Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka z gwozdka

Panowie, Wasze łóżkowe doświadczenia z grubymi kobietami...jak bylo?

Polecane posty

Gość puszystykociak
dziel sie z niami swoimi doswiadczeniami, Twoje uwagi sa bardzo cenne, fajnie jest je poznac z perspektywy faceta kochajacego kraglosci.

Gość milusia25_84
hej co tak nagle wszyscy zamilkli?????

Gość kochający kobiety
krągłości to jedna strona medalu, pragnę zaznaczyć: zadbane krągłości... Ta druga strona, to moje takie spostrzeżenie, otóż zauważałem, że większość krągłych pań jest bardzo miła, sympatyczna, dostępna, otwarta, serdeczna, potrafiąca się szczerze uśmiechnąć, w pewnym sensie "ciepła", przyjemna, rozumiejąca humor, wyrozumiała.....

Gość milusia25_84
ale nam tu słodzisz........miło

Gość kochający kobiety
pewnie zabrakło im słów...albo zasnęli z nudów... Czas kończyć tę dyskusję na dzisiaj. Dzień się chyli ku zachodowi a i dla nas nadchodzi czas spoczynku. Czas, żeby zamknąć oczy, pomarzyć, pomyśleć nad tym, czego dzisiaj dokonałem... Zyczę Wam wszystkim spokojnej nocy, kolorowych snów i dziękuję jeszcze raz za cierpliwość... :-)

Gość milusia25_84
a ja się dopiero rozkręcałam no cóż miłych snów.....

Gość puszystykociak
tak bylysmy cierpliwe:) noc sie zaczyna, musze licencjat dokonczyc. pozdrawiam cieplo wszystkich.

Gość kochający wybacz jeśli to
nieprawda, ale rzeczywiście słodzisz każdej tak, jakbyś faktycznie nie zważał na nic, byle dopchać się do dziury :O wypowiadasz się jak napalony koleś, który wieki całe nie miał kobiety i teraz stara się upolować jakąkolwiek, byle była. twoje wypowiedzi są mdląco słodkie, polukrowane, zwyczajne lizodupstwo. niby tak je kochasz, ale gdy są obrażane, twoją reakcją jest usprawiedliwianie arogantów, że młody wiek i podobne bzdury nimi kierują. to ma być człowiek kochający? raczej liczący na profity z lukrowania :P :O tak na marginesie, też uważam, że większe panie są fajne.

Gość milusia25_84
ale po co te nerwy???Tak jak wcześśniej było pisane każdy chciał zeby było miło i kulturalnie a nie chamsko i beznadziejnie więcmoże warto wyluzować i poklikać na poziomie?????

Gość kraglakotka
no tak kochajacy jest bardzo wylweny ale moze to taki typ czlowieka. A jak lubisz kragle panie moze opiszesz jakies doswiadczenia z nimi zwiazane?

Gość milusia25_84
widać tu już nie jesteś taki rozmowny skoro lubisz to chyba masz jakieś doświadczenie?

Gość Tom1
Widzę znowu zrobiło się miło w naszym temacie :) Miła odmiana po ostatnich złośliwościach. Ale widzę ze już się znalazł ktoś komu się to nie podoba, jak widać wszystkim się nie dogodzi ;)

Gość kraglakotka
oj tom zebys wiedzial...wiec powrocmy do tematu.

Gość milusia25_84
Tak to już bywa TOM ale to taki jednorazowy wyskok więc znowu będzie miło mam taką nadzieję bo naprawdę miło tak pogadać jestem pierwszy raz na forum a wciągnęło mnie totalnie

milusia, z czego wnosisz, że tu nie jestem wylewny? z tego, że nie śledzę topiku, co chwila wciskając f5, żeby odświeżyć? przeglądam go przy okazji, nie ciągle. stąd zapewne zwłoka w odpisie :P nawiasem mówiąc, gdzie pokazałem nerwy?

Gość milusie ty glupia jakas jestes
albo czytac nie umiesz. gdzie ten co o kochajacym pisal chamsko sie odezwal? bo ty napisalas ze chamsko i beznadziejnie

Gość wciagnelo milusie bo liczy ze
w koncu przestanie byc dziewica :D :D :D

Gość kraglakotka
dajcie dziewczynie spokoj, bo sie czepiacie bez sensu. ona pisala ze wczesniej sie wypowiadali beznadziejnie a nie o jednej konkretnej osobie. wyrywacie z kontekstu

Gość Tom1
Zamiast zaczynać znowu przepychanki słowne moze kolega napisze coś więcej niż tylko "większe panie są fajne" Na razie można jedynie odnieść wrażenie ze trochę zazdrości kochającemu podejścia do kobiet ;)

Gość milusia25_84
milusie ty glupia jakas jestes-gdybyś prześledził topic to wiedziałbyś czemu sie wkurzyłam bo gdy naprawdę się robi miło i można poklikać o wszystkim to zawsze wyskoczy ktoś kto się czepia szczegółów, a może zauważ że kobiety naprawdę lubią jak ktoś jest miły nawet jeśli to tylko słowa też nie śledzę cały czas tematu po prostu chcialam zeby następne osoby właczyły się do tematu stąd pytania o doświadczenie

tom, że niby czego zazdroszczę? tego, że ślini się do każdej? czy tego, że jak ktoś wyżej obrażał jak ostatni cham większe dziewczyny, nie stanął w ich obronie, tylko tłumaczył, że to pewnie jeszcze młodzi? to młodym wolno? wiesz, drażni mnie taka postawa. bo uważam, że jak kocha, to i szanuje i reaguje, gdy inni okazują brak szacunku. tak się zachowuje mężczyzna. krągła kotko :) świetny nick ;)

Gość kraglakotka
a dziekuje, widze ze mi sie od Ciebie nie "dostalo" :) to jak z Twoimi doswiadczeniami?

Gość Tom1
Przecież próba "obrony" przed tego typu ludźmi to istna walka z wiatrakami. Nie wygrasz, możesz się zniżyć do ich poziomu lub ich ignorować.

krągła, na dobrą sprawę ode mnie dostało się jedynie kochającemu. to raczej mi dostało się od milusi, ale niech jej będzie. zachowam się jak mężczyzna ;) z doświadczeniami rewelacja. sama przyjemność i satysfakcja. ciało w rozmiarze xl też może być piękne, podobnie jak brzydkie może być ciało w rozmiarze s.

Gość kraglakotka
nastepny zadowolony facet i fajnie, kazdy ma swoje gusta. dbanie o cialo to podstawa, nawet jak ma sie nadwage.

Gość milusia25_84
kochający wybacz jeśli to-wcale nie miałam zamiaru żeby totak zabrzmiało ale naprawdę było tu dziś tylu ignorantów,że kolejnego bym już nie wytrzymała

milusia, w porządku.

Gość martus83
Przygladam sie tematowi i widze ze kazdy inaczej definiuje slowo gruba. Zapytam wprost, czy te dziewczyny ze zdjecia sa grube czy puszyste, czy to juz nie jest przesada? http://i46.tinypic.com/2me1x53.jpg

Gość łohohohohohohoho
ale tuczniki!