Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddaaa

rożnica w wykształceniu

Polecane posty

Gość ddddddddddaaa

CO myślicie o tym? Mam skończone 2 kierunki studiów (oba dziennie) i spodobała mi się dziewczyna (mój rocznik), która ledwo skończyła zawodówkę.

Gość kedi
Życzę powiedzenie: masz możliwość sfalsyfikowanie tezy o tym, że ludzie budują związki z podobnymi do siebie. Daj znać za jakiś czas jak jest;-)

Gość fasfaqfaqqqqqqqqqqqq
może jest mądra życiowo? Moja kuzynka jest po zarządzaniu wierz mi nie wiem jak one te studia skończyła jest tepa jak nie wiem co

Gość ja nie przekreślam ludzi
ze względu na ich wykształcenie

Wykształcenie nie powinno mieć w miłości, żadnego znaczenia! Jeżeli "nadajecie na tych samych falach", Ty nie czujesz się dziwnie z nią u boku ,w swoim towarzystwie i naprawdę się kochacie, to Wasz związek może przynieść same korzyści-gł.jej, bo będzie chciała Ci dorównać wiedzą, oczytaniem , a Ty będziesz miał możliwość "wciągnięcia Jej do KRAINY WIEDZY . Wróżę Wam pomyślną przyszłość! Wróżka;)

Gość 78767
oj ja jetsem po studiach a moj po liceum i jakos mi to nie przeszkadza a moj brat po zawodówce - a chłopak spoko i inteligentny tylko leniwy do nauki:P ja juz sie nauczyłam nie oceniac ludzi po wykształceniu wczesniej chodziłam z gosciem studiującym - i to był koszmar teraz wiedze jaki on był głupi a w ogole pogadac z nim o czym sensownym nie bylo szans... a teraz moj narzeczony(po liceum) nie ma porównania tematy nam sie nie konczą... aaa zawsze mozesz dziewczyne zachecic do dalszego kształcenia moze jakies technikum zaoczne?? w kazdym razie nie skreslaj dziewczyny ze względu na wykształcenie:)

Gość Stary lepiej sobie daruj
Pókiś młody podróżuj po świecie, ruchaj co się nawinie i ciesz się życiem. Ustabilizować się możesz w wieku 40 lat, spędziwszy ciekawie najlepszy okres swojego życia i mając młodą żonkę w łóżku- w przeciwieństwie do kolegów, którzy ożenili się z pięknymi równolatkami, a teraz męczą się z brzydkimi, wrednymi babami :-O

Gość balsam i żolądkowa gorzka
nie chciało jej się uczyć i tyle - nieuczka musi zawsze dobrać się z kujonem i vice versa

Gość dfjkklll;ghjk
ja myslalam ze mezaliansu juz nie ma:D

Gość balsam i żolądkowa gorzka
w dodatku pamiętajcie by zada przed ślubem nie dawac! kazdy stosunek seksualny powinien się ciążą konczyc!

Gość eks grubaska
a ja mam niepełne średnie i podobają mi się faceci jednak bardziej wykształceni... myślicie zatem że to stanowi problem dla nich? jakoś mądrości życiowej, dojrzałości mi nie brak... ale to ciekawe, bo z ludzmi o podobnym wykształceniu nie znajduję języka, może chodzi o moją wybitną inteligencję?:P jakkolwiek na moje ćwierćwiecze pierwszy raz spotkałam się z refleksją iż może być to problematyczne

Gość ddddddddddaaa
Skończyłem dwa kierunki studiów, oba ścisłe, różniące się znacznie. Nie osiągnąłem tego ciężką pracą, po prostu nauka łatwo mi przychodzi. Mam 29 lat. Jestem młodym. Widzę, że ciągle rozwijam się. Do szczęścia brakuje mi tylko tej drugiej osoby... Spróbuję z tą dziewczyną, nikt przecież nie każe mi od razu żenić się z Nią.

Gość eks grubaska
no fajnie, że jednak masz otwartą postawę... a poza tym jak ci to przeszkadza a chcesz z nią być, mozesz zmotywować do nauki:) ja to bym chciała ale mam dziecko i brak czasu... myslę że byłabym szczęśliwa gdybym spotkała kogoś kto mnie by motywował najważniejsze żebyście mieli o czym pogadać