Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka z gwozdka

Panowie, Wasze łóżkowe doświadczenia z grubymi kobietami...jak bylo?

Polecane posty

Gość Jak to w końcu jest,
Plusiander, Ogólnie pytałem bo tytułowa "gruba kobieta" może dla każdego znaczyć co innego, i potem są nieporozumienia. Też uważam ze pisanie "gruba" o osobie ważącej 60kg przy wzroście 160cm jest po prostu śmieszne. Ale z tego co widzę to mówią tak głownie kobiety, myślą ze trzeba wyglądać jak szkielet żeby być atrakcyjną. 165cm/85kg to juz moim zdaniem gruba, tudzież puszysta kobieta, jak zwał tak zwał. Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu, bo jak wielu tutaj jestem wielbicielem krągłości :)

Gość lolllllllllllllllllllllllll
165 cm wzrostu i 85 kg wagi to dosłwonie swinia,a nie gruba czy puszysta.I to dotyczy obnu płci. Krągłosci sa fajne,ale nie sadło.

Gość Jak bardzo się mylisz
Bardzo się mylisz. Przy odpowiednich proporcjach i odpowiednim stroju nigdy byś nie powiedział, że mam 167 i ważę 90kg.

Jak bardzo się mylisz tłusta swinio,.W ubraniu to moze wygaldasz nei najgorzej,ale bez ubrania,niestetyy wygladasz jak tłusta swinia

Tak oczywiście :D 🖐️

i ajkie niby ty masz proporcje odpwoeidnie,Tłusta,duza dupa,cycki duze,obwisłe i nei pisz,ze nie sa obwisłe,bo niestety grawitacja działą i duze,ciezki piersi nei beda jedrne i stojace,bo nawet małe piersi czesto opadaja.

Nie zamierzam Ci nic udowadniać.

Gość Jak to w końcu jest,
Koledzy o koleżanki zachowajmy jakiś poziom i trochę kultury. Rozumiem ze komuś się mogą nie podobać grubsze panie ale nie trzeba od razu pokazywać ze się jest chamem i prostakiem.

Jak to w końcu jest zgadzam się z tobą w zupełności,obrażanie innych to to sposób na odreagowanie swoich kompleksów.... A jak się komuś nie podoba to niech nie czyta i po problemie:):):)

Gość Plusiander
Jak bardzo się mylisz :):):):) Odnośnie tego co o sobie napisałaś:) mrrrrrrr Aż mnie przeszły dreszcze, więc proszę o jeszcze:):):)

108/86/107 Coś jeszcze? ;) A tak w ogóle dzięki :)

Gość Plusiander
Mrrrrr Pięknie, można doić jak krowę.

Gość Plusiander
Jak bardzo się mylisz czy coś jeszcze??? yyyyy Co pani robi dziś wieczorem??? :):):) Czy coś jeszcze no może jakaś liczba + literka??? Dzięki, nie ma za co wiesz raczej dziękuj samej sobie, że jest tak jak jest, o ile ma się rozumieć dobrze się z tym czujesz. W każdym razie, jak dla mnie bomba. Miłego wieczorku. -- Pozdrawiam "chłodno"

Wieczorem będę jadła kolację z mężem :p 80B/C

Gość Plusiander
Jak bardzo się mylisz Cóż, widać twój mężczyzna, wie co dobre. Ma chłop gust. Miłego :):):):)

Nawzajem!

Gość nie ma gorszego widoku
od grubej baby z małymi cyckami. takie b/c na takim cielsku to jak guziki wygladaja:D

Ja mam miseczkę D może są troszkę obwisłe ale nie aż tak bardzo :).Po prostu sa duże to nie będą sterczały jak silikony :P

Gość Plusiander
ciasne stringi Zdecydowanie wolę to D niż właśnie one ciasne stringi hehe. Co się tyczy obwisłości, cóż rozmiar swoje powoduje. Ja tam osobiście lubię takie zdecydowanie miękkie niż takie nabite.

Gość do wyzej
ja mam:) 95F/G :):P

Gość Jakiś facet.
No to wygląda na to ze jesteś poza konkurencją, a jak sie przekłada na centymetry te F/G? ;)

Gość Plusiander
do wyzej Wrażenie robi, jednak pewnie jest ci z tym nielekko, więc mimo, że brzmi bardzo kusząco, dla ciebie samej pewnie zęsto to bardziej problem niż atut. Mimo, że sam chętnie bym się z takim czymś zmierzył, to z obcowania z puszystymi kobietami wiem, że w codziennym życiu, nie jest łatwo z takim hm "arsenałem". Ale nieco zazdroszczę temu kto na codzień podziwia wzmiankowaną liczbę z literką.

Gość nailty nailty
eh... chciałabym być puszysta... a jestem przerażająco chuda - sama skóra i kości!! a tak podobają mi się kobiece krągłości.. mój mąż też nieraz mi wspominał że konieta powinna mieć trochę ciałka... zazdroszczę Wam kobietki!!

Gość do wyzej
no fakt ciezko to mi jest :) kiedys plakalam z powodu takich rozmiarow dzis jest troche lepiej:) przyzwyczailam sie ze faceci gapia sie na nie a jak sie zagapia to wlaza na jakies rozne rzeczy :)np.jeden ostatnio walnal w drzewko :P mam wtedy ubaw.choc jakbym mogla to zmniejszylabym do miseczki D.a w centymetrach to jest chyba 130 nie wiem bo dawno nie mierzylam :P

Gość Przyjaźń
Jak skończyliśmy to z niej spadłem. Obojczyk połamany w 3 miejscach. Ała.

Gość mam tu kilka fanek
a dla mnie za duże piersi są odpychające i robią z kobiety błazna - wręcz pokrakę . Kobieta musi być sexi i mieć biust w normie, zresztą jak wszystkie rzeczy na tym świecie

Gość plusiander
do wyzej Mimo niedogodności z tym związanych, nie będę ukrywał, że gdyby moja kobieta, że tak powiem pasowala mi pod względem, charakteru, osobowości, to chciałbym, żeby nosiła właśnie coś takiego. Jaakieś 1,5 roku temu byłem związany z panią która miała rozmiar 100f i to była bajka. Ale cóż "cyc"to nie wszystko.

Gość oloiabhnha
Sama mam nadwage tylko 10 ki niech mi nikt nie próbuje wmowic,ze bedąc grubszym lub co gorzej grubym jak panie tutaj piszace czuje sie z tym swietnie i swietnie wyglada. Biust,owszem,wiekszy,ale ja np.bedac szczuplejsza o 10 kg miałam taki sam duzy biust. otyłosc szczegolnie daje we znaki podczas takiej pogody jaka mamy teraz. Nie rozumiem pan ktore wypisuja bzdury,ze czuja sie niesamowicie ponetnie i fajnie w swojej skorze bedac gruba. A i panow nie rozumiem jak mozna zachwycac sie tłuszczem. Zawesze wazyłam 55 kg przy wzr.164 cm i teraz waze 67 kg i czuje sie potwornie,a zdrowa jestm. Zbyt szczupłe(chude)nei jest apetyczne ,ale gruba osoba tazke nie ejst.