Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien miły pan?

Być kobietą... No właśnie, co oznacza teraz być kobietą?

Polecane posty

Ike, chcesz napisać poradnik "Luska - instrukcja obsługi?" czy chcę.... generalnie to mogę...... a ile razy zawołasz?? bo cenę musimy przecież ustalić :)

Pytanie jest tendencyjne, Luśka.

" Kobieta musi być chamska, wulgarna, klótliwa, bezczelna." I jeszcze zdradliwa. Bo każda kobieta to zdrajczyni.

"bo cenę musimy przecież ustalić " Mieli racje mędrcy, którzy uczyli, ze jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze. :-) Brum, przetestowałaś na sobie tendencyjność pytania? Bo szczerze, to ja bym takie moje pytanie zignorowała i tyle :-)

kto w dzisiejszym scenariuszu grał rolę osobnika nie w pełni rozumu? i rozwiniecie - czy to na pewno bylo aktorstwo

Luśka - mam dosyć duży dystans do tego, co piszę i czytam na forum. :D

no nic to jeśli chodzi o mnie normy jednak nie wyrobię :P ale jestem usprawiedliwiona wywiadówką swoją drogą to ma dyrekcja poczucie humoru:) robić wywiadówkę zaraz przed dniem dziecka..........

I to by było na tyle. :D Marne dwie strony. :D

Gość nicku wam nie zdradze
Kobieta powinna mieć w sobie sporą dawkę ciepła i wrażliwości. Jest to konieczne, aby jako przyszła matka potrafiła stworzyć atmosfere w rodzinie i mieć wpływ na wychowanie emocjonalne potomków. Powinna być tajemnicza i delikatna, aby być dopelnieniem i pewną ostoją dla partnera. Musi dużo się usmiechać, ponieważ to jej napiękniejsza szata.

''Kobieta powinna mieć w sobie sporą dawkę ciepła i wrażliwości. Jest to konieczne, aby jako przyszła matka potrafiła stworzyć atmosfere w rodzinie i mieć wpływ na wychowanie emocjonalne potomków. Powinna być tajemnicza i delikatna, aby być dopelnieniem i pewną ostoją dla partnera. Musi dużo się usmiechać, ponieważ to jej napiękniejsza szata. '' Haha. Proponuje zejść na ziemię, takich kobiet nigdy nie było, nie ma i nie będzie. To tylko nasze złudne wyobrażenia.

Biedny pseudonim. Znów chciał sobie pogadać o wyższości mężczyzny nad kobieta, a wy mu jak zwykle rozwalacie topik.

Streści mi ktoś, co to w końcu znaczy? Dopiero teraz mam jak z kompa skorzystać jak człowiek ;)

Gość o ja ??????!!!!!!!!
' Dopiero teraz mam jak z kompa skorzystać jak człowiek i przezylas :)?

Gość streszczamy
wypisywanie bzdur dla zabicia czasu w pracy.

Niestety przeżyłam, ale goście mnie zaczęli wkurwiać strasznie :o

Znów chciał sobie pogadać o wyższości mężczyzny nad kobieta, a wy mu jak zwykle rozwalacie topik. widać taka to właśnie wyższość............

Gość bąbąsibą
Jak tam ike wywiadowka i twoj mały pedałek?

mówisz lusia jednak dobić do tej szczęśliwej siódemki??

takim tempem to za rok nam się nie uda:P

ZS szczerze? tak sobie za dużo dramatycznych rzeczy ostatnimi czasy tam się dzieje- jak w modzie na sukces:P jak nie rak to śmierć jak nie śmierć to napad zachowanie Webbera bardzo mnie oburzyło- odebrałam jego rozmowę z zabójcą jak nakłanianie do samobójstwa