Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość można zyć bez powietrza

najgorsze słowa usłyszane od Waszych mężczyzn

Polecane posty

Gość można zyć bez powietrza

Dziewczyny jakie były najgorsze, niemiłe słowa które usłyszałyście od Waszych obecnych, bądź byłych mężczyzn? podczas kłótni, przy rozstaniu bądź w innych okolicznościach? Przepraszali? Jesteście dalej razem? Ja sama tez się wypowiem.

Gość mandarynka 233333
ze jego poprzednie dziewczyny byly 100 razy ladniejsze ode mnie :(

"Twój ojciec to wojskowy chuj" Oczywiscie, ze juz nie jestesmy razem

Gość dfsdfgfff
Ze przez to ze mam nadwage( z 10 kilo) nikt sie nie chce z nami kolegowac:/

Gość a mi tkak p
jestes glupia,nic nie osiagnelas,suko ,jestes chora jestesmy razem

Gość ladygaga778899
kocham cie slyszalam to dziennie od roznych durni

Gość asdfasdf
"dlaczego miałbym traktować naszą znajomość serio" mojego autorstwa :)

Gość moj mi kiedys powiedzial ze
"fajne mam uszy" i wtedy na jego twarzy pojawił sie pogardliwy uśmieszek. śmiał sie z nich poniewaz mam je odstajace lekko. dla mnie to śmieszne nie było bo zle sie z nimi czuje

jako mezczyzna uslyszalem od kobiety : jestes glupkiem , popierdolencem , gnojem no i bez dwoch zdan nie jestesmy juz razem - moja kurewsko trafna decyzja

Gość yuyuyuyu
Nie kocham cie, już od paru miesięcy cie nie kocham wieśniaro.

Gość to ja powiem:
"jestes dla mnie najwiekszym skarbem"....okazalo sie ze jednak nie:(

moj zwyzywal mnie od najgorszych juz po 100 razy ...acha ale najgorsze bylo to jak zbeszczescil moja osobe po tym jak wydalam mu na swiat syna....porazka..dlaczego Bog takich ludzi nosi po ziemi ....oprocz syna nie mam nikogo jestem za granica ....nie ma mi kto pomoc....lecz dalej nie trace sil ..nie poddam sie ...wiem co jestem warta ....a on tyran bezkarny jezdzi po mnie jak po burej szmacie....

Gość justmeejustine
Kiedy je slyszalam,byly najpiekniejsze na swiecie - ' kochaM cie,jestes dla mnie wszystkim,tylko ty sie liczysz,jestes moim skarbem,najwiekszym szczesciem jakie mnie spotkalo...'' Dzien pozniej sie przestal odzywac,dowiedzialam sie,ze mnie oklamywal,i prawdopodobnie ciagle byl z niby byla dziewczyna... Ja pierdziele,czemu faaceci sa tak zalosni...

bo boja sie....uwierz mi oni...maja taki instynkt wiecznego dziecka...potrzebuja zawsze jakiejs nianki bo zgina marnie...

Gość justmeejustine
Chyba własnie tak,to wynika z ich tchórzostwa... Niby silna płeć,a zachowuja sie tak niepowaznie,niedojrzale,ze szok,czasem zaczynam watpic w nich zupelnie.. Aaaale co tam,nie bede juz sie zamartwiac takim typem.Zaden zalosny samiec nie jest wart moich łez,o. :-)

Gość chinota
jesteśmy przyjaciółmi którzy ze sobą sypiają (wtedy mi powiedział na początku znajomości kiedy ja czekałam aż powie że mnie kocha i chce być ze mną)

Gość Seniorrro
Ja od kobiety usłyszałem, że jestem egoistycznym dupkiem, toksycznym skur.wysynem, zaślepionym we własnym fiucie. Ja z kolei swego czasu powiedziałem do kobiety (po tym jak dowiedziałem się, że nie gra wobec mnie fair i zataiła, że jest mężatką): jesteś pustą, kłamliwą lalką, nastawioną tylko na konsumpcję, bez poszanowania dla uczuć drugiego człowieka.

Gość pani misioreksowa
jeden eks powiedział - już Cie nie kocham, nie chcę być z Tobą poszukaj sobie innego faceta (tzn. nie powiedział a napisał sms) a drugi eks - od miesiąca spotykam się z X, zauroczyłem się w niej, czuje do niej to czego do Ciebie nigdy nie czułem - byli ze sobą 2 tyg. a później ona kopnęła go w dupę :D

Gość że niedojda
po pijaku co prawda ale bolalo, - że niedojda jestem,tępa jak buc - że z nikim nie bedę bo nie nadaję się do zycia

Gość tarataaaa255
ja usłyszałam ze nie wie czemu ale jest we mnie cos co go przyciaga ale tez sa rzeczy które go odpychaja

Gość tarataaaa255
ona222 jestes z łodzi bo cie chyba znam z widzenia;) do carrefoura na kolumny chodzisz?

tarataaaa255 o jak milo:) masz pamięć do twarzy najwyrazniej:) Chodzilam kiedys bo teraz sie przeprowadzilam:)

Gość kipipi0
że mam się leczyc bo jestem chora psychicznie a on pije w 80% przeze mnie :( bo nie doceniam jego starań i milości ale juz nie jestesmy razem, i bardzo się z tego cieszę,pieprzony trep!

Gość klapciataaa
najgorsze co mi powiedzial mój na szczęscie juz byly, ale po tych słowach bylismy ze soba jeszcze jaies dwa lata ;] Jak Cię spotkam na ulicy to dowiesz się co znaczy boli, spermochlipie , coś tam jeszcze o jakims ścierwie było - po tym jak umówiłam się z jego kolega na siłownię. Ty mi kur*a pecha przynosisz- po tym jak popsuł mu sie samochód czemu nie wyglądasz jak rihanna? i po tym jak znalazłam jego konto na seksfotce, ze to nie prawda ;]

bedac razem od ponad 3 miesiecy nie wiedzial jak sie pisze moje nazwisko. jest dosc trudne bo pelne spolglosek i dlugie. a on jest co prawda obcokrajowcem, ale troche wstyd, ze nie znal. bylo mi bardzo przykro bo codziennie mi mowil, jaka jestem cudowna i ze jest tak zakochany we mnie...

Gość tojaod sebieeiieiee
'ty kulawko jebana, wypierdalaj' ale ja sie z tego smieje :D:D:D:D co za idiota ;p

Gość aruanka
Ja wiele przykrych slow uslyszalam,ale i tez powiedzialam. Ale o tych co uslyszalam: - jestes zerem - jestes samolubna egoistka - jestes chora, nienormalna, durna, idiotka, glupia - jesteś beznadziejna matka (on nie jest ojcem) - nie potrafisz sprzatac - jesteś leniwa - materialiska?! (nigdy go o nic nie prosze,no ale taka ma o mnie opinie) - wypierdalaj - zamknij ryj, morde Pewnie byloby tego jeszcze wiecej, ale nie chce mi sie myslec. Facet ma 35 lat. Wciaz jestesmy razem, ale mysle ze nie dlugo, bo nie szanuje mnie, nie dba o to bym poczula sie chociaz szczesliwa, nie jest romatykiem, choc takiego zgrywal na poczatku.

Gość inka_80
mi powiedzial ze jestem niefotogeniczna, ze nie podoba mu sie moja fryzura, ze stresuje go moja obecnosc i sie mnei wstydzi:/ chociaz jestem ladna, zgrabna, sympatyczna i wyksztalcona :| nie wiem czyjestesmy wciaz razem