Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość można zyć bez powietrza

najgorsze słowa usłyszane od Waszych mężczyzn

Polecane posty

Gość znowu gładki sweterek
rusz dupę i szukaj pracy, a nie narzekasz na te co masz - to wcale nie było pocieszajace i motywujące.

Gość znowu gładki sweterek
w płaskich butach masz w sobie zero kobiecości. nie wiem, nie myślałem o tym. jak będziesz mnie chciała zostawić to ja cie ubiegnę.

Gość mój ma przecudny tyłek
przeraża mnie ten topik..a ten Twój były mąż Sami-masakra..jak można takie coś powiedzieć ...

Gość aqqwa11111
Mój ex, z którym mieszkałam, po prostu pewnej nocy powiedział mi że jestem wstrętna, że nie może na mnie patrzeć, że jestem kurwiszonem, że nie kocha mnie od dawna... Byłam w takim szoku że nawet nie umiem opisać... my się nawet nie kłóciliśmy, nic tego nie zwiastowało... Następnego dnia w tempie błyskawicznym się spakował i wyprowadził, potem dręczył mnie mailami i sms-ami w stylu "już zawsze zostaniesz sama, będziesz starą panną, nikt cię nie zechce, jesteś do niczego". Boooożeee.... nie dość że tak mnie potraktował, zostawił, to pisał jeszcze do mnie... za co? dlaczego tak się znęcał? do dziś nie wiem,... ale nie poddałam się, nie odpisywałam, postanowiłam się nie przejmować, a on nagle... zechciał do mnei wrócić... Mówił że kocha, że jestem jedyna, że się pomylił.... Nic z tego. Niedlugo potem poznalam innego.

"Ty mozesz inni nie?" Nie oceniam, wyrazam swoje zdanie, roznica znacząca. No chyba, ze chodzi o Ciebie to moze kiedys sie o ocene pokusze ale tylko dlatego by zejsc do Twojego poziomu:D:D

dziunia to ty mnie nazwałaś wszą,a potem żałośnie się skarżyłaś na mój styl wypowiedzi. :) hipokrytka ze sklerozą

Gość jesteś jedną wielką
stratą czasu

Gość mój ma przecudny tyłek
dziewczyny nie kłócić się 😠

*Sami* dziunia to ty mnie nazwałaś wszą,a potem żałośnie się skarżyłaś na mój styl wypowiedzi. hipokrytka ze sklerozą a to po tym jak nie odpuszczalas, wtedy sie mowi ze takie osoby siedza na dupie jak wesz:) Ja juz dawno podarowalam a Ty kontynuowalas. A to czy moj styl wypowiedzi jest zalosny to takze ocena:) Dla Ciebie moze byc zalosny masz prawo do tej oceny. Ale i tak mysle ze robisz to z czystej jadowitej natury

mój ma przecudny tyłek dziewczyny nie kłócić się wierz mi ze nie mam klotliwej natury, trzeba byc specem od klocenia sie zeby mnie wkrecic w takie akcje:)

Gość do ona2222
dyskusja o włochatych meskich dupach tudziez rodzynkach lepiej ci idzie :P pozegnaj sie grzecznie i opusc temat🖐️

Gość asdasda
ho ho ho catfight :D:D:D

Gość ciekawe dlaczego tak
jestes najwieksza porazka jaka widzialem, oraz "wypierdalaj z mojego domu" plakal przepraszal nie jestesmy razem

Gość DO SAMI
tobie twoj mąż chyba dobrze powiedzial, bo przeciez sama masz napisane w stopce: MASZ TO, NA CO SIE GODZISZ :-0 :-0 🖐️

Gość no wlasnie SAMIii
CHYBA SOBIE ZASLUZYLAS NA TE SLOWA, SKORO MASZ W STOPCE: masz to na co sie godzisz; zdychaj szmato życzę ci być trafiła na buca który cię zabije

Gość no i czego po niej jedziecie
:o przecież napisała, że to jej były mąż. trafiła na patałacha a wy jej jeszcze dogryzacie, po co?

Gość ja usłyszałam :::::
-na pewno nie będziemy razem,myślisz,że będę z kobietą,która już na trzeciej randce wskoczyła mi do łóżka ? inny: -jak cię kiedyś zdradzę to ci powiem(niby w żartach)-potem się okazało,że mnie zdradzał regularnie,oczywiście się nie przyznał -czemu masz takie małe cycki? -czemu masz takie krótkie nogi? -

Gość DO SAMI
easy: mowie to bez zadnych emocji, az tak bardzo mnie nie interesujesz, aby byly w tym jakies emocje 🖐️ ale na meza chama i prostaka, wedlug twego motto, zasluzylas 🖐️

wedlug twego motto, zasluzylas nie wybrałam takiego z takim żyłam miałam to na co się godziłam ,a nie zasłużyłam

Gość amadena
nie chce Cie znac jestes chora.. pierdolnieta, jestes jak popieprzone dziecko.. wciaz jestesmy razem, przeprosil, ale te slowa czest sie powtarzaja..

Gość można żyć bez powietrza
no to kolej na mnie. Ja usłyszałam, że krzywdze ludzi, że jestem egositką, szalona, kiedys mi powiedział "wypierdalaj" ( w ostrej klotni), "spadaj", a ostatnio jak mnie okłamał i z nim zerwałam to powiedział że nie chce mnie juz znać. :((((

Gość Mimi878
A mój obnosi się zawsze z szacunkiem, ale też rzuci uwagą, którą boli. "Boję się, że będziesz taka jak twoja mama." To chyba najgorsze, bo moja mama jest kobietą, która nie umie kochać innych ludzi, a ja wręcz przeciwnie... Czasem żartuje i opowiada coś o innych kobietach, żebym była zazdrosna. Robi to sporadycznie i naprawdę nie ma w tym nic groźnego, ale nienawidzę tego. Pewnie przez to, że całe życie patrzyłam jak ojciec zdradza matkę i krucho u mnie z zaufaniem. Nie potrafię się tym nie martwić, mimo że wiem, iż to żart...

wybrałam takiego z takim żyłam miałam to na co się godziłam ,a nie zasłużyłam źle wybrałas, ale facet, ktory wypowiada takie slowa na koniec tez cos sobą prezentuje. Jak moglas sie na to godzic.

Gość Popsuta
Oj, było tych słów rzuconych na wiatr sporo, a e ja jestem złośliwa jędza, to nie raz były one słuszne... chociaż bolały niesamowicie. - odpierdol się ode mnie i daj mi żyć! - jesteś egoistyczną suką! - nie dotykaj mnie, nie mogę tego dzisiaj znieść! Poza tą granicę nie wszyło, a jesteśmy ze sobą 2 lata. Tak - nadal jesteśmy razem.

Gość oj, można można żyć....
-resztę twoich rzeczy wyśle ci pocztą, bo nie moge patrzec na takie ścierwo jak Ty -nie każda jest taka jak ty i nie daje sie przeleciec na drugiej randce - to ze przychodzi (jego kolezanka przychodzila na kawe, ale zapominala, ze po kawie trzeba isc do domu i potrafila zostac na noc) to nie znaczy ze zaraz sie pierdoli