eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Chętnie, ale Mariusz podobno urzadza niedzielny obiad połaczony z parapetówką u siebie ;) Co Wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 NIEDZIELNY?! mówiłem o sobotnim! Niedziela u Eweliny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 12, 2012 Dobre słowo też Cie tu spotka,nie narzekaj tak bardzo:) Ale musisz uważać, bo tu jednak jest babiniec....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 12, 2012 To u mnie w piatek będzie serniczek i troszke szampana.... To weekend mamy juz zaplanowany BOMBA, jak sie bawić, to sie bawić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 No to Mariusz może mnie zaprosi? :P Nie mam nic przeciwko :D Byle tylko do stołu podał coś konkretnego ;) No, no Mariusz - ja tam widzę że zdanie o tobie jest już tutaj wyrobione :) i to na pozytyw bardziej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Nie no sobota-impreza, a w niedzielę obiadek na poprawiny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 Tak, tak - obiadek na dzień po imprezie musi być! Najlepiej rosołek :P Alebazi - ja się piszę na tego szampana i serniczek :) i to dokładnie w tej kolejności :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 Annika Mo - skąd jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 No to mamy plan-piatek u alebazi, a sobota i niedziela u Mariusza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 Alebazi - Z takiego pipidówka co się zwie Lubań :D Na dolnym Śląsku :) Eweline - A czy Mariusz aby na pewno umie gotować?? ;) Nie chciałabym się rozczarować :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 Oj przepraszam Mariusz, coś mi się ubzdurało, że to Alebazi pytała mnie skąd jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 to Eweliny klimaty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 Ooo... tak? :) Jak miło :) Skąd jesteś dokładnie Eweline (jeśli można spytać)? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 Tutaj mam swój własny, malutki raj :) A wy gdzie macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Ja jestem z Będzina :)A co do Mariusza to nie wiem czy umie za to mogę Ci powiedzieć, że prasuje super ;) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 12, 2012 No tak - imprezka się kroi, a o starej Dudzi to nikt nie pamięta :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 aaaa prasowanie to moje hobby :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Tylko czasami "coś mu tam nie wyjdzie" :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 DUDZIA - Ty jesteś na liśćie vipów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Dudzie- Ciebie pierwszą zabieramy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 12, 2012 LIZUSIE - teraz to piszesz, a wcześniej to nikt się za mną nie wstawił :-D. I pamiętaj, ze oprócz żarcia to jeszcze COŚ mi obiecałeś :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 Eweline - Z Będzina na Górnym Śląsku?? :) Ja mam blisko rodzinę. W Czeladzi :) Dudziu - Ależ zapraszamy :) Mariusz stawia :P No, no, Mariusz - to zapraszam cię do mnie na wielkie prasowanie, bo jest to jedno z tych zajęć których akurat nie znoszę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Tak właśnie - Czeladz mam po sąsiedzku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 No i macie tam M1 :):):) U nas w Lubaniu tego nie ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Własnie obok mieszkam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 Eweline - No to jak kiedyś będę w Czeladzi to wpadnę do ciebie do Będzina na obiadek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Hahaha - nie ma sprawy :)W jakim wieku masz dzieciaczka/ki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asica'80 Napisano Marzec 12, 2012 Witam Wszystkich :) Tak sobie czytam i czytam i wnioskuje,ze jednak w pojedynke nie jest az tak zle?!!! Decyzja podjeta ,8 miesiecy separacji za mna. Tylko serce sie kraja kiedy moj 3 letni szkrab ciagle pyta o tate. Brak mi sensownych argumentow. A mialo byc tak pieknie.10 lat diabli wzieli... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Marzec 12, 2012 Witajcie- Annika Mo, asica... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 Eweline, mam synka - 11 miesięcy dopiero ;) Witaj Margaret :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach