Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toya_

DOWCIPY - znacie jakies fajne?

Polecane posty

Gość znam jednegoooo
1.mówi chooj do chooja - o ty chooju!

Gość fbhfgjfgmjghk
Za lasem nad rzeką żyła sobie biedna rodzina która utrzymywała się z dojenia jednej jedynej krowy. Pewnego poranka ojciec wstał jak co rano i do stajni do krowy a krowa martwa leży. Pomyślał że rodziny to teraz nie utrzyma i się powiesił. Troche póżniej wstała żona poszła do stajni a tam krowa martwa, mąz się powiesił niewiele myśląc powiesiła się obok. Wstał starszy syn poszedł do stajni i widzi krowa martwa rodzicer nie żyją pomyślał chwile i wymyślił że utrzyma brata i siebie z łowiena ryb. Wzią wędka i poszedł nad rzeke i udało mu się złowic złota rybke ale z tej rybki to taka kurewka troche była i ruchanko lubiła to powiedziała że jak ją 20 razy przerucha to ożywi krowe i jego rodziców a jak nie to go zabije. Chłopak się zgodził ale dał rade tylko 15 razy to go zabiła. W końcu wstał najmłodszy syn i poszedł do stajni a tam krowa martwa rodzice nie żyją nad rzeką jego brat martwy ale obok jest rybka co ruchanko lubi ona go zobaczyła i spytała: -Słuchaj ile masz lat? -10 -To jak mnie wyruchasz 10 razy to ożywie twoją rodzine. On na to - a 20 razy mogę? -A jak taki chętny jesteś to możeszi 30. -A 40 razy mogę? -Jak dasz radę to i 50. -Dobra ale nie zdechniesz jak krowa?

Gość fdgdfgdhgfdh
jak sie nazywa tvn turbo po 23 ? - tvn masturbo :classic_cool:

Gość fhfgjghjfgghfgh
pewien facet postanowil poleciec do las vegas zabawic sie, wydal cala swoja kase szybciej niz myslal, mial jednak kupiony wczesniej bilet powrotny, musial jednak dostac sie na lotnisko a czas naglil, mial ostatnie drobne, poszedl do taksowki i powiedzial jak sprawa wyglada i poprosil zeby taksowkarz byl czlowiek i zawiozl go na lotnisko za mniejsza cene, ten sie jednak nie zgodzil, facet w kazdym razie wrocil jakos do domu, po jakims czasie, jak sie troche odkul finansowo postanowil wrocic do las vegas, wybral sie jednak na postoj taksowke, ujrzal rzad taksowek, a na samym koncu byl taksowkarz poznany podczas ostatniej wizyty w miescie, facet wrocil na poczatek, wsiadl do pierwszej taksowki i pyta sie: - ile kosztuje kurs do centrum ? - 20 $ - a jak zrobie ci laske to pojade za darmo ? - spieprzaj zboczencu ! - nie to nie :classic_cool: sytuacja powtorzyla sie we wsyztskich taksowkach, oprocz tej ostatniej, facet wsiadl do ostatniej i mowi : spieszy mi sie, jak mnie zawieziesz do centrum szybko to zaplace ci 1000 $ to nie zart facet szybko sie zgodzil, ruszyli, taksowkarz mijajac swoich kolegow usmiechal sie szeroko, a koledzy taksowkarze zaskoczony wyraz twarzy :classic_cool: