DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 ANNIKA - a masz może wiadomości kiedy przyjdzie moja prywatna wiosna? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Taaak, ale musisz podać znak zodiaku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 BLIŹNIĘTA - trzecia dekada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Ciekawe jak tam Wasze smrodki bo mój właśnie zasnął - taki jest kochaniutki :-) Ma ktoś może Nutellę - chociaż łyżeczkę ... no .... łyżkę ! może być szarlotka lub serniczek :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Trzy razy odwaga. Jej właśnie będziesz szczególnie potrzebować w ciągu tego roku. Przyda się również większa uwaga. Pozwoli Ci ona dostrzec rzeczy, które mogą się wydarzyć, a jednocześnie pomoże Ci uchronić siebie i dokonać właściwych wyborów. Uważnie obserwuj też ludzi w swoim otoczeniu, pojawi się kilka osób, które będą chciały dorobić się Twoim kosztem, nie pozwól im na to. Uda się załatwić kilka ważnych spraw do końca maja lub czerwca. Zyskasz jasność w wielu sytuacjach, co pozwoli Ci dopiąć je na ostatni guzik i przejść do kolejnego etapu. Nie zapominaj o zabawie, każdemu czasem przydaje się odrobina rozrywki. Bądź stanowcza we wszystkich swoich postanowieniach. Ja też bliźnięta:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Chyba, że wolisz wg chińskiego - Pies, wg marokańskiego - Kot,a wg ALEBAZI - MAŁPA :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 A mój smrodek jak na złość nie chce spać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Wolę to według Alebazi:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Dzięki ANNIKA - brzmi nieźle. Oby to znaczyło, że się rozwiodę i przeprowadzę !!!!! Ja mam wokól siebie dużo Bliźniąt (łącznie ze starszym synem) i jak babcię kocham - każde kompletnie inne. To jest chyba najbardziej różnorodny i nieprzewidywalny znak ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 20, 2012 Nutelle jaaa mam :D tzn. moje dziecko ale prawie że moja :) widzę że tutaj jakieś takie dziwne rzeczy lecą, jakieś horoskopy czy cokolwiek innego :) Dudzia, skoro Twój syn padł to weeeź mojego! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Kurna, jasnowidzem nie jestem więc skąd ja wiedziałam jaki będzie Twój wybór ? :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Ok Mariusz, ale dorzucasz dodatkowy słoik nutelli :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Tylko nie myśl sobie, że jestem wróżką:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Ok Mariusz, ale dorzucasz dodatkowy słoik nutelli :-D Ja uwielbiam dzieciaczki - a najbardziej takie jak EWELINY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Raczej stawiałam na Czarownicę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 20, 2012 Dudzia - dam nawet dwa! :D Annika - ja tam nie wiem :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Mariusz, tobie też powróżyć?:P Dudzia zadowolona z moich usług:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 20, 2012 Nie no to mój tak 3 lata starszy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 20, 2012 Mój też tak słodko śpi, że mam ochotę go zjeść zamiast nutelli :) Annika - zaskoczylaś mnie :) Czytaj, czytaj bo fajna, ale fajniejsze jeszcze są :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Dudzia, to mojego weż:D Ma tylko 11 miesięcy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Ewelajnaaaaa!!:D Jak miło, że się pojawiłaś:D Witamy, witamy:D A która jest najlepsza?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 ANNIKA - ale Ty nic nie napisałaś o wiośnie w moim sercu :-( Jak mi skołujecie 3 letnią dziewczynkę to biorę na zawsze !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 O rety - EWELINA - ale cudo !!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 20, 2012 Dudzia -sprawdż pocztę :)Chętnie podrzucę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Dudzia - W kandydatach i pretendentach możesz przebierać jak w ulęgałkach, tym bardziej, że nagle zaczną się pojawiać w Twoim życiu również cudzoziemcy. Za sprawą Jowisza, który także znajdować się będzie w Twoim znaku, masz szansę na zagraniczny mariaż, o ile oczywiście zechcesz mieć na to ochotę, bo kaprysić będziesz nie do zniesienia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Ja też chcę, ja też:) Ewelajnaa... a ja?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Oj będę kaprysić bo porządnie dostałam w dupę od życia :-( EWELINA - jak się rozkręcilaś to jeszcze fotkę mamusi podeślij :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 20, 2012 A jak to cudo potrafi dać w kość :D :D Annika "Niewolnica"np "Zagadki"Zresztą wszystkie fajne są :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Zaliczyłam takich dwoch więc raczej mnie nie zaskoczy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 20, 2012 Mamusia niewarta uwagi :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach