Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość można zyć bez powietrza

najgorsze słowa usłyszane od Waszych mężczyzn

Polecane posty

Gość kosmatkaaaa
Jak dojdę do siebie psychicznie to takie perełki wam podrzucę......jak mogłam być taka głupia...

Gość kazdy byl mlody i glupi
kazdy popelnil w zyciu blad ktorego zaluje, to sa wlasnie zwiazki z takimi psycholami.

Gość synu nie grzesz wiecej

Gość cooooooooookies
Podczas klotni: ty kurfo jebana :O jestes popierdolona i mam cie codzien coraz bardziej dosyc, wyruchancu ty, jak sie nie umalujesz to wcale nie jestes ladna :O byl wtedy pijany,ale na codzien tez mu sie od czasu do czasu wymsknie glopi zart. Nie wiem czemu jeszcze jestem z takim czlowiekiem :O

cooooooooookies Wiesz dlaczego jesteś jeszcze ze swoim facetem? Jst taki kochany, bo nie mówi do CIebie np.: - Ty k... Szacunek z czasem będzie coraz mniejszy. Jeśli liczysz na to, że będzie odwrotnie...

Gość coocies to okropne

Gość coooooookies
Wiem ze okropne.On jest taki tylko jak za duzo wypije a nie zdarza mu sie to czesto. Coraz bardziej zaluje ze z nim jestem ale nie tak latwo od kogos odejsc,zawsze sobie powtarzalam ze nigdy nie dam sie tak traktowac bo nie jestem z tych ktore trzyma sie pod pantoflem.Mamy wspolne plany,itd.ale jak sobie pomysle ze wyjde za niego i takie sytuacje beda sie powtarzac coraz czesciej to wtedy bedzie juz za pozno na odwrot. To juz dorosy facet a czasem zachowuje sie jak gowniarz.

Gość natasza blokus
normalnie szok

Gość sa tacy popiedrolency

Gość gość
Jesteś niczym - to byłby komplement - jesteś pomyłką, błędem to już, ale tylko trochę, oddaje bliższy opis ciebie, to jest kierunek w jakim o tobie powinno się myśleć, wskazówka, bo głębokość tej pomyłki, tego błędu którym jesteś jest nieskończona, a dokładniej nieskończoność to za krótko.. sam fakt opisania ciebie tyloma słowami, poświęcenie czasu aby to napisać, to najlepsze co mogło ci się zdarzyć w życiu a dla mnie najgorsze, że tyle czasu straciłem aby cię opisać...moja uwaga prócz tej próby opisania ciebie już nigdy się na tobie nie zatrzyma...wiesz, co robić, nie przeszkadzaj, umrzyj, wszyscy odetchną...koszmar minie, potwór odejdzie...

Gość gość
odstrzeliłaś się jak Halinka Kiepska

Gość gość
"nie kupię Ci..." :(:(:(

Gość gość
Jesteś niczym - to byłby komplement - jesteś pomyłką, błędem to już, ale tylko trochę, oddaje bliższy opis ciebie, to jest kierunek w jakim o tobie powinno się myśleć, wskazówka, bo głębokość tej pomyłki, tego błędu którym jesteś jest nieskończona, a dokładniej nieskończoność to za krótko.. sam fakt opisania ciebie tyloma słowami, poświęcenie czasu aby to napisać, to najlepsze co mogło ci się zdarzyć w życiu a dla mnie najgorsze, że tyle czasu straciłem aby cię opisać...moja uwaga prócz tej próby opisania ciebie już nigdy się na tobie nie zatrzyma...wiesz, co robić, nie przeszkadzaj, umrzyj, wszyscy odetchną...koszmar minie, potwór odejdzie... - Nie angażuj się w to aby słowa innego cię raniły, twórz siebie a nie odtwarzaj słów innych -

wiem, że stary temat, ale napiszę, może mi ulży... - jesteś tak pop...rdolona że powinnaś zdechnąć - idiotko, mamejo, kretynko, debilko, buraku - jestes nic nie warta - po miesiacu dalas mi d**y i ja mam cie szanowac?! (byl moim pierwszym i strasznie naciskał na seks...) - suko, szmato - spier...alaj - nie dorastasz mojej bylej do piet - nic nie osiagniesz - uderzył mnie kilka razy w twarz... - szarpał, wykrecał rece, wyzywał - kilka razy wyrzucil mnie z domu - nie poszłam z nim na impreze bo mnie uderzył więc usłyszałam: wejsciowki kupione i co? i teraz przez ciebie tyle pieniedzy sie zmarnuje! - idź umyj d*pe bo nie chce czasem z Toba dziecka - jestes dzieckiem musze cie wychowac - zmarnowałas mi zycie - sledził mnie - a na koniec tak uderzyl i przeraził że w koncu wezwalam policje i sie ocknełam z dramatu - ponad 4 lata razem...

Gość gość
kopnij go w d**ę !!! że jeszcze z nim jesteś, niepojete

- czesto kazał mi cos robic za 'kare" np. nie bedziesz do mnie pyskowac teraz za kare masz to posprzatac! itd... - nie wiem czy chce z Tobą sie ozenic musze sie zastanowic - po tym jak robiłam za idiotkę kurę domową (obiadki itd): a co ty niby takiego robisz, po takim czasie znajomosci to twoj obowiazek łaski nie robisz! - chcesz zywa choinke w domu dobra pozwalam, ale sobie ją kup i sama przytargaj mi sie nie chce (łaskawy pan!) naprawde nie jestem w stanie powiedziec dlaczego tyle czasu to znosiłam, chyba przez niego sama w siebie zwątpiłam. Teraz znów jestem radosną dziewczyną, po prostu sobą. :) a jak w koncu odeszłam to sie nie odzywał bo był obrazony i nie dotarło to do niego stwierdził ze przyjde go przeprosić... a potem sam prosił, płakał, błagał, przysięgał, przepraszał, oświadczał się itd. :) Teraz mam przy boku kogoś, kto mnie nosi na rękach. Kogoś kto MI gotuje kolacje a nie na odwrót. A jego największym wykroczeniem był fakt że mnie okłamał w żywe oczy (o pierdołę po prostu sie wstydził przede mną). Dziewczyny uciekajcie od takich toksycznych drani... Mój mnie do dnia dzisiejszego przeprasza...

Gość gość
całe szczęście, co za psychol

byłam ofiarą , ale dzięki temu wiem też jak ciężko jest takiej kobiecie odejść, mimo, że z boku to dramat. A facet z boku to muchy by nie skrzywdził a w domu drugie oblicze. A ile razy zostałam wyciągnieta z łóżka dosłownie za włosy... Bo np. nie chciałam sie kochać tylko zasnelam... Niestety, są tacy zagubieni chorzy ludzie. Ja się cieszę że w koncu znalałam w sobie siłę by kopnąć go w tyłek.

Gość zachorowalam
na depresje poporodowa po urodzeniu dziecka. Bylo strasznie, codziennie myslalam zeby tylko wytrwac do wieczora i sie nie zabic. Robilam zdjecia, nagrywalam mojemu dziecku kolysanki, krecilam filmiki i pisalam pamietnik...zeby mnie pamietalo jesli ktoregos razu nie dam rady przezyc do konca dnia... Bylam na silnych psychotropach, czesto prawie nieprzytomna A moj maz, ojciec mojego dziecka powiedzial ze jeden psychiatra to dla mnie za malo i ze mam wziac wiecej lekow bo ma dosc mnie i mojej depresji. Teraz jest juz lepiej, powoli wychodze z tego, czasem i po tydzien nie mysle o samobojstwie, ale nigdy mu tego nie wybacze, nigdy nie zapomne i jak stane na nogi to zloze pozew rozwodowy

Gość Gość

powiedział, że z narkotyków dla mnie nie zrezygnuje