Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfgh

no i stalo sie ... nocne budzenie

Polecane posty

Gość ghfgh

dzidzia do 8 miesiecy nie budzila sie nigdy na nocne karmienie a teraz sie budzi o godzinie 3.

Gość ghfgh
nie chce zeby tak bylo bo pozniej sie przyzwyczai i bedzie tak wstawac jak mojej siostry dziecko ma 2 lata i jeszcze je w nocy..:/

trzeba było nie zachodzić w ciąże skoro tak nie chcesz ;/ pfff ! Dziecko rośnie, ma zapotrzebowanie, i powinnaś zaspokajać jego potrzeby, i nie patrz na pozostałych, a na swoje.

Gość szcześciaro
ja pierdzielę! dzieci budzą się od urodzenia co 2-3 h na jedzenie a tobie teraz przeszkadza że raz o 3 się obudzi?! no nie przesadzaj! daj mu/jej jeść bo widocznie potrzebuje

Gość mój ma 10 miesięcy
i jeszcze sie budzi raz na kasze

Gość mój ma 10 miesięcy
i nie robie z tego problemu

Gość niunka82
mój ma 8 miesięcy i jeszcze ani jednej nocy nie przespał całej:-) każde dziecko jest inne może sobie nie pojada w dzień i dlatego się budzi

Gość mój ma 10 miesięcy
niunka a co ile Ci sie budzi

Gość niunka82
Zjada kaszke po 21 wstaje na jedzenie ok 2/ 3 i potem za cztery godz:-)

Gość mma tak samo
tez w wieku 8 miesiecy zaczela sie budzic w nocy z placzem i domaga sie karmienia probowalam dawac wode albo ukolysac ale tylko butla ja uspokaja, wiec daje jeje butle i spi spokojnie do rana

Gość mój ma 10 miesięcy
u mnie wczoraj synek zjadl o 21 to dzis obudził się około 5 dostał butle i spał do 9 ;)

Gość niunka82
To u mnie tak zasypia po 21 i spi do 7/8:-) tylko ma te dwie przerwy ale zjada i śpi dalej:-)

Gość niunka82
FRANKAZWARSZAWY a duzo je w dzień?

Gość mój ma 10 miesięcy
u mnie dużo zje w dzień a i tak budzi się na jedzenie ;) ale nie narzekam. mam pytanko> jaką zabawkę lub zabawe wymyśleć dla synka zeby zajął sie nią na dłuzej niż pół godziny? mi już pomysłow brak :)

Gość niunka82
możesz tak w skrócie opisać m.in co zjada w dzień? będe wdzięczna:-) też nie narzekam od małego budził się co 3 godz:-) u mnie bawi się grzechotkami lubi wszystko to co wydaję jakies dżwieki przy potrząsaniu rączką:-) dlatego nie bardzo Ci pomoge:-)

6:30- 240 ml wody i 8 miarek mleka i 8 płaskich łyżeczek kaszki owocowej (to daje ok 300 ml) 10:00- 190 ml kaszki z owocami (ze słoiczka) lub owoce z makaronem 14:00 albo słoiczek 190 ml obiadu albo mniej więcej taką samą ilośc gotuję sama 17:00 gruszka i jabłko starte na tarce 21:00 to samo co rano to takie orientacyjne ilości i dania bo to się zmienia :) dodam że mam syna i i waży około 11 kg (nie jest gruby ;) jest na 75 centylu wzrostu i wagi)

co do zabawek daj mu coś z kuchni ;) mój uwielbia sitka, łyżki drewniane ;) ostatnio jest na topie basen z piłkami :)

Gość mój ma 10 miesięcy
moj grzechotkami sie szybko nudzi ;)) zjada rano kasze taką gesta,pozniej obiad,za jakies 2 godziny deserek,pozniej kisiel, w miedzy czasie pije herbatke,dam mu czasem chleb z masłem ;) nie ma ząbków wiec nie mam zbyt duzego wyboru menu :D

Gość ghfgh
bozeeee nie wytrzymam teraz 2 godziny drze sie kurwa spiaca jest a spac nie chce..... wyjde z siebie

między moim synkiem a Waszymi dziećmi jest ok 2 miesięcy róznicy to moze dlatego zajmuje się różnymi grzechotkami:-)

10 miesiecy i nie ma zębów??? kurcze to mojemu wyszły już dawno (od 3/4 mc wychodzą) 4 górne i dwa dolne i teraz do połowy wyszły dwójki dolne, ale wyje :( dobrze że są rewelacyjne żele na zęby

Gość ej powiedz
Moja budzila sie do roku, czasem nawet po kilka razy zeby possac cycka. A pewnego pieknego dnia poprostu z tego zrezygnowala, przestala sie budzic i juz. Cierpliwosci :)

mój troszku mniej zjada spróbuje mu wiecej troszku dawać jeść w dzień i zobacze:-)

Gość mój ma 10 miesięcy
tez to przerabiałam. niestety. mój tak płakał jak był bardzo zmeczony a chciał spać