05.2010 zaczynam odchudzanie na maxa bez zadnych sciem:( chce w koncu dopiac swojego nie podjadac slodyczy, nie jesc pieczywa a przede wszystkim jedzenie po godzinie 19 odpada powinno byc po 18 ale chodze do pracy wiec musze spobie ja przedluzyc o godzinke :) Mam nadzieje ze ktos dolaczy potrzebuje osob ktore wiedza czego chca. jesli taka wlasnie jestes to pisz waze 63.5 moj wzrost to 174 cm niby jest ok ALE mam wielkie biodra wiec one musza zniknac trzymajcie kciuki i wpisujcie sie

Gość POLLIP
dołącze się do Ciebie jak dostanę wypłate do bo teraz nie mam nawet na leciutkie żarełko:(

Ja też zaczynam dziś....waże cos około 79-80kg nie wiem bo sie nie ważyłam ostatnio a mój cel to 60kg. zaczynam dziś..:) w sierpniu ide na wesele i chce do tego czasu zżucić jak najwiecej:)

czesc dziewczyny dzieki ze napisalyscie :) ja musze wazyc 55 kg przynajmniej mam nadzieje, ze mi sie uda :) POLLIP mysle ze nie musisz miec kasy zeby zaczac sie odchudzac wystarczy samozaparcia ja np dzisiaj na sniadanie platki z mlekiem, oprocz tego w poludnie zjadlam batonik pelnoziarnisty dla osob odchudzajacych sie no i teraz wlasnie wcinam jajko na miekko znaczy 3 jajka na miekko o to moje dzisiejsze jedzenie :) za godzinke zjem activie i bedzie dla mnie ok pozniej godzinka na rowerku stacjonarnym i tyle a co do MAMUSKA22 to trzymam kciuki za postanwienie dziewczyny musimy dac z siebie wszystko w koncu to musza byc super wakacje z super sylwetka :D pozdrawiam

jeśli mogę wam poradzić - proponuję Dukana. Poszukajcie w necie- mase jest informacji na ten temat

aaasiorek - nie przesadzaj. To jest BMI poniżej normy. Dukan proponuje opcje, dla dziewczyn, które chcą pozbyć się bioder i ud , i oszczędzić góre. 55 kg to naprawdę jest za mało.

DO ZACZLEAM 0601 moze i moja dieta nie jest najbogatsza ale dla mnie jest ok wedlug mnie 55 kg dla mnie to w sam raz zeby nie miec biderek kurcze a tak w ogole to wolalabym nie miec tych wszystkich problemow :(

jak tam chcesz - pisze tylko, że w ten sposób może Ci się udać niezbyt wielkim kosztem, jesli chodzi o poświecenia, bo tego zadna z nas nie lubi. Mimo wszystko 55 kg to nie jest zdrowo. Jasne, że chcialabym ważyć mniej, ale tak stwierdzam, że chude to nie zawsze znaczy atrakcyjne

do ZACZELAM 0601 piszesz ze 55 KG to nie jest zdrowo a sama tyle wazysz to jak to jest z Twoja motywacja? ja lubie sie tak odzywiac dla mnie to nie poswiecenia poswiecenie to wytrzymac tak zeby schudnac :) ja od dzis postanowilam wiec bede sie trzymac ;)

A dlaczego nie chcesz jesc chleba? Razowy (najlepiej na zakwasie, bez drożdży) jest bardzo cenny i syty - np. z ogórkiem, pomidorem. A ten batonik to ma zapewne w skłądzie cukier, activia też - to takich rzeczy powinno się unikać na diecie.

wlasnie przeczytalam sobie diete dr dukana, ale z komentarzy wiekszosci wynika ze nikomu nie pomogla :( nie wiem jak to mozliwe ze powowlujesz sie na dukana chyba ze jestes jednym wyjatkiem :) trudno dziewczyny ide zjesc jogurcik :p trzymam kciuki za wszytkie ktore sie tutaj wpisza !!! :d

aaasiorek - mam 170 cm i waże ok 58 kg. To jest BMI ponad 20 , podczas gdy ty chcesz dojść do 18,2. Wiec różnica jest. Pozatym, piszesz, że przeszkadzają Ci biodra - reszta jest ok. To proponuje ( a nie narzucam ) Ci dukana, ktory oszczędzi biust a zmniejszy obwod bioder i celullit. Piszesz - zaczynam odchudzanie na maxa - czyli sugeruje, że jesz słodycze i pieczywo. A za chwile - ja lubie się tak odżywiać. Wiec przeczysz niejako swoim słowom. Pozatym dla Ciebie 55 kg to ok, czyli kiedyś tyle ważyłaś a przytyłaś z powietrza czy ze zdrowego odchudzania ?

no pewnie ma cukier jak to batonik ale pisza na nim ze jest stworzony ze zboz ktore nie szkodza w odchudzaniu lecz pomagaja moj batonik ma 49 kal a chleba nie jadam juz od miesiaca mam duzo kolezanek i kolegow ktorwy zereygnowali z chlebka a moj kolega ma w tej chwili -27kg nie je chleba od 1.5 roku ja nie jem chleba nawet razowego zastapilam go wasa jest takze smaczna i nie ma w sobie spulchniaczy ktore ma chlebek

schudłam na Dukanie- i wydaje mi się , że to ma sens - białka, warzywa i baaaaaaaaaaaardzo dużo mineralnej. Powodzenia w dojściu do celu.

kochana nie pisze ze jem pieczywo bo go nie jadam po prostu wazylam kiedys 55 kg i bylo dla mnie w sam raz wiec nie pisz mi ze moje bmi bedzie 18 i cos mnie nie interesuje moje bmi tylko moja sylwetka nie mowiie ze to jest jakies nie normalne chce zrzucic biodra wiec nie wazne jakie bedzie bmi wazne zeby znikly a wiem ze przy wadze 55 kg ich nie bedzie przytylam bo zaczelam jadac normalnie przez 8 LAT w koncu musiala waga pojsc do gory nie bedzie stala wiecznie w jednym miejscu pisalam ze widzialam ta diete dr dukana ale ludzie na forum pisza ze jest nie skuteczna!!!

Heh....jakby jeszcze ten Dukan wymyślił cosik na oponę moją....to normalnie staję i się poświęcam jak nic natychmiast:-D A wymyślił czy nie? ;)

Sorry że tak sie tutaj wtarabaniłam i pytam,ale zielona jestem w tych tematach.Rzuciłam palenie i coś mi przybywa tu i tam....ale tam może zostac...tylko TU czyli brzuch chciałabym żeby zniknął:-D

Chude - nie znaczy zdrowe. W zasadzie - twoja sprawa, po prostu dla mnie to nie jest normalne. " chce ważyć 49 kg przy wzroście 165 bo się zabije" i bla bla bla. Napisałaś jak malolata z gimnazjum. Jesli chodzi o budowe, masz racje - nie zawsze cyferki pokazuja prawde, I zgodze sie z tym BMI. Natomiast - o Dukanie dowiedzialam sie z forum, chyba nawet z kafeterii, a w miedzyczasie kilka moich kolezanek stosowalo te diete - i kazdej sie udalo. Na temat efektu jojo sie nie wypowiem- plan Dukana zaklada ograniczenia po zakonczeniu odchudzania, a nie kazda ma sile tego przestrzegac. Aaaaaaa i jeszcze - figury , w sensie proporcji nie zmienisz - jesli tak, to naprawde w niewielkim stopniu. Masz takie biodra i tyle.

z brzuchem to ja nie mam zadnego problemu zawsze jest plaski jak deska no chyba ze sie nawpierniczam to mam wielki bebech ale wystarczy dieta oczyszczajaca jednodniowa powinno Ci cos zniknac jesli nie musisz zaczac robic brzuszki to jest chyba najbardziej realistyczny spposob na brzuch ;/ no coz trzymam kciuki za zgubienie brzuszka bo ja tam to mam problem z biodrami jezdze na rowerku cos tam znika ale to za malo :(

z tym sie zgodze moje biodra zawsze beda okragniejsze bo mam taka budowe ciala chodzi mi o zgubienie tluszczu z bioderek a to ze zawsze beda okraglle to wiem nic na to nie poradze bede wazyc 55 to wtedy pogadamy wiem ze wtedy dla mnie bedzie ok nie chce wazyc 49 bo to juz przesada jak na moj wzrost nie zaprzeczam ze nie schudlas na dukanie ja tylko pisze co czytalam na forum nigdy tego nie stosowalam wiec udzieleac sie nie bede skoro tobie sie udalo to brawo

Tego się cholercia obawiałam...mniej słodyczy[to jeszcze pikuś],ale podjadanie[kiedy właśnie ciort wie dlaczego tym zastąpiłam fajki:-O Ja już bardzo poważnie zastanawiam się nad powrotem do papierosów,bo jak tak dalej będzie to ja dziękuje ;) Dzięki wam dziewczynki za rady! Trzymam kciukasy za Was😘 a sama lecę poszukam jakiej diety oczyszczającej....a może Wy macie coś sprawdzonego?

Hej :) Mogę się przyłączyć? Mam 171 cm, ważę 62 kg. Moim celem, do wakcji myślę, jest uzyskać 58 kg, a potem może 55 i na tym poprzestanę. Co planuję? Dieta MŻ, ograniczenie słodyczy, dużo pić wody mineralnej, stosować balsam i herbatkę odchudzającą. Oczywiście też więcej ruchu (z tym nie będzie problemu, bo ogólnie jestem dość aktywną osobą). Obecnie jestem chora, więc nie wiem jak ta dieta będzie wyglądać, ale jak już wyzdrowieję - obiecuję się porządnie przyłożyć :D

do JUSTA007 trzymam kciuki mamy podobna wage i prawie ten sam cel wagowy hehe;) mam nadzieje ze nam sie uda rowniez nie stosuje diet robie sama swoja diete mam nadzieje ze wyjdzie :) trzymam kciuki

czarna - ja kiedyś jadlam mase slodyczy. Naprawde. Batoniki 7 daysy, czekolady, zelki. Na dzien dzisiejszy- nie mam na to ochoty. Jak mam ochote coś zjeść - jem jakiś jogurt i wypije cole light - moze to nudne. ale mnie pomaga.

to chyba sama sobie zaprzeczasz pisalas ze jogurt jest slodki a sama go jesz cola ktora piszesz tzw bez cukru ma w sobie wiecej cukru niz cola czerwona ;d udowodnione naukowo :)

do ZACZELAM SORRY TO NIE TY PRAWILAS MI MORAALY NA TEMAT JOGURU TYLKO JAKAS KOBITKA WYZEJ :) ale co do coli to nie mam innego zdania jest na serio bardziej kaloryczna od zwyklej

Też mam taką nadzieję. Ja, co prawda, mam tłuszcz rozmieszczony całkiem równomiernie, więc tej wagi tak po mnie nie widać (poza tym dużo tej masy stanowią mięśnie), ale bardzo mi przeszkadzają boczki i ogólnie jakiś taki wystający brzuch. Chciałabym, żeby był płaski. Akurat bioder to Ci bardzo zazdroszczę :) Ja w tym miejscu przypominam trochę "świeczkę", tzn. jestem b. wąska w biodrach :D