Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka tu nie mieszka

co byście zrobiły gdyby wasz partner opowiadał kumplom o waszym życiu erotycznym

Polecane posty

załóżmy, że pewnego dnia dowiedziałyście się, że wasz partner opowiada szczegóły z waszego życia intymnego, dzieli się nim ze swoimi kumplami. Czy uważacie, że to normalne, że chwali się tą częścią życia przed kolegami? Jak byście zareagowały? Pomyślałybyście, że to zwyczajne, że się chwali, czy może wprost przeciwnie - zdenerwowałybyście się na niego i powiedziałybyście mu, że nie życzycie sobie czegoś takiego?

Gość dzieci są słodkie
zostawiłabym go.

Gość hjbjh
nie zadawalabym sie z takim prymitywem:O jak mu robisz loda, to tez o tym opowiada?:O

należy mu się kop w doope....wyjeb go ze swego życia .. to dzieciak ..a nie facet..

dzięki za odpowiedzi. Mi też się wydaje, że ktoś taki kto opowiada komuś innemu o życiu intymnym nie jest godzien tego, aby się dłużej nim interesować. To nawet nieładnie opowiadać komuś o tej części życia osobistego. Fakt, kobiety też tak czasem robią zwierzając się koleżankom, i to chyba też nie byłoby przyjemne dla faceta, który by się o tym dowiedział.

Gość EwaO
Po prostu zostaw go. Taki facet nie zasługuje na to aby być z Tobą.

Gość omg good luck
dalabym mu z liscia na otrzezwienie. nastepnym razem dostalby kopa w dupe na dowidzenia. dla mnie to szczyt buractwa. szczegoly z sypialni powinny zostac w sypialni, nie sa dla osob postronnych. ja nie dziele sie z nikim takimi szczegolami i moj partner na szczescie tez nie. ale czasem opowiada o czym to mowia jego koledzy w pracy. no szok po prostu :P

a skąd wiesz? czy tylko tak pytasz? no nieładnie

Gość no to zalezy
faceci sobie opowiadaja takie rzeczy, z roznych powodow. Czasem po prostu chca poszpanowac przed kumplami ze maja jakiekolwiek zycie erotyczne albo jacy to oni nie sa swietni. Mozna jednak opowiadac i opowiadac. Jezeli np mowi ze robilismy to czy tamto, i jak sie czul wtedy, albo jaka byla reakcja partnerki na to czy tamto to ok. Jezeli natomiast opowiada np o naszych szczegolach anatomicznych, albo wysmiewa nas opowiadajac o naszym zyciu seksualnym to juz bardzo nieladnie. Generalnie zgadzam sie ze nie powinno sie wogole wynosic niczego poza zwiazek, nie tylko faktow z sypialni, ale ludzie juz tak maja i gadaja rozne rzeczy. To wszystko zalezy od tego co i w jaki sposob sie mowi. dojrzaly, kochajacy facet, bez kompleksow nie bedzie mial potrzeby chwalenia sie przed kolegami albo wysmiewania swojej partnerki.

Gość www.odlotek.pl
a co moze kobiety nie gadają na temat życia erotycznego ze swoim facetem innym kobietą.pfff.to one są z reguły plotkarami

No i co z tego ze opowiadamy miedzy soba, jak wyglada nasze zycie seksualne?? Ten facet, ktory nei opowiada, to taki, ktory nei ma co opowiadac ;)

ja tez opowiadam przyjaciolce co robimy,ale nie dla podniety czy cos,ale w celu wymiany doswiadczen...wtedy ja jej daje rady co jest fajne do sprobowania i ona mi:)

Robicie z igły widły gro mężczyzn i kobiet opowiada o swoim życiu erotycznymkumplom bądź kumpelom

nie wiem zależy co dokładnie mówił ty a może chwalił tobą moze jesteś doskonałą w łóżku i chciał zrobić wrażenie na kumplach

Gość Pani Deep zakochana
do omg good luck a o czym mówią koledyz w pracy;)? Jak są w pracy to tu nie zaglądają możesz spokojnie mówic;)pisz:P