Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satinQ

Jak to jest na poczatku ciazy?

Polecane posty

ja myślałam że dostanę okres-takie miałam uczucie, po kilku dniach gdy sie nie pojawił dowiedziałam się że zostanę mamą :)

octomania.... to dobrze moze i ja tak mam hiii juz sie troche ciesze :) a jutro tu napisze... Kur** znow ta @ przyszla :D

wyluzuj i bedzie ok, opwiem ci coś na pocieszenie. Kiedy urodziłam syna na sali obok mnie była pani, która miała już córkę. Kobieta ta miała 38 lat i kiedy urodziła pierwsze dziecko nie chciała kolejnego, ale po kilku latach instynkt macierzyński ponownie się odezwał, a pani nie mogła zajść w ciążę... blokada psychiczna. Powiedziała sobie jeśli w tym roku nie zajdę w ciążę odpuszczam i koniec starań, bo później będzie już gdyby coś poprostu za stara na dziecko. I co się okazało? Ciąża!!! kiedy troszkę poluzowała... :)

ja juz tez odpuscialam teraz bedzie nasz 3 cylk bez staran jesli sie nie udalo

I powiem Wam ze seks bez ,,tych" mysli czy sie uda... Jest o wiele przyjemniejszy. Przyznam sie ze czasami musialam udawac ze jest mi dobrze... A czy wy czasem udajecie?

noo to tak jest dobrze... ale ja wole sie troche pomeczyc niz mojego zawiesc ;)

Gość mnie bolal jakbym miala
wlasnie okres dostac. Jak doszlo do tego bol piersi, dosc duzy...to juz mialam prawie pewnosc ze to ciąza. Z tego co slyszalam przede wszystkim ból piersi jest takim pierwszym sygnalem.

no nic dziewczyny ide odpoczac... i mam nadzieje ze jak jutro sie obudze to @ nie bedzie... Dobranoc moje drogie. Mam nadzieje ze jutro sie znow tu spotkamy :)

Witam ponownie :) w mnie @ brak jak narazie, Brzuch boli takze mysle przyjdzie... :(

Nie wywołuj wilka z lasu. Jestem w podobnej sytuacji i mam nadzieję że nie przyjdzie. Pocieszył mnie tu jeden wpis bo zawsze przed @ bola mnie piersi a teraz milczą jak zaklęte mogłabym ugniatać jak ciasto drożdżowe:P może to odwrotny znak niż u większości ale może to dobry znak:P

Moze sie znajdzie jakas dziewczyna do popisania bo straszne nudy w taka pogode

ja byłam pewna ze nie jestem w ciąży. wszystko bylo jak na okres. wiecej "objawów" ciążowych miałam gdy nie byłam w ciąży a chciałam w niej być... jednym słowem autosugestia;) kiedy nie planowalam ciąży nagle wpadka:), w każdym razie nic nie wskazywało na to, ze to ciąża tylko spóźniająxy się okres

Gość nie młoda nie stara
Dzień Dobrya utorko, czesć dziewczyny! Mogę dołączyć? Ja okres powinnam dostać za 8 dni, ale i tak pewnie mi się pomota bo nie biorę już tabsów. Boje się tego regulowania na nowo. No ale kochamy się teraz bez zabezpieczenia żadnego, także być może wyskoczy maleństwo!:) Ile ja mam jeszcze czekania:( Brzuch mnie boli delikatnie i jajniki, ale to pewnie dlatego, że pracują już normalnie.

A po odstawieniu tabletek to ciąże mnogie:)

Witam... ojj to sporo jeszcze tego czekania. Ja @ powinnam dostac 2 dni temu alepewnie i tak przyjdzie :(

Dziewczyny chcialabym Wam zaproponowac kosmetyki oriflame po cenach tanszych niz katalogowe :) zapraszam !

Gość wredna sroka
fajna babka z forum swietnie to ujelas ja tez sie staram i doszukuje objawow na sile :) juz po 4 dniach ;) pewnie gdybym wpadla doowiedzialabym sie o ciazy dopiero po kilku tygodniach :) psychika dziala jak nic!

Damy rade dziewczyny :) kiedys wkoncu i nam sie uda :) Polecam tanie kosmetyki firmy ORIFLAME

Gość wredna sroka
musis sie udac :) ja czekam do niedzieli, powinnam dostac okres w weekend :) robie pierwszy test bez wzgledu na wynik powtorze go tydzien pozniej a ja zdolowalam sie dzisiaj bo kolezanka w pracy dzisiaj oznajmila ze jest w 12 tygdoniu i pokazala zdjecia skanow... oj, ile bym dala by za kilka tygodni rowniez taka wiadomosc przekazac w pracy :)

ja to bym od razu leciala do faceta :) hiii szczesliwi bysmy byli bardzo

Gość nie młoda nie stara
Blizniaki...Oby nie! Na raz to za dużo:) Jestem za chuda to po drugie, zaszkodziło by to i mnie i dzieciom. My już od dwóch tygodni kochamy się bez zabezpieczenia. No i kto wie może już jestem w ciąży, a nie wiem? Jesli 11 nie dostane @ zrobię test, najchętniej to juz bym chciała zrobic ten test, albo polecieć do mojego lekarza:)

zajcie w ciaze to nie jest taka prosta sprawa :) ja sie kocham bez zabezpieczenia od listopada...

ja od poczatku przeczowalam, ze jestem w ciazy... mialam robiony monitoring cyklu... dodatkowo maz codziennie powtarzal, ze kapitan zameldowal, ze zolnierzyki dotarly do bazy ;) poza tym kolezanka w pracy (nic nie wiedzac, ze sie staramy i mam takie przeczucia) co chwile pytala czy aby nie ejstemw ciazy bo inaczej wygladam ;) wiec z 25 dc poszlam zrobic bete... i jestem w ciazy... poza tym od owulacji strasznie bolaly mnie piersi, a zwykle bola max tydzien przed @ i nie tak mocno...chwilami czulam tez pulsujace na zmiane jajniki... beta wykazala ze to 3-4 tydzien... i teraz juz wyraznie czuje ze cos mi sie naciaga w brzuchu ;) i jak mam pusty zoladek to mnie strasznie mdli... trzymam kciuki za wszystkie :)

Gość hanj ki
dziewczynki napiszcie mi czy na poczatku ciazy po stosunku razem ze sperma moze pojawic sie troche krwi? Jestem 4 dni po planowanym okresie krew pojawila sie tylko po stosunku (sladowa ilosc) 2 testy wyszly mi negatywne i juz sama nie wiem czy mam jeszcze szanse na dzidzie