Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Dudzia, a ja nie widziałam żadnego twojego zdjęcia:( Proszę przesłać mi jakieś na maila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 ja tez nie :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Annika, ale w to Święto samochody też nie jeżdżą :D:D Dudzia - widziaaaałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 :-P a my właśnie słuchamy tego http://www.youtube.com/watch?v=4zHvSH3MFiU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 No i co wypatrzyłaś Ewelinka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 wrzuciłam to na forum juz ładnych kilkanaście stron temu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Aaaaa taką faaaaajną Dudzię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Wyślij mi swoją fotkę Dudziu, prooooszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Eweline - Jak nie jeżdżą? Mój jeździ:D Tyle tylko, że.............. ja prawka nie mam:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 ANNIKA - ja nie mam fajnych fotek, a skoro Ewelina gdzies takowe namierzyła to niech Cię pokieruje :-P ALEBAZI - dzięki - na Ciebie zawsze można liczyć :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Azi - potwierdzam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Eweline - no to mnie pokieruj:) Możesz przesłać mi fotkę tej fajnej Dudzi?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 A skoro ja taka fajna jestem to czemu ograniczać się do Forum - może warto oplakatować parę miast w Polsce :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Annika, a nie wystarczy Ci FAJNA ALEBAZI:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 No u nas by się takowy plakat przydał:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Azi - No właśnie chodzi o to, że nie wystarczy:):):) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Chyba że ty i Dudzia to jedność:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 To ja już sobie pójdę, bo wieje tu straszną obojętnością:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Sorki, ja teraz ćwiczę układ Shakiry "waka waka" - ktoś mnie kiedyś do niej porównał, ale chyba dużo musze jeszcze musze ćwiczyć i czeka mnie sporo operacji :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Ale nie mam fotki:) Pozwoliłam sobie zajrzeć na nk.pl, ale raczej nie będę tu dawać namiarów na Dudzię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Od czego jest drugi obieg? A może Tobie się pomylilo i to mój mąż najcudowniejszy na świcie Cię tak zauroczył? Ja to ta w czerwieni :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 a jak nie działają samochody i autobusy to http://www.youtube.com/watch?v=AGXLpQw0zWE&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 A to znacie - chłopcy to uwielbiają http://www.youtube.com/watch?v=Ft3KADLEgp4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Dudzia - Zostałaś namierzona:D:D:D Azi - nie uciekaj:(:(:( Przecież ja cię baaaaardzo kooooocham:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Mój srajtek skacze w hełmnie strażackim i z wężem od odkurzacza, do którego podłącza oryginalną strażacką końcówkę od węża. :-D zaraz się z niego posikam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 A widziałaś moje zdjęcie "wojenne" ? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Dudzia - własnie w tej suuuukni mnie zauroczyłaś:) A mąż raczej nie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 No wiesz !!! Chyba mu poskarżę :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Ale się naskakałam - aż mnie zadyszka dopadła - starość nie radość :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Nagotowałam gar fasolówki - zapraszam - dla wszystkich wystarczy. A co się potem będzie działo :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach