Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DiamentowaNoc

Szukam bratniej duszy z Lublina...:)

Polecane posty

Gość nowa gracha
Kiedy?;)

Gość nowa gracha
Jestem, jestem. Mam dziś lepszy humor, a u Ciebie konkretne przyczyny przymulenia?

Chyba to wizyta pani "cioci" mnie przymula dzisiaj :) ale oczywiście da się z tym żyć ;) Fajnie, że masz dobry humorek przy piątku, oby jak najdłużej!:)

Gość nowa gracha
Powiem Ci, że ja cieszę się niezmiernie z tych wizyt.;)

Gość nowa gracha
I dziękuję, oczywiście.

Oj Gracha, młoda jeszcze jesteś, nie chcesz trzeciego?:P Teraz taka moda, na wieczną młodość :D

Gość nowa gracha
Znalazłam Ci powód do radości! Ciesz się, że w tej chwili nie siedzisz blisko mnie! ;)

Gość nowa gracha
Oczywiście nie z powodu piosenki, bądź młoda wiecznie!

Skoro Ty masz dobry dziś humor, to i ja nie zamierzam jęczeć ;) Wolę "pohahać" się z Tobą:)...może Cheryll jeszcze dołączy? Nie, pewnie "haha się" z mężem (Synek pewnie już śpi) :)

Gość nowa gracha
Cieszy się albo tłumaczy, po tym, jak przetrzepała Mu szafę. Oby się cieszyła, zwłaszcza z nami!

Wątpię żeby pamiętał co miał w tej szafie(o mężu piszę);). Jak Mu Cheryll zostawiła ulubiony krawat, spodnie, koszulę i ulubiony garnitur, to rzucać się raczej nie będzie ;)

Gość nowa gracha
Fakt, mężczyźni na ogół szukają JAKIEJŚ koszuli.(mój starszy na przykład) Wiesz, tak sobie pomyślałam, że gdyby Cheryll tu była poprosiłabym o pomoc w odgruzowaniu mojej osobistej szafy. Mi wszystko jest potrzebne.:O

Hihihihi, ja robiłam porządek w niej i to jakoś całkiem niedawno-pamiętam, ze byłam bardzo zdenerwowana i dlatego pół szafy po prostu wywaliłam:D Moja złota myśl: Porządek w szafie rób, gdy minę masz jak grób ;)- wtedy przynajmniej na pewno zluźni się w niej trochę :D

Gość nowa gracha
U mnie jest odwrotnie, muszę czuć się dobrze i pewnie, wtedy łatwiej decydować. W sumie te nieprzydatne wyrzuciłam (nie raz), ale to przecież nie moja wina, że szmateksy są przy każdej ulicy (w dużych ilościach!).

O! Moje rodzeństwo otworzyło ostatnio sklep z tanią odzieżą, podobno fajne rzeczy mają-brat z zagranicy przywozi...Jeszcze nie byłam, ale może kiedyś się wybiorę, zwłaszcza, że nie jest na drugim końcu Lublina ;)...Jak będą mieli faktycznie ciekawe rzeczy to dam Ci znać ;)...Chyba musisz po prostu drugą szafę dostawić ;)

Gość nowa gracha
Druga się nie zmieści w tej graciarni. Planowałam boczne ścianki wymienić na gumowe!:P

Gość nowa gracha
Jak mi zafundujesz daszek!:P (i przekonasz mojego, że to słuszne).

a tam, daszek...szklana szafa będzie! ;)...Twojego przekonamy, ze taka moda w Polsce nastała ;)

Gość nowa gracha
Może być, ale szkło dymione, żeby ciuchy nie wyblakły(boję się, że musiałabym któryś wyrzucić). Dwa ptania; -jak humor? -jak senność?

Gość nowa gracha
Z humorku cieszę się! Z sennością,no nie wiem....Miałam wrażenie, że to mnie telepnęło telepatycznie....;)

Gość nowa gracha
Do juterka! Miłych snów Wszystkim !💤🖐️

Gość nowa gracha
Dzień dobry!:)