Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Maj 30, 2010 655 cm Podobno jest to kulminacja fali. Miejmy nadzieje. Pamietajcie jednak ze jeszcze przez kilka dni trzeba uwazac. Mozliwe sa przesiaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Maj 30, 2010 664 cm Jak sie miewacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shellerka 0 Napisano Maj 30, 2010 oby nie zalalo poznania!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Maj 30, 2010 Podobno juz najgorsze za nami, czyli gora sie nie wyleje, teraz moga nastapic przesiaki, tj. byc zalane piwnice. No i na Starolece nie za wesola sytuacja, podobnie nie wiadomo co z osiedlem naprzeciw katedry. Zalane zostaly tereny rekreacyjne, dzialki, ujecie wody w Debinie, woda przesaczyla sie do niektorych piwnic. Na razie tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przelotem Napisano Maj 31, 2010 czy ktoś wie czy ul Garbary jest zalana? chodzi mi głównie o Wlkp Centrum Onkologiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokakola2345678901 Napisano Czerwiec 2, 2010 nie zalało. a dlaczego pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przelotem Napisano Czerwiec 3, 2010 pytałam bo miałam tam wizytę kontrolną a mieszkam ponad 100 km od Poznania i nie wiedziałam czy jechać - telefony nie odpowiadały, a ich str. w necie nie była czynna z powodu odłączenia serwerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach