Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satinQ

Jak to jest na poczatku ciazy?

Polecane posty

Mam takie pytanie... Pewnie od samego poczatku nie wiedzialyscie ze akurat w tym cyklu zaszlyscie w ciaze... czekalyscie cierpliwie na @ i co? Mialyscie takie same objawy jak zwykle przed @ tyle ze jej nie bylo? Czy brzuch was bolal czy cos sie dzialo innego niz zwylke?

ja wlasnie tez sie tak czuje jakbym miala @ dostac... i tez pewnie dostane :(

Gość qwer
ja wiem ze zaszlam w ciaze 1 maja tego roku wiedzialam na bank teraz rzygam cycki mi puchna mam podwyzszona tempke i II kreski,pozdro rodze w styczniu

martulkaa 82 ---> no mam nadzieje bo jakby nie bylo to juz 6 cylk wkoncu by sie to jajeczko moglo zadomowic :) qwer ---> po czym to wiedziala?

mnie zawsze kilka dni przed okresem bolały piersi, a kiedy zaszłam w ciążę to w tym okresie, w którym piersi powinny bolec, nie bolały

ja na poczatku nie mialam pojecia dopiero jak okres sie nie pojawial zaczelam sie zastanawiac i po jakims tyg od spodziewanej @ zaczely bolec mnie piersi masakrycznie i w podbrzuszu ciagnac zaczelo teraz mam 7 tyg i dochodza mdlosci i duze zmeczenie, ajj przepraszam od jakis 3 tyg latam siusiu co jakas max godzine na poczatku myslalam ze to od zielonej herbaty teraz to juz inny powod mam ;p

Gość to czemu ta osoba
a mnie nigdy piersi przed okresem nie bolalo za bardzo, a jak zaszlam to mialam takie nabrzmiale i strasznie bolesne sutki... nigdy przed okresem tak nie mialam , poza tym bole mialam jak przed miesiaczka tylko znacznie lagodniejsze. Tez wiem dokladnie ktorego dnia zaszlam :)

Gość thaisse80
ja jak zaszlam w ciaze mialam zupelnoe inne objawy...czulam sie dziwnie. przede wszystkim bylam super zmeczona, styrana jakbym robila na budowie i potrafilam przesypiac cale dnie. nie moglam zniesc niektorych zapachow i stracilam apetyt, nie moglam jesc rzeczy ktore do tej pory byly moimi ulubionymi. potem doszedl potworny bol jajnikow. przez jeden dzien bolaly i swedzialy mnie piersi ale to przeszlo. mialam tez taki bialy sluz ktory mi smierdzial.

Wiesz, to działa na takiej zasadzie: - nie planujesz ciązy to sie nie nakręcasz, żyjesz normalnie, żadnych objawów itp itd , brak @, test i II kreski -planujesz to juz po 4 dniach masz objawy typu: bol jajników, wysoka temp, powiększone piersi, wzdęcia ipt i td psychika działa :D

ja wczoraj mialam dostac @ :) i jak narazie sie nie nakrecam ;) a co do sluzu to ostatnio mialam taki jakig grodkowaty i o bardzo intensywnym zapachu ;/

ja tez jak tak pomysle to mam jakis dziwny zapach i nie wiem czy to dlatego ze mam wech bardziej wyczulony czy dlatego ze on naprawde nieciekawie pachnie

fajna babka z forum --> hehe tak znam te zasady :) duzo sie tutaj naczytalam o takich max staraczkach... ja sie czuje tak jak przed miesiaczka moze mniej mnie brzuch boli.. a tak to ok ostatnia @ mialam 19.04 takze jest nadzieja :)

Gość thaisse80
Zwykle jak sie zaciazy nie myslac to nie od razu sie kojarzy objawy, natomiast jak sie kobieta maks stara to rzeczywiscie wyczuwa objawy juz dzien po stosunku.

powiem wam ze to 100% prawda jak sie staralam o dzidzie to za kazdym razem przez 5 miechow wymyslalam sobie objawy, a teraz odpuscilam sobie i nawet nie wiedzialam ze sie udalo

To Madziu gratulacje :) niedoczytalam... WYBACZ. moze i mnie sie uda...

Gość thaisse80
U mnie tez tak bylo, ze jak staralam sie o dziecko-a staralam sie bardzo dlugo-to juz pare dni po stosunku wynajdowalam sobie objawy. jak zaciazylam to od samego poczatku czulam sie jakos inaczej ale nie kojarzylam tego z ciaza jako, ze wtedy sobie odpuscilam ze wzgledu na nowa prace. i wtedy sie okazalo, ze oczekuje dzidzi.

ja nie wiem :) bo z tym moim chlopem to chyba jest cos nie tak :)

no dokladnie ja zajelam sie praca i dalam sobie spokoj ze staraniami mowilam bedzie co bedzie w szystko w rekach tego na gorze no i jutro ide posluchac serducho jak bije moje malutkie

Gość thaisse80
satinQ poki nie jestes w ciazy wysypiaj sie porzadnie i rob co masz ochote. ja teraz mam coreczke miesieczna to wszystko jest pod nia. karmie ja naturalnie to mi wciaz wisi na cycu, ja czasem ledwo siku zrobie juz placze. cud ze dzis wczesniej zasnela bo zwykle jest na chodzie do polnocy.

Mam 20 lat i juz dosc tego ,,buntowniczego" trybu zycia :)

Gość a masz pracę
czy narzeczonego "z wlasna firma ?":D