1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 Ewelina do mnie "ty małolacie" "może mi będziesz mówił pani?" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupeczka23 0 Napisano Marzec 13, 2012 Bo w porównaniu z niektórymi na tym forum...oczywiście Nikogo nie Obrazajac to my jak takie Małolaty jeszcze jesteśmy ;-) Tylko że już z takim bagażem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 13, 2012 No bardzo dziekuję staruszka Dudzia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 13, 2012 Czekaj CHRUPECZKA - niech ja Cię dorwę !!! ALEBAZI - pomożesz? Patrz jak się gnojstwo rozkreciło i nabiaj ze starszych pań :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 Dudzia, a mogę zadać bezczelne pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 aaaalbo już nic bo nie będzie obiadu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 13, 2012 Hahaha - Dudzia bij bij i jeszcze raz bij :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupeczka23 0 Napisano Marzec 13, 2012 Walnij w stół to nożyce sie odezwą :-) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupeczka23 0 Napisano Marzec 13, 2012 A przeciez napisalam NIE OBRAZAJAC NIKOGO :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 Chrupeczka - Koleżanki czują się młode duchem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupeczka23 0 Napisano Marzec 13, 2012 Oczywiscie ze tak :) one sa młode duchem nie tylko sie tak czuja ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 Chrupeczka23 - mam dziwne wrażenie że zaraz nam się oberwie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupeczka23 0 Napisano Marzec 13, 2012 Wie moze lepiej zmienmy juz temat bo narawde nam sie nazbiera ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 jaa właśnie dziecku robie kanapki! ten mały Potwór je więcej niż ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupeczka23 0 Napisano Marzec 13, 2012 Zeby juz wiecej nie kłapac ozorem i nikogo nie urazic lepiej spadam spac hihi kto sie przyłacza ;-) mam wolne łóżko ale pietrowe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 13, 2012 No póki co mam gdzie spać, ale jak nie będę miała to się zgłoszę Chrupeczka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupeczka23 0 Napisano Marzec 13, 2012 Oj Ktosiu a zalapie sie a kanapeczke? bo zgladialam przed snem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 jak maly Ci troche da to czemu nie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 14, 2012 No pięknie - zdaje się, że młodzież trochę trzeba usadzić :-D Ja dziś w domu - relaksuję się przed jutrzejszym "sądowym" dniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupeczka23 0 Napisano Marzec 14, 2012 Jak sie ładnie do niego pouśmiecham to może sie podzieli ;-) Dudzia a co to ma byc za sprwa jutro bo wypadlam z tematu, o alimenty tak? Chyba nie masz za złe naszych wczorajszyh głupot :D ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 14, 2012 Dudzia może nie ma, ale ja tak i będzie teraz FOCH !!!!!!!!!!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 14, 2012 Ja strzeliłam focha wczoraj i opuściłam to tawarzystwo :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 14, 2012 Witam Dudzia w takim razie życzę powodzenia jutro :)A tak na marginesie to ciekawe do której kategorii ja się zaliczam-"mlodzieży" czy "staruszek" bo nie wiem czy sie bać czy strzelić focha :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 14, 2012 EWELINA - na wszelki wypadek strzel focha, bo co masz suię strachać może nadaremno :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Marzec 14, 2012 dziękuję Wam za wczorajsze rady i słowa pocieszenia tudzież oburzenia ;-) przepraszam za zniknięcie -poszłam na spacer w towarzystwie mojego dobrego kolegi Dudzia trzymam za Ciebie tak mocno ,ze palce mi zbieleją ,ale dla Ciebie kochana wszystko,mogą mi te palce nawet odpaść ;-) POZDRAWIAM WAS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 14, 2012 Witam wszystkich :) Jak samopoczucie? Ja dzisiaj mam okropne:( Całymi dniami siedzę sama z małym i dzisiaj chciałam na chwilę zostawić go facetowi, żebym mogła choć raz spokojnie zrobić obiad to zaraz zniósł mi go do kuchni i poszedł sobie posiedzieć na komputer... Wkurzyłam się tym bardziej, że ma kilka dni wolnego i mógłby poświęcić synkowi troszeczkę czasu, ale on nie! Nie wiem już jak na niego wpłynąć... Jego rodzice (zwłaszcza mama) ciągle mnie pouczają, a żeby wziąć wnuczka na spacer to już nie... W życiu nie spotkałam się z taką babcią czy dziadkiem!!!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 14, 2012 Annika, a może by tak na jakiś czas wyprowadziać się od niego i zostawić z nie odcietą pępowiną ... Być może wtedy zauważy różnicę i zacznie coś kumac??? Mee, a podjęłaś już decyzję jak temu zaradzic??? Eweline, może na razie nie przejmuj się zaszeregowaniem, bo za chcwilke okarze się, że jesteś w średnim wieku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 14, 2012 Mój nastrój dziś nie za specjalny, ale to akurat nie dziwne - trochę chyba zaczyna mnie łapać stres :-( CHRUPECZKA - można to nazwać "alimenty" - tyle, że w bardzo szerokim znaczeniu tego słowa MEE - wzruszyłaś mnie jak cholera ANNIKA - ja Ci serdecznie współczuję tej sytuacji - zdaje się, że wdepnęłaś w niezłe g.... Czy Ty nie masz dokąd się wynieść - nie wiem - rodzice, rodzeństwo, jakaś kochana ciocia ? No jak tu żyć w takim środowisku :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 14, 2012 Gdybym mogła to i bym się wyniosła... ale sytuacja niestety mi nie sprzyja... Rodzeństwa nie mam, ciocię, owszem - mam, ale ona ma swoje problemy... Co do rodziców: to byłoby chyba najgorsze wyjście z możliwych:( niestety... No i dla dobra dziecka chyba przyjdzie mi się, przynajmniej na razie, trochę przemęczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 14, 2012 Annika, a do Będzina nie masz ochoty:)? Alebazi -to juz niedługo może nastapić;) Dudzia - będzie dobrze - też będę jutro z Tobą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach