Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowa123

zapraszam kogoś "normalnego" do rozmowy:)

Polecane posty

Jeśli to było pytanie do mnie o fotkach to nie wiem czemu powinnaś móc je zobaczyc. Dzieki chłopaki, ze tak potraficie ściemniać z tym w sam raz :P:P. Ja by, chciała być w sam raz, ale naprawdę nie jestem :P:P. No i jak wam mija wieczorek ??? Ja włąsnie jestem po giga konferencji na gg i az mnie to wszystko zmęczyło, ustalamy z koleżankami prezent dla koleżanki na weselicho. 10 dziewczyn i 10 pomysłów, poprostu masakra mówię wam :P:P.

Niektorzy preferuja wychudzone patyki, my nie ;] Wieczorek spokojny, ostatni z krotkiego urlopu ;) potem znowu do tyry ;/

biedronecka - ja bym tam sie ucieszyl z samej obecnosci :) ... i jakbym dostal pol litra czystej ;p

He he no bo Ty facet jesteś :P:P. Dziewczynie coś przyzwoitego trzeba kupić a nie :P:P. Ja do końca miesiaca jestem na zwolnieniu, a potem też do tyrki :P:P.

Dobrze poprawiam się :P:P. Tera już widzę :):):). No to ja tez się melduję na bazie :P:p, co prawda nie z samego ranka no ale co zrobie jak dopiero oka otworzyłam :P:P:P.

Co tu dziś taka cisza???// Mhyyyyyyyyy odzywać się tu do mnie bo jak narazie prowadzę monolog :P:P:P. Właśnie robię plan negocjacji wynajmu mieszkania. Potrzebne mi niestety do szkoły. A tak strasznie mi się tego nie chce robić ze hej. Może ktoś z was robił coś podobnego?? Bo szczerze mówiąc mam problem z jednym z punktów :(.

Levviatan jak Ci mija dzień?? Ja jak narazie obżeram się budyniem :D:D. Szkoda bo nawet nei mam się kogo zapytać... ;/.

troche juz zyje na tym swiecie wiec troche czasu by zajelo opowiedzenie wszystkiego ;)