Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzastolinatoja

cienka druga kreska ? zdjecie

Polecane posty

Drogie Panie :) Kilka dni temu zrobiłam test ciążowy.Była to na bank jedna krecha. Przy cyklach ok 36 dniowych wykonany został w kilka dni po terminie.Okresu nadal brak. Przedwczoraj zrobiłam Drugi test tak z ciekawości i ujrzałam coś takiego. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f73cd0351381b4b4.html Czy jest to druga kreska czy ja już na tyle zwariowałam, że sama ja sobie wmawiam??? Pojawiła się po ok. 1 - 2 min na teście. Ciąża czy nie według Was ??? Dziś poszłam na betę jutro będzie wiadomo, niecierpliwie czekam na pozytywny wynik.... Póki co proszę o Wasze opinie :)

Gość ladaco
czyli jestem za tani

Powiem ci ze ja tez bym chciala byc w ciazy ale wynik tego testu ja bym go brala oczywiscie dla siebie jako negatywny choć moze byc pozytywny. Poczekaj na bete. Trzymam kciuki:)

a to jest test tej samej firmy co wczesniej robilas? ja widze tam dwie slabe kreski...:O z czego jedna troche wyrazniejsza.

Druga kreska jest tak samo gruba jak pierwsza. To, co widać na zdjęciu to nie kreska ciążowa. To nie wyklucza ciąży, bo prawdopodobnie owulacja się przesunęła, wtedy okres wystąpi później (lub później mogło dojśc do zapłodnienia).2 dni to jeszcze nie spóźnienie. Uznaje się, że prawidłowa regularność to 10-14 dni różnicy między długością cykli.

Widocznie owulacja się przesunęła. To się zdarza, szczególnie przy staraniach, kiedy w grę wchodzi stres. Ciąża to jeden ale nie jedyny czynnik wpływający na brak miesiączki.

Gość miałam identyczną;
teraz jestem w trzecim miesiącu:)

Gość gryczka
Też mi się wydaje, że to nie jest kreska ciązowa. Nie musi być tak samo intensywna w kolorze, ale powinna być takiej samej grubości. Zrób test jakiejś innej firmy.

Gość mozesz wysłać
wg mnie jesteś w ciąży. U mnie też 2 kreseczka była taka cieniutka

nie uważacie, że ta druga cienka kreska jest w złym miejscu, jakoś tak za bardzo pośrodku ? czy to nie ma znaczenia ?

Gość gryczka
Tzn. ja też uważam, że to może być ciąża, ale kreska jest dziwna. Ja bym zrobiła dla pewności innej firmy jeszcze.

moja cienka druga kreska skończyła właśnie 4 miesiące:) powtórz test

Mialam identyczna :) dzis jestem w 13 tygodniu :) Wg mnie to ciąza :) gratulacje!!!

zapomniałam dodać, że 3 dni temu miałam takie minimalne plamienie jasno brązowe. Dosłownie dwie plamki. Coś mi się pierniczy z tymi cyklami :O

Poczekaj na bete. nie nastawiaj sie, choc życze, aby było "to" :D Często drga cienka kreska oznacza ciąże, ale ta ktreska nie wygląda nwet jak kreska, tylko jak "delikatny kontur linii " ;)

piszesz, że test robiłaś przedwczoraj, jeśli jesteś w ciąży to dziś druga kreska powinna być bardziej wyraźna, ja na Twoim miejscu już bym leciała zrobić test

Gość cecylllka
ja tez robiam tes bobo i mialam dwie grube krechy! niestety

ja mialam taki sam wynik testu kiedy bylam w pierwszej ciazy, z tym ze test robilam na 3 dni przed spodziewanym okresem druga kreska byla taka cienka jakby ktos ja szpilka namalowal z kazdym kolejnym dniem druga kreska robila sie bardziej wyrazna

chwilowo nie mogę wyjść z domu mam małe śpiące dziecko w drugim pokoju:)niestety nie moje:) mężowi SMS napisałam niech kupi test jak z pracy będzie wracać :)

Gość dziwna ta kreska
może być jaśniejsza owszem ale raczej takiej samej grubości

niekoniecznie moja byla cieniutka i tak slabo widoczna, ze dopiero po 15 minutach ja zobaczylam, jak wyrzucalam do kosza test..wszyscy mi mowili ze to nei prawde, bo po takim czasie nie jest to wiarygodne a jednak! po dwoch dniach kreska byla juz wyrazna!

Gość powodzenia i daj znać
czy to ciąża..:)

Gość pipaendpapa
też takie miałam i była to ciąża

U mnie druga kreska też była słąbo widoczna i równie cieniutka i podobnie jak u padlinki w pierwszej chwili test wyladowal w koszu, a jednak był pozytywny :)

Gość heloł
ja tak mialam, jetem dzis w 13 tygodniu :D gratuluje mamusiu :P