Gość Evela777 Napisano Sierpień 8, 2010 A u nas burza byla w nocy, padal sobie deszczyk a teraz swieci slonce. Super pogoda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 8, 2010 U mnie pochmurno i zimno , mogłoby już więcej nie padać , sabotuje mi pracę i robi koszty a lepiej byłoby wydać to na stroje dla córki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
38-latka.... 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Pomozcie mi.... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4554699&start=60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
38-latka.... 0 Napisano Sierpień 8, 2010 A tak w ogole, to dzien dobry wszystkim samotnym.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 8, 2010 W czym mamy pomoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
38-latka.... 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Z moim topikiem, problemem... ponizej link. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 8, 2010 Wklej jeszcze raz link. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
38-latka.... 0 Napisano Sierpień 8, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4554699& Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 8, 2010 Nie wiem kogo chcesz szantazowac piszac ze chcesz zginac w wypadku. Gdybys naprawde chciala to zrobic to bys zrobila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 8, 2010 00:42 [zgłoś do usunięcia] 38-latka.... w tej chwii facet to pikus, owszem orzylozyl sie dzis do mojejgo natsroju, wymienajac jej imie, ale tu dzis chodzi o syna! udusilabym go! udusilabym go! -Nie mam pytan... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 8, 2010 Milego dnia kochani:D P.S. Nic nie dzieje sie bez przyczyny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 8, 2010 witam wszystkich i życz miłego popołudnia i samacznego obiadku. :) a tak swoją drogą to coś nas ostatnio tu mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macchiato79 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Witajcie! Ja juz po obiadku. Niestety na spacer nie mam szans, gdyz co chwile pada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 8, 2010 Witajcie kobietki!:D A u mnie dzis goraco, fajowo:D Slonce pieknie nam swieci. A my i w deszcz na spacer chodzimy, wtedy tez jest fajnie:D I wiecej optymizmu prosze dziewczynki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macchiato79 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Ja chetnie bym poszla na spacerek,ale syn nie chce, pies tez ucieka... A samej jakos mi sie nie chce :) A w ktorej czesci Polski swieci slonko? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 8, 2010 A ja dziś się powinnam spakować bo rano jadę z synem na zasłużony wypoczynek :) ale jakoś nie idzie mi to pakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Tuż pod Łodzią jest teraz słonecznie i oby tak na jakiś czas zostało . A ja juz po coniedzielnej porcji pływania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Ja oglądałam pogode i podobno mamy mieć słoneczko od wtorku, i ...oby się im sprawdziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macchiato79 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Margaret95 a gdzie wybierasz się na wypoczynek? Ja jade do Zakopanego w piątek i obawiam się że cały mój urlop tygodniowy nie będzie zbyt słoneczny.... ale nadzieję warto mieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotna_Mama_78 Napisano Sierpień 8, 2010 Witajcie! A ja właśnie odprowadziłam na dworzec mosew . Pędzi do Krakowa :) Spędziłyśmy super weekend, szlajałyśmy się po stolicy, kino, muzeum powstania warszawskiego, Starówka nocą itd :) Następnym razem, musimy skrzyknąć większą ilość samotnych_samodzielnych :) Nie sądziłam, że tygodniowa znajomość na forum może tak właśnie się super rozpocząć w realu :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 8, 2010 Slonecznie dzis jest w mazowszu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macchiato79 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Oczywiście ja się piszę na następne spotkanie :) To musi być coś niesamowitego spotkać się w realu! Jestem ZA! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macchiato79 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Evela pewnie byłaś dziś na spacerku :) Ale podobno jutro u nas tez ma się rozpogodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 8, 2010 O tak, dzis bylismy na spacerku i przyszalelismy na torze gokartowym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Sierpień 8, 2010 hej dziewczyny, wrócilam z Warszawy jak wiecie, tak spontanicznie to wyszło, że aż nie moge uwierzyć ale ciesze się, poznałam fantastyczną dziewczynę i mamę (czytaj Samotna_Mama_78 ) i szkoda że nie mieszka w Krakowie bo wtedy na pewno bym się pozbierala szybciej, Machiato 79 szkoda że jedziesz w tym tygodniu bo ja moze bedę w przyszłym w Zakopanym:) Margaret 95 - byłam samochodem a wogóle piszecie o brzydkiej pogodzie, nam w Warszawie nawet dopisała. i wogóle mam dobry humor bo jutro juz mąż wraca z wakacji ( hm trzy dni) i dziecko do mnie przyjeżdza na noc. Oby ta radość trwała dlużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macchiato79 0 Napisano Sierpień 8, 2010 O jaka nasza mosew szczęśliwa wróciła :) i mi się również ten dobry humor udzielił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 8, 2010 macchiato 79 Ja nie wyjeżdżam daleko od mojego miasta-jest to jura krakowsko-częstochowska, ale miejsce niesamowite. Można tam wspaniale wypocząć-cisza, skałki, las, i brak zasięgu... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotna_Mama_78 Napisano Sierpień 8, 2010 mosew Dzięki jeszcze raz za super dwa dni :) Było ekstra ekstra :) Coś mnie się dzisiaj nie chce spać... Jeszcze tydzień i zobaczę mojego skarbka małego!!! Teraz to już z górki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 8, 2010 I super ze sie spotkalyscie!:D Wreszcie na na naszym forum bardziej powialo optymizmem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotna_Mama_78 Napisano Sierpień 8, 2010 :)) mosew pomogła mi, bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach