Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany na maxa

Baby są po prostu brzydkie. :(((

Polecane posty

ja nie:) ja w tej kwestii już się wypowiedziałam on też:P ( moje biedne skrzydełka :P)

ooo widzę masz smaka??:P nie wchodź w drogę lusi :P

Lusi czy Tobie? :P Zaraz tam smaka, to tylko czysta, niczym nie podszyta ciekawość :)

hah mi nie:) na razie:P lecę jak nic

Gość NK.
Chętnie posłuchamy w takim razie jaka kobieta według Ciebie jest ładna co ma, a czego nie jak się zachowuje itd...

Sukienka Zamierzasz go szkolić? Wydawało mi się, że jestem jako tako wyedukowany, a tutaj już któraś osoba mi tutaj zarzuca, żem niedouk i trzeba mnie szkolić. ike (moje biedne skrzydełka ) Ike, parafrazując Stygmę - chrzanić skrzydełka, gdybyś ogonek miała, to byłby problem. Można by Cię "cap" za ogonek i tyle byś sobie pofruwała. Ogonek to byłby problem.

za mój domniemany ogonek? dobra kolego wojna!

dobra kolego wojna! A to za co? Przez jeden marny głupi ogonek? Rozumiem o władzę, wpływy, pieniądze, kolonie, czy nawet o kobietę, ale o jeden marny, głupi, wyimaginowany i czysto hipotetyczny ogonek?

po pierwsze każdy pretekst jest dobry po drugie i tak musisz w końcu przez to przejść im szybciej tym dla ciebie lepiej

No masz, kolejny raz, Ike, zarzucasz mi luki w wyksztalceniu, a to ani mądre, ani bezpieczne. Zatem postanowione. Proponuję wprowadzić jedną zasadę, żeby nas tutaj za Hunów nie wzięli - nie bierzemy jeńców!

No masz, kolejny raz, Ike, zarzucasz mi luki w wyksztalceniu wstyd! ja rozumiem- byle pretekst ale pretekst wymyślony??!! a co do sprawy jeńców nie negocjuję z terrorystą :P

wstyd! ja rozumiem- byle pretekst ale pretekst wymyślony??!! a co do sprawy jeńców nie negocjuję z terrorystą Lepszy pretekst wymyślony od "ogonka". No proszę Cię :) Zapytana o co się pobiłaś odpowiesz "o ogonek", ja zaś z ręką na sercu, że o zasady. A to już jest całkiem godny powód.

Zapytana o co się pobiłaś odpowiesz "o ogonek", ja zaś z ręką na sercu, że o zasady o jaki ogonek? ty mnie zastraszasz :P ja bronię swojej czci!

o jaki ogonek? O tutaj jest: "za mój domniemany ogonek? wojna!" Także Ike, nie obracaj kota ogonkiem, tylko poddawaj się szybciutko pókim dobry! Przypominam, że możesz również salwować się ucieczką.

tylko poddawaj się szybciutko pókim dobry to twoje?:P : Chcę np. móc wyrwać Ike skrzydełka w chwili gniewu ...... a to jest złe, a nie "najlepsze". nadal mi zechcesz wpierać jakąkolwiek dobroć ?:P i żebyś miał równe szanse to cię psychicznie przygotuję jeszcze nikt z ike nie wygrał:P a niektórzy próbują pozbyć się tej cholery od lat:P nawet podstępem :P

"i żebyś miał równe szanse to cię psychicznie przygotuję jeszcze nikt z ike nie wygrał" Bijesz się, czy przechwalasz ?!

na razie się przechwalam:P i co mi zrobisz:P

jeszcze nikt z ike nie wygrał gdzie to ja mialem tego maila tego co to go nigdy nie było??:P

Przecież nie zacznę też się przechwalać, bo trochę infantylne, żeby się przekomarzać się czyja huśtawka fajniejsza. Zaczekam, aż zaczniesz się bić, a nie straszyć. Ale coś mi mówi, że ten nick "gołąbeczka", to Luśka jednak dla Ciebie wymyśliła, by podkreślić łagodność lica, które próbujesz przykryć pustymi groźbami.

'a tutaj już któraś osoba mi tutaj zarzuca, żem niedouk i trzeba mnie szkolić' Chcesz zostać mistrzem nadinterpretacji? :)

tego co to go nigdy nie było? mialas zwiekszyc filtr takiego maila nie kojarzę :P

, bo trochę infantylne, żeby się przekomarzać się czyja huśtawka fajniejsza fakt:) przecież wiadomo, że moja:P Zaczekam, aż zaczniesz się bić, a nie straszyć. a to poczekasz bo nasza ustawka przewidziana jest na porę wieczorną. Chcę ci dać równe szanse więc najpierw skorzystam z kąpieli słonecznych:P bez filtru:P Ale coś mi mówi, że ten nick "gołąbeczka", to Luśka jednak dla Ciebie wymyśliła, by podkreślić łagodność lica, które próbujesz przykryć pustymi groźbami. na szczęście w takie pierdoły nikt ci nie uwierzy

Cześć Sukienko, cześć Zawsze Szczery. Widzę Ike wezwałaś wsparcie. Zatem muszę, przy przytłaczającym ogniu wroga wycofać się na z góry upatrzone pozycje, w celu poprawy sytuacji taktycznej.