Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama'88

mamusie z 88 rocznika

Polecane posty

Gość mama'88

czy są tu mamusie z 88 rocznika?

ja jestem z 88 roznika dokladnie mc temu 29 kwietnia urodziłam synka

Gość mama'88
hej natusia. Ja 17 kwietnia urodziłam córeczkę i mam jeszcze synka,ma 2,5roku.

Gość mama'88
pewnie że może!

I ja się dołączam. Mój brzdąc ma prawie 9 miesięcy

Gość mama'88
to może będziemy tutaj pisać o swoich dzieciach,mężach i ogólnie o życiu?

Gość mama'88
no to troche nas się już tu nazbierało. Widze że ze wszystkich tylko ja mam dwójke dzieci. A wy dziewczyny kiedy sie bierzecie za kolejne? A ile wogóle chcecie mieć dzieci? Ja już raczej nie planuje kolejnego.

Gość ja tez jestem 88..i mam
już jedną córkę w wieku 5 lat a teraz z mężem czekamy na drugą córeczkę :)

w którym jesteś tyg ciąży?dużą masz już tą pierwszą córeczkę.

Gość bartusiowaa
ja jestem mama 88 :-) moge sie dolaczyc??:)

Gość to wam zazdroszcze
dziewczyny :( ja rocznik 86 a dzieci nie sa w planie :( a chcialabym moj raz chce raz nie , czasami mi dogaduje ze dzieci beda mialy buzie obsrana :D bo gotowac nie potrafie :P :(:( fajnie wam :)

ja tez nie umialam gotowac... jak poszlismy na swoje -okazalo sie ze calkiem niezle sobie radze,:P

Gość to wam zazdroszcze
no :d tez co nie co potrafie ale ogolnie to z nami jest nie tak ja rocznik 86 on 84 :P to jest tez to ze jak on i ja wstydzimy sie powiedziec ze teraz sobie robimy dziecko :P nie wiem czemu ale takie z nas typy dwa ;) kochamy sie zawsze do konca ale w dni plodne mowie zeby sie nie spuszczal bo mysle po takich tekstach ze on nie chce , a on mysli ze ja nie chce :P dorosli a gorzej niz dzieci ;) sorry za ten post moze nie do tego topiku pasuje :)

Gość natala 88
A ja mam 2 letniego synka i czekam na drugiego termin na 6 czerwca..

Gość wiktori ....
mam synka 25 miesiecy

to wam zazdroszcze-jak w dni plodne macie chwile wachania to sadze ze nie jestescie gotowni jeszcze na dzidzi ,gdybys naprawde chciala w 100'% to nie ma chwil wachania... poptostu chesz i juz mimo wszystko... ale to moje zdanie :))

witamy kolejne mamusie :) TO WAM ZAZDROSZCZE może faktycznie nie jesteście jeszcze gotowi a dziecko jest na całe życie więc lepiej niech to będzie przemyślana decyzja. Mimo że nie jesteś mamą to mam nadzieję że z nami zostaniesz? Moje maluchy śpią i wreszcie mogliśmy z mężem zająć się sobą :)

ja jestem z rocznika 88, ale byc mama jest dla mnie odlegle, wiem ze to nie temet dla mnie, nie mniej jednak jestem pelna uznania dla Was.

Gość martunia1988
Witam,ja też jestem z 88roku,zaczeliśmy z mężęm 2 tygodnie temu starania o dzidzię,teraz pozwalamy sobie na seks do końca,ale za każdym razem nasienie mi wypływa zaraz po :/ też tak macie?ja sobie radzicie?Pozdrawiam .

martusia podłóż sobie poduszkę pod pupe i nogi do góry i leż tak jakiś czas po seksie. Podobno pomaga :)

czesc dziewczyny:) ja tez rocznik 88 i wiem ze to nie topik dla mnie bo wy juz macie dzieci a ja jestem w trakcie staran. nasz pierwszy cykl byl nieudany:( jest mi strasznie smutno bo cykle mam regularne i zadnych przeciwskazan nie mam oprocz mojego sluzu ktorego jest malo a o plodnym moge pomarzyc:( mam do was pytanko. wasze ciaze byly planowane? jesli tak to w ktorym cyklu wam sie udalo

mama_88- ja z konina czyli niedaleko:) tez wlkp

eve22 moje dzieci były planowane. W pierwszą ciążę zaszłam w połowie ostatniej klasy liceum ale poroniłam w 6 tyg. Po trzech miesiącach byłam już w kolejnej ciąży i 9 miesięcy później urodzilam synka. Z córeczką też szybko udało mi się zajść bo w lipcu postanowiliśmy że chcemy mieć drugie dziecko no i 8 lipca miałam ostatnią miesiączkę i w kwietniu znów zostałam mamą. Mój brat ze swoją żoną bardzo długo starali się o dziecko bo aż 3 lata a są młodymi osobami bo tylko rok starszymi od nas i już myśleli że coś jest z nimi nie tak. Głowa do góry,na pewno wam się uda :)

to i ja sie dołacze 6 miesiecy temu urodziłam Kacperka:) mama88 ja nastepne planuje za 9 lat .Teraz chce isc do pracy tzn za 2,5 roQ chodz z miła checia to bym juz poszła jak bym miała z kim małego zostawic Alicja Witaj:D To wam zazdroszcze ja tez niepotrafie i jakos dalej rade a twój facet nie potrafi gotowac?/ Martunia zawsze cos wpada do srodka oby to niestało sie twoja obsesja JA jestem z Katowic Eve u mnie sie udało po 3 mies a mojej przyjaciółce po pół roku bedzie dobrze głowa do góry

bunia88 wiatamy :)Twój synek ma piękne imię,mój ma tak samo ;)