samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 oj chyba przywitałam wszystkich nowych ale gdybym zapomniała coś mam sklerozę ostatnio to wysyłam całe naręcze [ kwiatek] [ kwiatek] [ kwiatek] [ kwiatek] [ kwiatek] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Roberth jakby Ci się chciało to zrób ten krem proszę. Ja w różnych godzinach pracuję, ale bywa że mam dzień wolny w tygodniu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 i masz ci jedna grządka nie zakwitła :) a ogródki i altanki to my lubimy :) nie forumowi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Roberth jakie nieodpowiednie miejsce? My jesteśmy ważni nie miejsce :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Tylko,że mój synek nie da nam nawet pogadać, nawet spać nie będzie chciał iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 No nie dziwię się że nie będzie chciał iść spać. Tyle Pań dookoła :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 a to mały podrywacz. Tak zagada.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Ciekawe po kim to ma, bo niby tatuś taki nieśmiały ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 a ile synek ma lat ? bo ja to mam taka 8 letnią gadułę i coś o tym wiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Ma 7 lat, idzie do pierwszej klasy. ( i załamany,bo nie pójdzie jutro z tytą) A właśnie nie wiem po kim to ma,chyba po moim ojcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 O to ważny dzień dla Was jutro :-) To może jak mały będzie to Tobie będzie łatwiej, bo on za Ciebie będzie mówił :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Za dużo by mówił..tati to, tati tamto( tati tak do mnie mówi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 No tak boisz się żeby za dużo o tatim nie mówił :-) Pewnie cicha woda brzegi rwie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Nie nie nie:) Nie boję,nie mam nic do ukrycia. Jestem szczery i cenię szczerość.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Oczywiście bez urazy żartowałam. Dla mnie też najważniejsza jest szczerość, nie nienawidzę kłamstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Musze trochę odreagować, fajnie,że jest z kim popisać, mam zły nastrój..Poważnie się pokłóciłem z córką. Nienawidzę kłótni,ale już nie wytrzymałem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 fajny wiek ma to jutro ważny dzień ma :) moja do drugiej już , ale Pani ich idzie na roczny urlop i aż się boje jutrzejszego dnia jak się dowie. Bardzo polubiła swoja Panią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 no widzisz to tak jak my wszyscy tutaj potrzebujemy odreagować , od tego zaczął się temat szukałam podobnych do mnie p.s. tez nie lubie się kłócić :) a kto lubi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Nic się nie martw często tak jest że po kłótni jakoś tak źle człowiek się czuje. Pewnie ważne powody miałeś, córka przemyśli i minie jej złość na Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Moja córa, uwielbia się kłócić..wykłóca się o wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 A córka ma 18 lat tak? Bo nie wiem czy dobrze pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 SM a Ty jutro koniec urlopiku masz? Idziesz już do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Tak ma 18 lat, i chce być taka dorosła, a zachowuję się jak 12 latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 A co jej się dziwić - mój mąż zachowuje się jak 10-latek, a na skroni coraz więcej siwych włosów :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 to wiek, który jest u mnie na topie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Kochany dałeś radę przez te 18 lat to i teraz dasz radę. Nie ze swojego doświadczenia ale znajomych wiem że najtrudniejszy jest okres 14-15 lat. Ty to przeszedłeś :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Bardzo mi z tym źle:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Najgorzej to wyrzuty sumienia po kłótni. Jutro będzie lepiej zobaczysz. Prześpisz się z problemem i będzie lżej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Oj przeszedłem, cud,że ja mam włosy jeszcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 No widzisz a już miałam spytać czy przypadkiem nie osiwłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach