Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronka1234

czy to jest karalne?pomocy!!!

Polecane posty

Gość weronka1234

już wcześniej o tym pisałam, tylko ten temat gdzieś sie mi zagubił ale nie ważne, ważne jest to ze mój ojciec dotykał i to nie raz moja córeczke( 2 latka i 7 miesiecy do klatki piersiowej), nazywał jej piersi cycuchami p rzy wszystkich , ja p i e r d o l e zaraz sie zrzygam, robiłam awanturę nie raz, nie pomogło po tym jak kilka dni temu normlanie głaskał ją na moich oczach kiedy koło mnie stała i przy mnie po piersiach, wyzwałam go od czego tylko można i powiedziałam zeby tymi łapskami jej nie dotykał nigdy w zyciu, potem przy wsszystkich udawał załamanego ze ja z niego pedofila robię, co mogę jeszcze zrobić?pomocy!!!matka wogóle nie widzi problemu, mówi ze to tak z miłośći k u r w a

Gość pojsc do pracy jak co dzien??
powinnas od razu reagowac, nie dawac twojemu ojcu przebywac z mala bo to glupio wyglada............. w jaki sposob on ja dotyka po klatce piersiowej??

Gość wieczoremm
ja myślę że to "z miłości", jakby był jakimś pedofilem to raczej nie robiłby tak przy tobie, zabierałby córkę gdzieś sam na sam itp. Ale zachowaj ostrożność.

Gość weronka1234
w taki sposób to robi ze poprostu podchodzi i ja głaszcze oczywiście jak jest ubrana a jak szła sobie to poprostu połozył ręke na jej klatce a ona sobie siedział i jak zobaczył ze ja patrze to mu sie głupio zrobiło, jeszcze było tak ze siedział i jej za dekold zagładał d e b i l matko, chce zeby zdechł on nigdy z nia sam nie zostaje bo zawsze miałam takie odczucie ze on nie jest normalny (jest z reszta też alkoholokiem), nigdy nie wyobrażam sobie ze on mógł gdzieś ja zabrać o matko wolę umrzeć

Chyba znasz swojego Ojca to powinnas wiedziec czy to zarty z jego strony czy cos z nim nie tak. Chyba nie mieliscie dobrych kontaktow. To ze dziadzius sie poprzytula pozartuje to nic gorzej jakby to byl obcy sasiad i ja łapał

Gość weronka1234
wieczoremm .................. nie widziałam zeby tak ktos okazywał dziecku " miłość", zawsze każdy ktoś ją pogłaszce po głowce, pleckach , rączce ale nie tam

Gość weronka1234
zuzka23 ......................cos Ty jak to dziadzius tak sie zachowuje, to nomalne? nikt nie obłapia dziecka!!!to chore matko!!!nie widziałam takiej reakcji u innych, najgorsze jest to ze moja matka uważaze przesadzam, bo teraz dobrze żyje z ojcem, wczesniej 30 lat zyli jak pies z kotem i opprosru go broni jak może choć po ostaniej awanturze jużnie obstawała za nim

To bardzo duże oskarżenie. Ale jeśli ty uważasz to za niepokojace to widocznie tak jest. Choć wydaje mi sie że na tym się kończy że krzywdy by jej nie zrobił

Gość weronka1234
zuzka23 ...................on nigdy nie ma okazji z nią być sam wieć wykorzystuje każdą sytuację, ktory dziadek zagląda w dekold swojej wnuczce, zrobił to ukradkiem . oczywiście myślał ze nie patrze, jak to zobaczyłam to już od tej pory wiem swoje,że to nie żarty a to obłapywanie to chore, on na pweno ma coś z głową

Gość weronka1234
zuzka23 ................to jest tak ze mój ojciec mieszka w domu gdzie mieszka moja siostra z męzem, matka, brat, babcia z dziadkiem i to jest tak ze ja i moje siostry nie rozmawiamy z ojcem ok 10-12 lat przez to jakim bym s u k i n s y n e m dla nas!!! najlepsze jest to jak sie tłumaczy ludziom czemu nie gadamy z nim to mówi ze on nie rozumie, przecież nas nie gwałcił rozumiesz, jak by świadczyło jak dobrym był ojcem!!! to nam sie chce rzygac normlanie!!!

Gość weronka1234
matka mi tez tak powiedziała ze ja wymyslam bo go nie nawidzę ale wczesniej bawił sie zcóreczka moją i było oka jak była maleńka a teraz to już mnie szlag trafia, bo on to robi nagminnie az strach zostawić na sekunde z nim dziecka

Jak czytam cos takiego to mnie szlag trafia. Sukinsyn jeden!!! To jest karalne!!! Powiedz ojcu ze jak jeszcze raz zobaczysz ze robi cos corce to zglosisz to na policje, bo to co on robi jest ewidentnie pedoilia. Cos okropnego. Zeby dziadek wnuczce cos takiego robil... Na Twoim miejscu urwalabym kontak od razu. A co Twoj Maz/ partner na to? Wie o tym?

Gość och....
Nie do końca rozumiem Twoją sytuację i problem ale piszesz, że Twój ojciec zagląda Twojej corce w dekolt, tak jakby ona miała 15 lat i piersi. tymczasem ona nic tam nie ma przecież. Poza tym czy Ty ze swojego zycia pamiętasz niepokojące zachowania w stosunku do ciebie ze strony ojca jak byłaś mała?

Gość przeciez to Twoj ojciec
czy on w zachowywal sie zle w stosunku do Ciebie? Czy robi krzywde Twojej corce? Nie, to nie jest karalne. A Ty jakas dziwna jestes, w koncu to Twoj ojciec to sama powinnas wiedziec czego sie po nim mozna spodziewac...

Ale same powiedzcie czy zagladanie dziecku w dekold i macanie go po piersiach i mowienie ze ma "cycuchy" jest normalne i wasi ojcowie tez sie tak zachowuja w stosuku do waszych corek? Ja uwazam , ze to jest nienormalne i wrecz chore. :P

Gość yitij
no sory ale jak to jest twój ojciec to chyba powinnaś sama wiedzieć czy jest pedofilem czy też nie :/

Gość och....
Zalezy w jaki sposób to mówi. Bo akurat często jest tak, że się z tego żartuje itp. Moim zdaniem autorka nie cierpi ojca i szuka pretekstu ale może się mylę

Gość www.odlotek.pl
to prawda przez autorke przemawia nienawiść do ojca i moim zdaniem próbuje sie tylko upewnić ze jej nie nawiść jest słuszna http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

dajcie dziewczynie żyć... jeżeli wydaje Ci się, że coś jest nie tak to zerwij kontakt ale wytłumacz ojcu dlaczego. nie dziwne że mama go broni skoro jest alkoholikiem to ona jest współuzależniona. całe życie przechodziła piekło i teraz wydaje jej się że jest w raju. to normalna reakcja... Ty też nie miałaś łatwego dzieciństwa i jeśli tylko masz jakieś obawy to rozluźnij stosunki... będziesz spokojniejsza, a co alkohol przez te lata zrobił z mózgiem Twojego ojca to nie wie nikt... nie ryzykuj. powodzenia :)

Gość tajasne
jak dla mnei nie jest normalne głaskanie maego dziecka po piersiach (a raczej miejscu na piersi) i w ogole jakies aluzje typu seksualnego. izoluj ojca. nie puszczaj dziecka do niego. jak idziesz z wizytą do odmu i widzisz ze dziecko zaczyna podchodzić do dziadka - zabieraj je i nie puszczaj. w ogole trzymaj je poza zasięgiem jego rak.

Gość weronka1234
to ze nie nawidze ojca to jedna sprawa ale zaglądanie w dekold i obłapywanie przy każdej możliwej sytualcji, nawet jak biednie to choć na sekunde ją dotknie to nie jest normlane, myslałam ze bedzie lepiej miedzy mną i ojcem i ze moja córeczka mo że mu coś rozjaśni w głowie ale ona sam jest nienormalny tak ogólnie to moje siostry, brat, koleżanki sa zbulwersowani takim zachowaniem, pytałam ich czy taki coś miało miejsce u innych dzieci, które znają, każde z nich było zdziwone i powiedziało ze absolutnie mój mąz jest zły na mojego ojca bo zna i wie jaki to człowiek,mojego męza siostra strasznie była zdziwona i zła ze taka syt miała miejsce

Gość weronka1234
tajasne ...............własnie moja moja nie ma pojecia o tej syt bo jest za malutka i woła dziadka a ja ją zabieram lub czymś ja zajmuję a ostatnio po awanturze jak mała go wołała to powiedział "ja sie nie moge do Ciebie odzywać", przeciez to chodzi o jest debilne zachowanie, nie wiedzi w tym nic złego ze ja tylko obłapuje za piersi nigdy nie za plecy czy raczke, chce mi sie rzygać