Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

4Wymiar

Dieta dr Dukana - rozmiar mniejsza do wakacji =)

Polecane posty

To już postanowione! Od jutra przechodzę na dietę proteinową. Mam 20 lat i szukam osób w podobnym wieku do wspólnego odchudzania i motywowania się =) Zapraszam! Bądźmy szczuplejsze już w te wakacje!

Gość a czy nie można
w pierwszej fazie jeść żadnych warzyw?

Gość jatoja toja
ja chcę zacząć, ale co z tymi warzywami

Gość jatoja toja
mam 28 lat i chcę ważyć ok. 60 kg

Gość baardzogłodna
cześć:) ja dietę zaczęłam 2 dni temu wiec chętnie się przyłączę:)

Gość baardzogłodna
jatoja toja nie można żadnych warzyw co bardzo mnie dołuje;p jedynie to ogórka kiszonego i cebulkę do smaku chyba można.

Gość jatoja toja
dobry i ogórek kiszony, ale to pewne? a cebula surowa?

Gość jatoja toja
warzyw nie można tylko w pierwszej fazie, tak? czyli jak długo?

Gość baardzogłodna
można dodawać do potraw ale jedynie do smaku. cebulkę ja dodaje surową, drobno pokrojoną np do tuńczyka ale tez nie dużo w końcu to warzywo. Faza pierwsza uderzeniowa może trwać od 1 do 10 dni w zależności ile chcesz schudnąć. W pierwszej fazie chudniesz najszybciej:)

Gość jatoja toja
Można jeść do woli nabiału, czy jakiś limit kaloryczny jest? Jeszcze się dokładnie nie zorientowałam? Białe mięso + nabiał, bez soli i cukru, ewentualnie zioła, tak?

Dziewczyny! Najpierw proponuję zaczernić nicki =) Z tego co wyczytałam - w I Fazie nie należy jeść warzyw. Chyba że jako mały dodatek ale ja nie będę ich jadła w ogóle. Napiszcie coś o sobie =)

Gość jatoja toja
baardzogłodna a napisz co zjadasz w ciągu dnia :)

Gość jatoja toja
4wymiar napisz też co planujesz jeść

Gość jatoja toja
ja mam wstępnie 10kg do zrzucenia, potem drugie 10 :P

Gość baardzogłodna
Ja 20 lat, chcę zrzucić tylko kilka kilogramów. Bardzo pozytywne komentarze słyszałam od znajomych o tej diecie wiec próbuje:) I powiem Wam że nie jest tak źle:)

Gość baardzogłodna
jatoja toja - nabiał ale chudy najlepiej 0%. nie mam limitu kalorii jesz ile chcesz żeby nie czuć głodu. Ja dziś np zjadłam bułeczki otrębowe z tuńczykiem na śniadanie i herbatka, na drugie jogurt naturalny:) na obiad planuje pierś z kurczaka i mam ochote zrobić serniczek proteinowy podobno pyszny.

Gość baardzogłodna
I bardzo ważne! 1,5 litra wody dziennie!:)

Gość jatoja toja
a ten serniczek to z czego i jak, podziel się;)

Gość baardzogłodna
http://dukan.blox.pl/2010/05/Sernikobrownies.html tutaj masz stronke wogóle bardzo fajne przepisy:) tylko ja zamierzam wyeliminować kakao:( ponieważ w pierwszej fazie nie można. Zobaczymy co z tego wyjdzie:) Oczywiście opowiem o wrażeniach jeśli uda mi sie go dzis zrobic. A dziś przede mną pierwsze wyzwanie dostałam zaproszenie od rodziców mojego chłopaka na grilla:( bedzie ciężko wogóle teraz sezon grillowy nie sprzyja diecie:)

Gość baardzogłodna
4Wymiar jak wpadłaś na ten rodzaj diety? czytałaś którąś z książek Dukana?

czesc dziewczyny, dolaczam sie do odchudzania ja dzis zaczynam z waga wyjsciowa 79 kg

Gość ooooppp
hej ja tez bym chciała spróbować.tylko dokładnie na czym to polega?mam 1.65 i waże 58kg.chciałabym ważyc 54.pozdrawiam :)

Gość oranzzenada

Gość oranzzenada
Hej! Mam 13 lat i też mam zamiar zacząć tą dietę, od jutra ;) wzrost: ok. 165cm waga początkowa: 54 kg waga docelowa: 49 kg

Gość matko moja
macie po dwadziescia lat?? i juz takie upasione jestescie?? ja po dziecku mam 32 i ma rozm., 36 przy wzroscie 173- od lat waze max do 60k czasem troche mniej .. a tu 20 l i juz takie zapuszczone.. bleee co wy zrecie??

Gość alicjawkrainieczarow
to masz szczescie ;) ja np. nie mam... p.s. Twoja pogarda dla ludzi innych niż Ty świadczy o Tobie... po 30 i to matka, a taka dziecinna i chamska ;| to forum nie jest do takich komentarzy jak Twoje... tu ktoś inny jest bleeeee... ;)

Gość kluska 28
czesc :) ja tez chce schudnac. zaczelam od dzis

ja od wczoraj :D nawet książkę sobie kupiłam :D właśnie zjadłam serek wiejski z pokrojonym w kostkę ogórkiem konserwowym, plastrem szynki Morlinki, 2 paluszkami krabowymi i z czosnkiem i musze Wam powiedzieć, że było przepyszne :D

Hej dziewczyny! Ja tez niedawno zaczelam i juz 2kg mniej i jestem jeszcze na I Fazie;) Widze, ze tu cichutko, wiec moze polaczymy sily;)? Razem razniej:D! Dolaczcie do nas na naszym watku! Super byloby, gdybyscie do nas dolaczyly! Im wiecej proteinek, tym lepiej:) NIE POTRAFIĘ SCHUDNĄĆ-TA DIETA ZMIENIA MOJE ŻYCIE http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3923084&start=5430 Czekamy na Was, kochane, razem damy rade wspierajac sie, pocieszajac, mozemy to zrobic !!! Chetnie przyjmiemy nowe Dukanki! Wejdzcie na strone 182:-) Do zobaczenia:)!

Gość magiczna90
Hej dziewczyny :) Czy któraś z was mogłaby mi z grubsza napisać mniej więcej ile jest faz w tej diecie, i na czym każda faza polega? Ja postaram sie dokształcić jeszcze bo marzę by przejść na tę dietę :)!!