Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diabollica27

Zakamarek Ciepła-kto się dziś przyłączy???

Polecane posty

no dobrze :P ułożę głowę w Twoich stopkach :P ;) będę greczyzny :)jak przytulisz to opadnie... :P ;)

Bądź spokojna 👄 całuje w czoło 👄 gładka masz skore ramion... wsuwam rękę... głębiej...i głębiej... pusia nie ubrana... :P ;) taka bez futerka :P ;) a jaka to okazja :P ;)

przeciez samą okazja jest RanDeWu z Tobą:P musi byc gładko,miło i przyjemnie:Pmocno,bardzo i dogłębnie :P:P

Bardzo lubię jak dbasz o Siebie❤️ wyglądasz tak kobieco 👄 IdzieMy już spać... zakładam Ci koszulkę... :P ;)

Diabełku niegrzeczny jesteś :P ;) sunia ma się słuchać Pana :P ;) wymierzam Ci kare :P na goły tyłek 5 mocnych klapsów dostajesz ) ) )))

wcale nie bolało:P:P nooo dobra juz ideee :O czego sie nie robi z milosci:P tylko rano na śpiocha proszę :O:P😘😍

figle Ci w głowie... :P ;) Tez Ciebie kocham ❤️ Już śpimy ;) dłonie kładę na Twoje piersi... :P ;) ssie cycuszka... :P;) głaskasz mnie po głowie...:P przytulasz.... smacznie zasypiam... :P ;) ❤️ Dobranoc ❤️

Ave Skarby😘 jaki przypał...biegamy z Sis zziajane do cna ( pal licho,ze pol drogi przeszłąm bo coś mi w kostce przeskoczyło i teraz chodzic nie moge :P ) no wiec biegamy takie poczochrane ze skaczącymi pośladkami a tam z otwartego okna uśmiechnieta gęba mojej pierwszej baaardzo nastoletniej love :O:P:O myslałam,ze zapadne sie pod ziemie jak nastolatka :P:Ow takim stanie mało kto mnie widział :P:P:O