1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 10, 2012 a może zamiast ktosia podrzuce tylko syna "ktosia" ?;d;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Marzec 10, 2012 Witam ,,sąsiada" :D - w fajnym wieku masz szkraba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Marzec 10, 2012 witam sobotnio, Margaret - ja tam na dzień dzisiejszy preferuję "fajny wiek" mojego szkraba - niecałe 12, bo... śniadanie potrafi zrobić mamusi.. z czego dzisiaj skorzystałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 10, 2012 Witam Ja też bym chciała żeby mój skarbek już śniadanko mi robił :) Ale za to dziś na dzień dobry miałam najpiekniejszy uśmiech i coś w rodzaju "aggguuuu" :) ;) To my uciekamy na spacerek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Marzec 10, 2012 W sumie to każdy wiek ma swój urok :) ale ja tak uwielbiam maluszki- tak gdzieś do 5 lat że za każdym się oglądam jak gdzieś mijam po drodze. A mój syn już raczej chodzi swoimi drogami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 10, 2012 Margaret95 - a tak w ogóle to skąd jesteś? ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 10, 2012 Ale takie duże to dopiero fajne muszą być zwłaszcza jak śniadanko mamusi robią ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Marzec 10, 2012 1-2-3-KTOŚ- z Krakowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 10, 2012 Margaret95 - już Cię lubie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Marzec 10, 2012 :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Marzec 10, 2012 Witam wszystkich weekendowo dla rodzynka wszystkiego najlepszego z okazji dnia mężczyzny :) dla dużego rodzynka i tego małego :) a dla wszystkich lasek miłego weekendu Dzudzia baluje , a reszta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Marzec 10, 2012 Witaj samodzielna :) Niektórzy zaglądają z doskoku ( tzn. ja ) I ja życzę wszystkiego dobrego panom ( choć jeden rzadziej bywa ) Spóźnione ale szczere :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 10, 2012 hahaha to ja w imieniu swoim oraz "małego rodzynka" bardzo dziękujemy za pamięć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Marzec 11, 2012 Dzień dobry :) Dobra pogoda do spania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Marzec 11, 2012 Nareszcie świeci słoneczko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 11, 2012 Dzień dobry, wróciłam cała i zdrowa i dziś już trzeźwa. Tylko wymordowana ;-) I co ja mam Wam napisać ? ŚLĄSK PODBITY :-D :-D :-D BYŁO CUDOWNIE !!!!!!!!!!!!!!! Mam w moim dużym brzuchu OGROMNE MOTYLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja chcę tam wrócić buuuuuuuuuu Jestem rozbita ....... Idę na drzemkę I powspominać ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Marzec 11, 2012 DUDZIA- to super że wyjazd się udał. Teraz trza odespać :D A reszta forumowiczów pewnie na spacerkach ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 11, 2012 Wstałam, ale to był kiepski pomysł z tą drzemką bo jestem nieprzytomna ;-) Ugotowałam sobie zupę mleczną bo jakoś mnie naszło, ale ledwie ją pochłeptałam - nie mogę jeść - za dużo emocji ..... Wiecie, że ja zapomniałam jak to jest być wtuloną w wielkie, bardzo silne i zarazem miękkie męskie ramiona? Na prawdę :-(. Wydaje mi się jakbym nigdy tego nie doświadczyla ;-) Dobra nowina jest taka, że jednak nie pałam nienawiścią do mężczyzn - z nimi może być miło (do wiadomości tych trzech świrusek "z Sosnowca" - tak - to mój śląski przewodnik). Ale nie tylko ..... :-P 50 chłopa i 20 bab - można było wybierać :-D, a do tego seans hipnotyczny, kulig i duuużo procentów. No i obłędna muza, która działa na wyobraźnię i gra emocjami ..... Ci spacerowicze to chyba też muszą być mocno rozgrzani jakimiś trunkami bo nikt przy zdrowych zmysłach nie spaceruje w taką wichurę ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 11, 2012 Dudzia - mogę objąć Cię w moje skromne ramiona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 11, 2012 Dudzia - następnym razem zabierasz mnie ze sobą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 11, 2012 eh ... dajcie mi chłopa ...... :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Marzec 11, 2012 Oj to chyba mam coś nie pokolei ;) :) bo ja bylam na spacerku. Trochę wiało ale powietrza nigdy za wiele :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 12, 2012 Hejka, nieźle wczoraj byłam przykręcona :-D - jak przeczytałam własny ostatni wpis to się zaczerwieniłam - jak to zabrzmiało !!! A ja po prostu potrzebuję się przytulić, schować przed światem ;-) Dzięki KTOSIU za propozycję - tylko czy Ty masz aż tak długie ręce ? :-D Życzę Wam siły i wytrwałości na czekające nas 5 pracowitych dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 moje ramiona sa wystarczająco duże :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupeczka23 0 Napisano Marzec 12, 2012 Eee znowu jestem nie w temacie ;-) Tak po za tym to witam wszystkich poniedzialkowo ;-) Szkoda ze sloneczko gdzies ucieklo bynajmiej u mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 12, 2012 To dobrze KTOSIU - to się może przydać w najmniej spodziewanym momencie. A ja wczoraj o mały włos nie wylądowałam w Krakowie :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 12, 2012 CHRUPECZKA !!! no jak babcię kocham - to poczytaj !!! I jeszcze może z łaski swojej napisałabyś jak Twoje zdrówko ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Dudzia - jesteś "zakręcona pozytywnie". Bardzo mi się wesolo zrobiło w sercu na myśl o wakacjach z Tobą ;) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 12, 2012 No bo widzisz EWELINA - ja mam chyba jednak trochę nierówno pod sufitem i jestem nieprzewidywalna - więc Ty się kepiej dobrze zastanów nad tymi wakacjami :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Ale ja nie mówiłam, że u mnie "pod sufitem" jest ok.-więc sama wiesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach