Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnis nominis umbra

koniec ze słodyczami! schudnąć 10kg kto ze mną?

Polecane posty

magnis jestes? ja dalej jestem na diecie obecnie w bibliotece korzystam z neta bo u mnie w domu problemy z linia

Gość smutasek86
Witam kobietki ja też się dołączam zawsze to w grupie raźniej ja musze zrzucić 12 kilo mam nadzieje że damy radę

Gość smutasek86
Od dzisiaj zaczęłam skakać na skakance 10 min to podobno równowartość 30 min biegania 600 brzuszków i jedzonko ograniczyć. Oj zapomniałabym plastry odchudzające też sobie kupiłam więc przygotowana jestem :)

rosse marie,smutasek86- jasne że możecie razem raźniej:) ja bede tu zagądac chociaz czesciej zagldam na vitalie:) pozdrawiam ile chcecie schudnac

Gość Tektonika
Witam A czy ja mogę z wami :) ? Mam 27 dni , żeby schudnąć , ponieważ wczoraj dowiedzialam się, że tak wyajzd mam hehe :) Mam 165 cm wzorstu i ważę 52 kg chcę tak 45 wazyc :) ! Od jutra zaczynam tylko nie bardzo wiem jak sie za to zabrac :*

Gość smutasek86
Witam drugi dzień mija a ja najedzona i trochę zdołowana że to tak długo musi trwać :) jadłam dzisiaj zdrowo wasa z serkiem i pomidorem 5 szt i na obiadek ryz z warzywami pycha teraz jeszcze idę poćwiczyć :) fajnie że jest więcej takich kobietek jak ja zawsze to jakąś motywacja mam nadzieje że dzięki wam dam rade pozdrawiam

Hej :) Można dołączyć? :) Za miesiąc jadę na tydzień do Tunezji. Chcę wyglądać fajnie i ładnie. Cel: ujędrnić pośladki i uda Cel 2: zrzucić ze 2-3 kg Cel 3: pożegnać się z cellulitem (ostatnio zauważyłam to cholerstwo na pośladkach ) Droga do celu: -dieta MŻ -treningi kilka razy w tygodniu (chodzę regularnie na spinning), chcę dodać do tego bieganie, może basen -balsamy na ujędrnienie Moją słabością też są słodycze :) Właśnie wróciłam z treningu, wcinam 2 jajka na twardo i ogórka zielonego, do tego herbata zielona :) Autorko! Pamiętam Cię z topiku o pracy licencjackiej :D Ja byłam tym leniem, który grał w kalambury ;) Pozdrawiam :D

witam :) i witam wszystkie dziewczyny,ktore dolaczyly :) ja mialam imprezowy weekend wiec mnie nie bylo, no ale co za imprezami idzie to troche popuscilam diete :o wczoraj juz sie trzymalam jako tako i bylo dobrze, a dzis dzien dziecka jakies male przyjecie u siostrzenca no i znow zaszalalam, w dodatku zbliza mi sie okres i zaczynam byc ciagle gloda, zbliza sie obrona, stres, a jak stres to jego zajadanie, ale staram sie trzymac... nie bede pisac, co s\dzisiaj zjadlam bo wstyd,ale od jutra powrot do normy ;) pozdrawiam!

Hej :) Ja dziś na śniadanie kanapka z serem i pomidorem, teraz popijam jogurt, bo od 6 jestem na nogach :( Na obiad pewnie gołąbek, a na kolację zobaczymy :) Wieczorem trening :) magnis, kiedy obrona? ;)

dzien dobry :) dzisiaj na sniadanie serek wiejski ze szczypiorkiem i 2 kromki chleba razowego z piersią z indyka - chyba troche za duzo,ale na sniadanie mozna wiecej,byleby pozniej bylo mniej ;) na obiad zupa szczawiowa będzie, a pozniej to jeszcze nie wiem,okaze sie... obrone mam 24 czerwca, a Ty pokerzystka kiedy? :) milego dnia wszystkim! :)

hej dziewczyny .. dziś mam zły humor szwagier miał wypadek a za 2 tyg ślub mojej siostry.. ehh z dietą ok dzis rano sie zważyłam i jest mniej schudłam nastepne 2kg zaraz uaktualnie stopke.. poza tym dostałam okresu wczoraj wiec jak na wage przy okresie to jest ok dziś; śniadanie-pół kanapki z wediną i ogórkiem konserwowym,2 kostki czekolady ( zawsze jak mam okres to jem 2 kostki codziennie - ma magnez itd a ja mam skłonności to mdlenia w czasie okresu ) drugieśniadanie-jabłko na obiad zrobie sobie zaraz sałatke z piersi kurczaka w przyprawie gyros,makaronu świderki, salaty , pomidora i ogórka ,plus sos koperkowo ziołowy na podwieczork- jogurt serduszko ,kawa 3 w 1 na kolacje - pomarańcza i jakaś kanapka

uaktualniłam już stopkę .dziewczyny piszcie wiecej bo brak mi motywacji jestem na deicei bo jestem ale momentami czuje że mam ochote na jakąś bombe kaloryczną ..ale nie moge sie tak dać pokusie..

Cześć Dziewczyny :) Stokrotka, trzymaj się, choć znam to uczucie, czasem mam ogromną ochotę na coś słodkiego :D A co do okresu - współczuję, szczególnie tego mdlenia! Ja ogółem się nie najlepiej czułam w tych dniach, ale 3 miesiąc biorę tabletki i nareszcie mam spokój. Okresy bezbolesne :) No i komfort związany z... wiadomo ;) Obecnie siedzę u chłopaka, ale namawiam go na zdrowe rzeczy, i dziś: śniadanie: płatki Fitness z mlekiem obiad: kurczak w przyprawach, kuskus, sałata lodowa z pomidorem deser: 2 połówki brzoskwini z puszki, mniam ;) Na kolacje pewnie serek wiejski z jakimś warzywem :) Miałam biegać dziś, ale mi się nie chce. Jutro pójdę na trening :) Pozdrawiam!

Gość smutasek86
witam kochane dzisiaj odkryłam pyszny przepis na ciasto pychotka mało kaloryczne a mozna sobie pozwolić na kawałek nieba na diecie jestem zachwycona bo lubie cos słodkiego sobie przekąsić:) porcja ma 160-200 kac Objadłam sie i mam spokój . Brak mi troche motywacji bo mysle że nie dam rady ale próbuje

pokerzystka- osz ty cholero narobiłas mi ochote na brzoskwinie z puszki ;) smutasek- ok 200 kcal za jeden kawałek placka to sporo przemyśl czy nie warto by zastosować zamienniki gdy ma sie chec na słodkie;] wiadomo że jednorazowo mozna zjeśc placka ale po co ładować w siebie puste kalorie 200kcal to np 7kostek czekolady gorzkiej wedla lub 13 owocowych landrynek ja ostatnio korzystam z tych zamienników i waga mi spada:) wczesniej stała w miejscu na poziomie 73kg teraz juz jest 68;) dziś; śniadanie-kajzerka posmarowana koncentratem pomidorowym plasterek sera liśc sałaty ogórek pomidor , 2 łyżki sałatki tej co wczoraj z piersi kurczaka i kawa 3 w 1 = 120+7+46+20+70=263kcal zazwyczaj nie licze kcal dogłebnie ale dziś byłam ciekawa ile wynosi moje śniadanie;] zapowiada sie dziś ładna pogoda co macie zamiar dziś robić dziewczyny ja mam wolne od szk ;D

Gość we tem temacie
ruszcie dupy tłuste świnie, a nie "nie będę jadła już czekoladek" Od tego się nie chudnie leniwe maciory :O

Gość fdxgfxzgxf
Na mnie najlepiej dzialala praca chudlam w fantastycznym tempie, bo mialam tyle do roboty (nie mowie o pracy siedzacej) ze nie myslalam w ogole o jedzeniu, rano rzadko jadlam obiad, ok 15 jak wychodzilam myslalam ze nie jadlam nic i trzeba cos zjesc (to jadlam jogurt z bulka) potem obiad pod wieczor i kolacji juz nie bylo bo poszlam spac . kazdy myslal ze dostane niedlugo anoreksji i non stop mi o tym gadali, ze mi kregfoslup widac (mam juz taka anatomie ze mozna mi policzyc kregi i zebra) no i takie tam.. :) czulam sie cudownie miec ok . 170 wz i 54/55kg wagi, gdybym tam zostala dluzej to kto wie ile bym wazyla moze 50 hehe :) a teraz waze 57/58 , ale druga sprawa to to ze i tak przytaje te 10kg lub wiecej bo jestem w ciazy, ale i tak sie tego boje, chociaz ostatnio przez zgage schudlam 1kg :D bo nic nie moge jesc tylko wymiotuje ;/ takze pamietajcie przede wszystkim ruch!! potem jakas dieta :)

Gość fdxgfxzgxf
rzadko jadlam sniadanie a nie obiad :D

ja też sie chętnie przyłącze ;] wzrost 154 cm waga 59 kg ciekawe ile pomoże cel: schudnąć te 10 kg bo ja chciałabym mieć poprostu płaski brzuch. . . :)

kujonka18ruda- witaj ;) opowiedz cos o swoich zmaganiach z dieta stosujesz jakies cwiczenia? jakas konkretną dietę ? bo ja raczej ograniczam i stosuje zamienniki

Gość edytka 123
cześć, Również mam kilka kg do zrzucenia i to głównie przez podjadanie słodyczy i innych niezdrowych przekąsek, ale od dzisiaj basta. rzucam słodycze i inne śmieciowe jedzenie. Mam nadzieję ,że się uda Mam 166 wzrostu i ważę ok. 57 kg, chciałabym schudnąć do 53-54.

edytka123- razem raźniej witaj :) widze ze masz do schudniecia 3-4 kg to wcale nie tak duzo:) ja zaczynałam przy wzroscie 177 z wagi 77,5 a teraz jest juz 68:) waże się średnio co tydzień ale ostatnio co 2 dni żeby kontrolowac wagę na weekend mnie nie bedzie wiec juz od razu melduje :)

Gość edytka 123
stokrotka3333 -wiem,że w sumie to niewiele do zrzucenia, ale najbardziej martwię się o to,że właśnie zaczyna się sesja, a ja zajadam stres, ale tym razem będzie inaczej. Odezwę się wieczorem, bo teraz muszę napisać pracę zaliczeniową no i jeszcze pouczyć się do egzaminów,

Cześć Dziewczyny! Magnis, zapomniałam w ostatnim poście napisać - obrona 29.06. Już się boję :( Ja wczoraj zaszalałam. Śniadanie płatki z mlekiem, potem trening, ale... na obiad poszliśmy do Pizzy Hut :/ Co prawda średnia na dwoje, i to na cieniutkim cieście, no ale mimo wszystko. Wyrzuty były :( Na kolację serek wiejski. Teraz też właśnie spożywam śniadanie, tradycyjnie, płatki z mlekiem ;) 9:30 trening ;) Ruda, też marzę o płaskim brzuchu. On jest moją zmorą :( Miłego dnia :):*

Edytka, widzę że podobnie wzrostowo i wagowo stoimy :) Do tego u mnie też sesja, ale tylko 2 egzaminy no i ten cholerny licencjat :/ Powodzenia 🌻 :)

Cześć Dziewczyny, co tu taka cisza? Ja dziś na śniadanie 2 parówki plus ogórek zielony :) Tradycyjnie herbata zielona i kawa. Chcę też wrócić do picia czerwonej, bo ostatnio jakoś ją porzuciłam. Na obiad pewnie jakiś gołąbek, na kolację serek wiejski (te z Biedronki są rewelacyjne :D polecam;) ) I tylko 200 kcal, do tego jakieś warzywo i idealna kolacja. Póki co siedzę i się uczę, jutro egzamin ;( A wieczorem pewnie rowerem pojadę na trening. Pozdrawiam! I piszcie :)