Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany na maxa

Baby są po prostu brzydkie. :(((

Polecane posty

no cóż game over trafiony zatopiony:P

Gość coraz więcej facetów
ma piwne brzuchy. brzuszyska jak bębny w orkiestrze. wstydźcie się panowie i myjcie się częściej, bo czasami jak koło was się przechodzi w zatłoczonym publicznym miejscu, to pozostaje jedynie nozdrza palcami - wskazującym i kciukiem - ścisnąć.

1. "COŚ"? Coś, to określenie szalenie nieprecyzyjne. 2. Cezura - tak takie coś, co pozwoli tych skurczybyków rozodzielić na dwie części. 3. Nie pretenduję do tytułu najlepszego, prawie najlepszego, ani nawet ucznia, tym bardziej wiernego. Chcę np. móc wyrwać Ike skrzydełka w chwili gniewu (dlatego, że przypomniałem sobie tego "cykora"), a to jest złe, a nie "najlepsze".

nie pomyliles cykora z cykada? Nie, dlaczego? Ike, zelżyła mnie onegdaj od "cykorów".

Uff, dziękuję za podniesienie :) W przeciwnym wypadku musiałabym przyznać rację autorowi słów: "jak zwykle jesteś spóźniona".

Chcę np. móc wyrwać Ike skrzydełka w chwili gniewu dobre!!:D pisałam ci już , że cię lubię ??:P ( zaznaczam, że takiemu ZSowi nigdy tego nie napisałam, więc daruj mi już tego cykora)

Ike, zelżyła mnie onegdaj od "cykorów". to byl komplement muszę przyznać, że swoją rację ZS ma sukienko

zaznaczam, że takiemu ZSowi nigdy tego nie napisałam na szczescie wiesz, gdzie jest granica po twojej wypowiedzi mniemam, że ty również :P

Cześć wstręciucho mam się na tobie mścić jak pewne osoby za cykora :P

inaczej bym cie tego nie nauczyl a jednak zarażam na wszelki wypadek użyj większego filtru niż ja :P

'mam się na tobie mścić' Zawołasz tę katastrofę ekologiczno-intelektualną???

Zawołasz tę katastrofę ekologiczno-intelektualną??? a to mam się mścić na ZSie?

cholera muszę zacząć używać pełnego nicku kolegi bo rzeczywiście przekroczę limit ( jak to dobrze, że luśka pisała tylko o skrócie)

tej katastrofy nie da się zauważyć , sukienko to jak z krowim plackiem- jak wdepniesz to juz po ptokach:)

nie zauważyć * też zwiększę jutro filtr

Gość oliwwwwiaaa
sie odezwał ten co urodą grzeszy..

No cóż Ike, wiele zależy od siły rażenia. 'sie odezwał ten co urodą grzeszy' Zabawne są takie wstawki "na temat" jak top jest już dawno przejęty :)

właśnie orange :P nie off-topuj :P ( swoją drogą to myślałam, że to jakiś przeciek na temat cichobaba:P dzięki za cynk :P )

a po za tym to chciałam się naradzić z bywalczyniami czy nowy kolega zasłużył już sobie na szumny i jakże prestiżowy skrót: CB ponieważ przy tej sprawie wciąż tylko asystuję, to w drodze wyjątku poczekam na opinię pozostałych