DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 No z drugim też - zapomniał ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Oczywiście, że na innej planecie mieszkam, bo kurcze dzieli nas taaaaaaaaaaak duza odległość:D To nasz milusiński Ktosiu, zasluguje na pochwałę Dudzia!!!!! Bierz sie do roboty hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Alebazi - wygląda na to, że my jesteśmy z tej samej planety:P Bo u mnie też słonecznie i cieplej niż wczoraj:D Ale wczoraj to taka śnieżna zawierucha była, że w pierwszej chwili myślałam, że nas tu zasypie:D A tak w ogóle, kochana najmłodsza z nas forumowiczko:D, jak nocka minęła?;) Pamiętaj, że w przyszłym tygodniu stawiam się w Łodzi na zmianę pościeli:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Witam witam :) Widzę, że porządki idą pełną parą-mnie w tym roku praaawie wszystko minęło - tak jakoś wyszło :D Tak czy inaczej jak ktoś łaaaaadnie poprosi to chętnie pomogę jakąs pościel zmienić czy firanki wyprać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Eweline, a już okna umyć to nie łaska zaproponować:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Ewelajnaaa!:D - Mnie by się przydała pomoc przy szorowaniu okien:P To, jak - kiedy wpadasz?:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Alezabi - Wiesz, bo to jest tak, że Ewelina idzie po linii najmniejszego oporu:D Łatwiej jest łóżko pościelić i firanki wyprać niż wypucować okna na cacy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Wcale nie -firanki wyprać to wcale nie taka prosta sprawa :D Ale okienka umyć też mogę :D A co mi tam-ja dobra dziewczynka jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Ewelinko, bo Ty taka piękna jesteś, mądra, zdolna, fajna, wyrozumiała, uczynna - ja mam tak duuużo i dużych okien do mycia.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Eweline - kurcze... jak to dobrze, że cię mam:D:D:D Bo zostały mi dwa duże okna do umycia a nie chce mi się tego robić:P Przyjedź to dorzucę pranie firanek gratis:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Ok. ok. to w takim razie proszę się grzecznie ustawić w kolejce, wpisać na listę i przypominam, że liczba prac ograniczona. Jak zostanie przekroczony limit pobieram opłaty :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Wy tu gadu-gadu, ale ja przez ten czas zrobiłam nieco świątecznych zakupów. Zostały mi do kupienia mięsne rzeczy i warzywa. Aaaa i suszone owoce bo w tym roku oprócz tradycyjnego mazurka kajmakowego robię też zdrowy mazurem z mąki orkiszowej i owoców :-). No i do paschy sporo tego potrzeba. Teraz póki słońce się pokazało umyję ostatnie okno :-P Duch walki mnie opuścił więc jeszcze tylko oblecę kuchnię i pass. I tak za 2-3 dni nie będzie śladu po porządkach :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 KTOSIU - teraz pochwała za wczoraj - wprawdzie ledwo trzymałeś się już na nogach, ale fasonu nie straciłeś i jako jedyny meżczyzna zachowałeś się odpowiednio - dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 uff dobrze że mam swoje pomyte, bo przy mojej ilości bym zbankrutowała :D palmy poświęcone nasza już tak, jeszcze nagrodę pocieszenia w konkursie dostała bo była cała naturalna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Dudzia! Chciałem tak ładnie podziękować! Już wiersz pisałem a Ty co!? "wprawdzie ledwo trzymałeś się już na nogach, ale fasonu nie straciłeś " co to kurde ma być w ogóle!? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Ktosiu - nie narzekaj! Dudzia ci tu taki komplement walnęła, a ty uczepiłeś się akurat nie tej części zdania co trzeba:P Jesteś w jej oczach dżentelmenem i to jako JEDYNY MĘŻCZYZNA (przynajmniej na tym forum...) i ja zresztą też tak sądzę!!!;) Eweline - to czy ja w takim razie zakwalifikowałam się na tę listę?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Chciałam napisać - JAKO JEDYNY Z MĘŻCZYZN OSTATNIO TU BYWAJĄCYCH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 KTOSIU - no była wczoraj impreza, wszyscy tankowaliśmy, to Cię podłączyłam do naszego grona. Ale jeśli Cię w ten sposób uraziłam to przepraszam - nie miałam nic złego na myśli :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Dudzia, mnie jesteś ciężko urazić - taką pierdołą Ci się niestety nie udało i nie będziecie mieć jeszcze spokoju ode mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Spoko, spoko-wszyscy się załapią bo ja uczynny człowieczek jestem :D I bardzo luuubię pomagać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Ale mi teraz głupio - lepiej wrócę do szmaty ;-) ANNIKA ma rację - wczytaj się we właściwą część zdania :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 noo wiesz... troche pierogów i jakoś się dogadamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Jaka impreza? - wcale nie wszyscy tankowali :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Eweline - Dziękuję:P Dobra kobieta z ciebie!;) Jak będziesz kiedyś potrzebowała pomocy to ja też chętnie firanki ci wypiorę, okna umyję:D Tylko czy... dużo masz tych okien?:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Ewelajnaaa... nie przejmuj się - ja też wczoraj nie tankowałam, bo nikt mnie na imprezę nie zaprosił:( Co za towarzystwo no!!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Annika - już Ci współczuje sprzątania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Hahaha - no własnie-o mnie też zapomnieli, myślą, że jak matka karmiąca to już się na imprezę nie nadaje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Annika - dziękuję Ci dobra Kobieto:D Niiiee mam dużo okien i zapraszam w takim razie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Annika, pamiaj u mnie zmieniasz pociel:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Kurde... no to żem się wkopała:O Ale nie szkodzi - u wszystkich bardzo chętnie posprzątam:D Trzeba sobie pomagać! A co!:D:D:D Ktosiu - choć bardzo tego nie lubię, mogę w ramach twojej wielkiej dobroci poprasować ci koszule, co ty na to?:P Jak pomagać wszystkim to wszystkim!:D:D:D Eweline - może to zabrzmi trochę egoistycznie, ale cieszę się, że ciebie też nikt nie zaprosił na imprezkę, bo przynajmniej nie byłam sama:P Azi:D - do ciebie pierwszej kochana przyjdę z odsieczą:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach