Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

samotni rodzice

Polecane posty

Hahaha koszulkę zostaw - może sie przyda jeszcze :D A dziecko było chwilę na balkonie żeby zasnęlo, a potem na wycieczce :D

Aaaa... to trzeba było tak od razu mówić:D Bo ja już myślałam, że za karę:P hehe:D:D:D

Mariusz dziękuję Ci bardzo - chociaż raz nie mam ochoty niczym w Ciebie rzucić :D :D

Tak, to ja... Ale chyba nie wyglądam na taką co zamyka za karę dzieci na balkonie???:O :D:D:D

A mój syn kiedyś zamknął ojca na balkonie i poszedł do swojego pokoju ogladać TV:D całe szczęście że wtedy było ciepło.... tylko ze dzis już tak nie mysle:P

ALEBAZI - moja złociutka - Ty wcale nie jesteś złośliwa !!! :-D :-D :-D MATKA POLKA będzie z Ciebie dumna i ja też bo nasza nauka nie idzie w las - chłoniesz kochana jak gąbka :-D :-D :-D

Chciałam napisać raczej: ile w tobie jaaaadu!;) Ale tak naprawdę to ty jesteś kochana i przeurocza kobieta:)

Annika -że wyglądasz to wcale nie znaczy, że tak jest :DWiesz pozory czasem mylą :D

ALEBAZI ma złote serce i nie skrzywdzi nawet muchy :-) No i stało się nadszedł wieczór i dopadł mnie przeraźliwy głód. Jak ja bym zjadła ROSOŁKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale mam na to niezawodny sposób - idę spać ;-) Dobranoc wszystkim