Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Byłe żony zawodowych żołnierzy

Polecane posty

Gość esemene
Do black75 2015.05.10 Jeśli tu jeszcze zaglądasz: mMoim zdaniem to niekoniecznie oznacza, że cię zdradzał. Może rozmawiał z kolegą, który zdradza i w pewnym momencie do ciebie tak powiedział, bo mu się ta rozmowa przypomniała. Ale przypilnuj go.

Gość esemene
Do black75 2015.05.10 Jeśli tu jeszcze zaglądasz: mMoim zdaniem to niekoniecznie oznacza, że cię zdradzał. Może rozmawiał z kolegą, który zdradza i w pewnym momencie do ciebie tak powiedział, bo mu się ta rozmowa przypomniała. Ale przypilnuj go.

Gość esemene
Do black75 2015.05.10 Jeśli tu jeszcze zaglądasz: niekoniecznie cię zdradzał. Może rozmawiał z kolegą, który mu opowiadał o tym jak to jest jak się zdradza i jemu się to przypomniało i wyrwało niechcący do ciebie.

Gość gość
No. Tak bylo. Na 100% :D

Być może tak było, ale raczej w sytuacjach intymnych mowi się co myśli ...co czuje , wątpie by nagle mu się coś przypomniało .... no ale cóż czas pokaże , wcześniej czy pozniej wyjdzie szydło z worka ...

Gość gość
Ja jestem w zwiazku z zolnierzem od 2 lat. I jest to najwspanialszy facet jakiego w zyciu spotakalam. Do domu zawsze wraca uśmiechnięty i nigdy nie przenosi do niego problemow z pracy. A alkohol? pije okazjonalnie jak kazdy. Jest bardzo wesolym i cieplym czlowiekiem, zreszta wszyscy tak uwazaja nie tylko ja. Wiec prosze was nie wrzucajcie wszystkich zolnierzy do jednego wora :) jak ktos nie ma mocnej psychiki to nie powinien isc do mundurowki i tyle. Pozdrawiam wszystkie szczesliwe kobiety zolnierzy :)

Też byłam szczęśliwa przez pierwszych pare lat .... napisz za jakies 10, 15, 20 :) wtedy pogadamy :)

Gość gość
W każdym związku po latach może się popsuć. Chodzi o to żeby być niezależną a nie wisieć na facecie. Jeżeli mężczyzna wie, że sama sobie poradzisz inaczej Cię traktuje i szanuje. Oczywiście wyjątki się zdarzają ale wtedy poprostu odchodzisz.

To fakt ,zgodze się z tym, trzeba być niezależnym. Najgorzej jak kobieta zajmuje się od początku domem dziecmi, nie pracuje , on tego nie docenia oczywiscie . Pożniej kobieta staje się niezależna i zaczynają się schody , bo mąż chce mieć kase pod kontrolą .... na to nigdy się nie godzcie ...

Gość gość
Ja tez mam faceta zawodowego żołnierza, ma jakieś tam swoje wady ale jednak z przewagą superlatyw. ...jest kochany, pomaga mi we wszystkim, jest opiekuńczy i troskliwy a co najważniejsze to potrafi kochać i okazuje tę miłość na każdym kroku. Nigdy z w życiu nie zamieniła bym go na nikogo innego, jestem po innym długotrwałym związku i teraz doceniam to co mam. Myślę więc że to jakim ktoś jest człowiekiem to kwestia charakteru i wzorców wyniesionych z domu. Ale kobiety mają rację bo Mój partner opowiada mi co wyprawiają jego koledzy ...zdradzają żony, dziewczyny,piją i mają wyj****e na wiele rzeczy.....ja trafiłam dobrze ale nie każda ma tyle szczęścia co ja.

Gość mekintosha
żyję z żołnierzem zawodowym 8 lat, wizualnie z******ty look-komandos, mundur spec jednostki, a w domu piekło... od pół roku słyszę tylko jedno słowo spierd..., wyjeżdza do jednostki na 5 dni wraca na weekendy a co ja robię ? chowam po szafach wino, eleganckie trunki , bo kazda ilośc jest wypijana, piwo to dodatek do śniadania, kiedy wyjechaliśmy na moje urodziny w góry i już o 9 rano chciał otworzyc wino a ja powiedziałam,że to za wczesnie...spedziłam urodziny sama...zero empatii, poczatki gyły piekne, mega romantyczne, uciekam , odchodze póki mam siłę, misje niszczą żołnierzy, ale potem oni niszczą kobiety , które naprawdę ich kochały, nigdy nie uwierzę,że wojskowy będzie szanował swoja kobietę całe życie..

Gość cudownie ocalona
MEGA SZOK LUDZIE !!!! chciałam wam opowiedzieć coś co zmieniło moje życie; mimo że byłam dość wierząca i taka sobie średnio praktykująca odkryłam niedawno Jezusa zupełnie na nowo, to był przewrót który zmienił moje życie!!!!! jeśli wasza wiara jest żywa, autentyczna i nie chwilowa (WAŻNE) modlitwy zostaną wysłuchane i cuda wejdą do waszego życia z taką pewnością siebie jakby siedziały tam sobie wygodnie od zawsze. Może to nie będzie dokładnie to o co prosiłeś lecz będzie to najlepsza możliwa aktualnie dostępna dla Ciebie opcja a może i coś lepszego niż „zamawiałeś”. Bóg da Ci to czego nie da Ci nikt, nikt nigdy nie będzie kochał Cię tak bardzo jak on, nikt nie doda Ci tyle odwagi i siły, tyle radości i ciepła oraz zrozumienia. To nie jest ktoś odległy, on jest bardziej ludzki od ludzi a jego dobroć większa niż dobroć wszystkich ludzi którzy kiedykolwiek żyli na tej planecie razem wziętych. To się wydaje Ci teraz może pusta gadka, ale jest coś takiego jak wylanie Ducha Świętego (sprawdź też pod nazwą: chrzest w Duchu Świętym) i jest to mega przeżycie mistyczne i realne jednocześnie, używałam w życiu różnych rzeczy i uwierz mi- nic Ci nie da takiego powera, jest to odlot nie do opisania ludzkim językiem, wiem co mówię. Jeśli jesteś teraz daleko od Jezusa i masz wymówkę w stylu „ …no ale ja już zrobiłam tyle złych rzeczy i teraz to już w sumie tak głupio, nie ma sensu wracać…” to muszę cię rozczarować gdyż to gó**no a nie wymówka ja miałam podpisany własną krwią pakt z diabłem (we wczesnej młodości) a Bóg wybaczył mi to, przyjął z powrotem jak gdyby nigdy nic, tyle Ci powiem; spowiedź to potęga, weźcie to na serio, dzięki spowiedzi możecie dosłownie wykasować te wszystkie złe rzeczy w majestacie duchowego prawa które jest po drugiej stronie (po śmierci) brane ze 100% szacunkiem i uznaniem Wróć do Jezusa, on czeka

Gość esemene
black75 2015.06.20 Wyjaśniło się coś? mekintosha 2015.08.06 No cóż, z tego co rozumiem, nie masz z nim ślubu, więc chyba lepiej się rozstać. Nauczył się tak w pracy i pewnie będzie coraz gorzej, bo już ma cię za ścierę do podłogi i tak cię traktuje - jak ścierę. Jedyne co by ci pomogło to WYWALCZYĆ szacunek dla siebie, ale za mało szczegółów napisałaś, więc nie wiem jak. No i wydaje mi się, że już na to za późno. Od początku trzeba domagać się takich rzeczy. Na początku odpuszczasz, wybaczasz, pomijasz, a potem staje się to normą i jest coraz gorzej.

Gość gość
Niestety nie wyjasnilo sie nic. Warto zatrudnic detektywa i potwierdzic lub rozwiac watpliwosci...ale to kosztuje no i nie mam pewnosci czy detekt. bedzie uczciwy i jal znalesc uczciwego co nie zdziera ze skory

Gość gość
Też byłam w związku z żołnierzem ok.10 lat i też na początku myślałam że złapałam pana boga za nogi.Dzisiaj jestem po rozwodzie z dwójką dzieci bo też przystojniak szmacił mnie przez kilka lat.Matka mówiła nie odchodź od niego bo przecież cie nie bije kto cię weźmie z dwoje dzieci ale powiedziałam sobie dość tego nikt nie będzie mi rozkazywał i traktował jak swoją własność.To nie kraj arabski że kobieta jest bezwzględnie posłuszna mężczyznie.Naprawdę teraz czuję że żyję...

Gość gość
Zobaczymy za rok czy dwa - jak ci kuc**a wywinie sie na głowe :D

Gość gość
Tez mialam epizod z zolnierzem, nieudany oczywiscie. 20 stron tego temwtu atworzylo mi oczy i pomoglo zrozumiec.... Dzieki.

Gość ania łukasz
moje stracone 20 lat

Gość zobacz to
Chcecie darmowe, mrożące krew w żyłach, szokujące, autentyczne (to dokumentalne) i wartościowe filmiki na youtube? Wpiszcie sobie Piotr glas, przede wszystkim polecam „demony seksu”, gwarantuję szok z potężnym przesłaniem !!!!

Gość gość
Dziekuje za ten temat, mialam epizod z wojskowym, uwazalam go za najwspanialszego faceta na swiecie, ale z dnia na dzien stwierdzil, ze po przeanalizowaniu za i przeciw nic z naszego zwiazku nie wyjdzie. Bardzo to przezywam, ale po przeczytaniu tego watku, wiele rzeczy w jego zachowaniu wskazuje, ze moglabym miec takie zycie jak wiele z Was.

Gość gość
Nawet wojskowy cie nie chciał??? No to kiszka. A raczej pasztet :D

Gość gość
Ja też byłam z żołnierzem kilka lat potrafił o 6 rano sciągnąć ze mnie kołdre krzycząc pobudka po czym rzucał ją na podłoge mimo że miałam wolne w pracy i chciałam się wyspać albo jak czytałam gazete wieczorem to bez słowa gasił światło "bo musi być porządek" kiedyś mnie okrzyczał że nie kłade równo butów w przedpokoju albo nie używam odświeżacza powietrza w wc,że nie przepuszczam w drzwiach starszego stopniem a kiedyś jak chciał sie kochac a ja miałam okres to powiedział że kłamie i mnie za to "zdoi" i pójdzie do agencji...Nigdy więcej żołnierzyka!

Gość gość
W peesde, kaszy i pod górę - czyli po wojskowemu :D:D

Gość gość
Haha przecież jest tyle kobiet uległych maso -gdzie one są ? czemu nie służą mundurowym ? Panny wyzwolone wyemancypowane -85% wojskowych to towar nie dla was ! Trzymać sie od mundurowych z daleka !

Gość gość
No wlanie pobudka o 5 rano. Moj sasiad emerytowany pilot wojskowy wlasnie o tej porze budzil swoich synow bo jeszcze musieli przebiec kilka km przed szkola. Albo pamietam jak sie chwalil, ze wywiozl ich na wyspe bez jedzenia i mieli za zadanie odzywiac sie tym co zlowia. A sam mial schowane puszki z jedzeniem dla siebie. Wiem, ze jego synowie tylko liczyli lata kiedy beda mogli wyjechac z domu na studia.

Gość gość
Panny wyzwolone wyemancypowane muszą peesdy wycierać o peesdy. I mówią nie nie lesby :D

Gość gość
przestańcie głupio tłumaczyć, że im tak ciężko w pracy, wszędzie teraz ciężko , jak ktoś idiota to żeby był nawet księdzem to będzie idiotą, mundurówka to przynajmniej ma fajnie po chyba teraz 20 latach i mogą leżeć do góry hujem, nie muszą orać do 67 lat, nie rozumiem własnie tego, jak im tak żle tak maso jak górnikom to niech zmienią pracę za najniższą krajową i orka do 67 lat, mundurówka i górnicy to święte krowy w naszym kraju, my musimy na nich orać

Gość gość
A kto ma orać JAK NIE BYDŁO? A kto ma to bydło gonić do roboty jak nie mundurowy? No kto??

Gość zmęczona życiem1
jestem z byłym żołnierzem od 6 lat,mamy 3 dzieci ja nie pracuje, on jest na wczesniejszej emeryturze.gotuje sprzątam zajmuje się małymi pije codziennie w nocy też, wszystko musze robić sama.całymi dniami gotuję,sprzątam,zajmuję sie małymi dziecmi ,on tylko pije i śpi na zmiane, jestem wyzywana,,obrażana,poniżana,grozi mi śmiercią.co mam robić??rozwód? niemam pracy bliżniaki mają1,5 roku,czy sobie poradzę?

Gość gość
Skoro tylko pije i śpi to kiedy wyście sobie zafundowali w ciagu kilku lat az troje dzieci?hmm. I Ty wiedząc,że to pijus sypiałaś z nim? zachodziłaś w kolejne ciąże narażając dzieci na toksyczna rodzinę?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się