DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 ALEBAZI - jakbyś z nami bez tych bluzek 2 dni polatała to tez byś się w nas kochała :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 hmmm to mnie teraz Alebazi skołowałaś,ciężka zagwozdka,skoro codziennie widuję się z Karmelkiem ...to ja już sama nie wiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 A niektórzy to po kąp;ieli w jeziorze to mieli mokre majtki i musieli pomykać bez :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 MEE - nic z tego - wystarczy, ze przypomnę Ci jednego z KK i od razu wrócisz na właściwe tory i skończą się wszelkie wątpliwości co do Twojej orientacji :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Racja Dudzia,2 dni bez bluzek,spanie w trzy w namiocie...normalnie love Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 No to ja moze jednak nie powinnam zadawać się z wami??????? Bo i mnie przyjdzie zmienic orientacje.... Chociaż, co w tym zlego, tak trudno teraz o normalnego faceta( sorki panowie z forum) a tyle cudownych tu kobiet, wiec moze jednak warto:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 KK mi nie przypominaj ,bo będzie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 tylko dla mnie zabrakło miejsca w tym namiocie :-( Może to i dobrze bo gadałyście cały czas i by, oka nie zmrużyła, a tak to przynajmniej się zdrzemnęłam - nawet pomimo chrapania dwóch facetów :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 acha i pomimo tego, że SM rano o 6 !!!!!!!! przyszla parzyć kawę !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Dudzia i Ty jeszcze narzekasz,ze nie spałaś w namiocie?????????????????????????? Toż to grzeszysz dziewczyno, gdy miałaś dwóch facetów pod bokiem!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Noooo i do tego całą posiadaną bieliznę mokrą :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Ale ta mokra bielizna, to całkiem zrozumiała sprawa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Jej..szoku dostałem chyba... A mieszkam w Tychach na mąkołowcu..za ile mam się Ciebie spodziewać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 A co MEE - źle Ci było w KK? masz słabe wspomnienia? ;-) aaaa Roberth - jak Twoja córka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Roberth, za chwilkę:D Tylko pamiętaj co znaczy u kobiety chwilka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Gdzie Karmelek? też chętnie powspominałaby tę ciasną ,krótką ,duszną noc A SM? ona też mogłaby coś powiedzieć o obracaniu się na 2 bok na komendę ;-) miałyśmy w namiocie jednego 10 letniego faceta a Dudzia dwóch dorosłych,nasz chociaż nie chrapał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Hej, ALEBAZI - przytemperuj nieco swoją wyobraźnię - ona była mokra od kąpieli w jeziorze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 I co mi po tych dwóch pijusach - ani kwiatów nie przynieśli, ani ręki nie podali przy wysiadaniu z łóżka ...... ech ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Już lepiej, wiem już z jakiego powodu nałykała się tych tabletek..Ulżyło mi..Ale zostawili ją na obserwacji na kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Dzudzia, ja tylko o tym myslalam!!! Wiec zupełnie nie wiem o co tyle hałasu:P ktoś tu jak widać ma bardziej wybujałą wyobraźnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 hmmm czy taka chwila..że już idę już idę, i po dwóch godzinach to samo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Robetrh, kobieta lubi byc tajemniczą, wiec nie zdradzę jak to bedzie długo trwało.... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Mamy masę cudnych wpomnień z tego wyjazdu ,kupa śmiechu,zabawnych sytuacji i fajne fotki po tym wszystkim zostały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Czy na kolejny taki fajny zjazd zaprosicie mnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 zrobię oczka kotka ze shreka:D pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Jak dasz radę zrobić 4 to wbijaj :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 4? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 jak zrobisz mi kawę to wbijaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Żartowałam, pewnie, Maxx się ucieszy z męskiego towarzystwa - bo on sam na tyle bab to umęczony bywa :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 parzę najlepszą na świecie:):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach