eweline48 0 Napisano Marzec 18, 2012 Hahaha koszulkę zostaw - może sie przyda jeszcze :D A dziecko było chwilę na balkonie żeby zasnęlo, a potem na wycieczce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 18, 2012 Aaaa... to trzeba było tak od razu mówić:D Bo ja już myślałam, że za karę:P hehe:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 18, 2012 Annika proszę Cię!!!!!A wyglądam na taką????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 18, 2012 Hmm... ciężko stwierdzić:P:P:P Nie widziałam cię jeszcze hehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 18, 2012 Nie no, coś ty;) To miał być tylko żart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 18, 2012 Ewelina wcale nie wygląda na złą Kobiete :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 18, 2012 A ja Ciebie tak :DPowinnaś to wyczytać między wierszami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 18, 2012 Mariusz dziękuję Ci bardzo - chociaż raz nie mam ochoty niczym w Ciebie rzucić :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 18, 2012 Widziałaś? Aaaa... chyba nawet wiem gdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 18, 2012 To jednak nie zmienia faktu, że ja nie widziałam ciebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 18, 2012 No właśnie, ale to chyba Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 18, 2012 No to może ja się już wcale nie będę odzywać... hehe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 18, 2012 Tak, to ja... Ale chyba nie wyglądam na taką co zamyka za karę dzieci na balkonie???:O :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 18, 2012 A mój syn kiedyś zamknął ojca na balkonie i poszedł do swojego pokoju ogladać TV:D całe szczęście że wtedy było ciepło.... tylko ze dzis już tak nie mysle:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 18, 2012 Annika troche wyglądasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 18, 2012 hahahahha Alebazi, wcale to nie było wredne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 18, 2012 Nie no w ogóle nie było :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 18, 2012 ALEBAZI - moja złociutka - Ty wcale nie jesteś złośliwa !!! :-D :-D :-D MATKA POLKA będzie z Ciebie dumna i ja też bo nasza nauka nie idzie w las - chłoniesz kochana jak gąbka :-D :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 18, 2012 No dzięki ci Ewelina wiesz?:P Alebazi, ile w tobie zawiści hehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 18, 2012 No może "zawiść" to złe słowo... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 18, 2012 Chciałam napisać raczej: ile w tobie jaaaadu!;) Ale tak naprawdę to ty jesteś kochana i przeurocza kobieta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 18, 2012 Annika -że wyglądasz to wcale nie znaczy, że tak jest :DWiesz pozory czasem mylą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 18, 2012 ALEBAZI ma złote serce i nie skrzywdzi nawet muchy :-) No i stało się nadszedł wieczór i dopadł mnie przeraźliwy głód. Jak ja bym zjadła ROSOŁKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale mam na to niezawodny sposób - idę spać ;-) Dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 18, 2012 No super!:D Fajnie wiedzieć, że w twoich oczach wyglądam jak potwór!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 18, 2012 Kurde... chyba zmienię ten avatar:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 18, 2012 znaczy się :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 18, 2012 Annika Mo - popatrz jaka ta Ewelina MIŁA :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 18, 2012 Oj Annika przeciez napisałam TROCHĘ:D A Ty od razu, że potwór :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 18, 2012 Mariusz bo zaczynasz wkraczać na złą drogę :D :D A porcelana czeka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 18, 2012 nie strasz!!!!! bo nici ze środy!!!!!!!! :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach