Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytanie...

Kobiety! Co zrobić aby się wam przypodobać i zyskać waszą sympatię?

Polecane posty

'sukienko, nie mowilas, ze zalozylas topik dla skrzywdzonych' Nie wpadłam na to. Za to wpadł kolega Szczerbaty o ile dobrze pamiętam. Może przewidział pojawienie się CichoB. :)

Ike, dziekuj mi i wyszło na to, że przypaliła nam się lusia

Przecież każda jest inna, niema na to reguły jak się której przypodobać..ale na pewno trzeba się umyć, nie pluć, nie kląć na "dzień dobry" bo można tylko odstraszyć..... a są faceci którzy choć by nie chcieli na pierwszy rzut oka odstraszają :) pozdro

ike, nie pzrynosc nam wstydu i osobiście absencji nie potwierdzaj uprawiam ściemnianie abstrakcyjne za dwa lata też przejdziesz na ten poziom:) - moglaś mnie poprosic! tą wypowiedź uważam za prawdziwy hard-core więc czas oczekiwania dla lusi skracam do roku:D

"Ike, dziekuj mi i wyszło na to, że przypaliła nam się lusia" Ike, przed odejściem do spraw sprawdzałam tylko, czy topik nie jest zagrożony, skoro Cię nie ma, jak deklarowałaś. Ale widzę, wszystko po staremu i w normie, wiec mogę odejść spokojna :)

Ike, tutaj z kolei odezwała się moja równoległa natura wiary w człowieka, tego się nie da do konca skutecznie zwalczyć, kiedy ktoś posiada dobre serce i naturę na wskroś cenną, ale co Ty możesz o tym wiedziec? :P ;-)

Ike, tutaj z kolei odezwała się moja równoległa natura wiary w człowieka, tego się nie da do konca skutecznie zwalczyć, kiedy ktoś posiada dobre serce i naturę na wskroś cenną, ale co Ty możesz o tym wiedziec? nic:) najwyraźniej jednak muszę znowu zmniejszyć filtr jakoś znajdziemy wspólny język :P

"najwyraźniej jednak muszę znowu zmniejszyć filtr jakoś znajdziemy wspólny język " :D pod warunkiem, że mój nie będzie za bardzo zajęty kibicowaniem Twojej nowej - dobrze się zapowiadającej relacji z Baobabem :P

Twojej nowej - dobrze się zapowiadającej relacji z Baobabem myslisz lusiu, że nadaje się na fajnego wroga?

" Kobiety! Co zrobić aby się wam przypodobać i zyskać waszą sympatię? " mysle ze to są potrzebne rzeczy aby zyskac sympatie lasi wygląd nie byc nudnym inteligentnty pojęcie bad boy jest nie na miejscu podobnie jak łobuz bo wy naprawde nie wiecie kto to jest

Gość reyuh
wygląd nie byc nudnym inteligentnty Cream jesteś takim facetem?

wygląd nie byc nudnym inteligentnty Cream jesteś takim facetem? po nagrodę za pytanie roku proszę zgłosić się do jedynkowej

Gość retwoxa
albo walisz skutecznie albo cie olewają

Gość reyuh
ja nie wiem kim jestem kiedys wiedziałem ale teraz juz nie wiem nie rozumiem

Ike, nadaje się, a jakże, będziecie się czubić tak jak lubić a nie możemy poprzestać na czubieniu? lubienie chętnie odstąpię tobie albo sukience- bo miała smaka...........

"po nagrodę za pytanie roku " :D "proszę zgłosić się do jedynkowej" nie tylko doradztwo , ale jeszcze administracja i sprawy organizacyjne w moich rękach, a Ty nawet prosisz życie, znaczy upał ... ;-)

Ty nawet prosisz obcych czasem mi się zdarza co mają się spinać :P

"a nie możemy poprzestać na czubieniu?" skoro pytasz, to odpowiadam, ze nie możecie, jako doradca znaczy to ja nadal pozostanę na stanowisku asystentki

nie będę:P ja tylko nawołuję i rozkazuje a to już nie moja wina, że ta gnida nie chce słuchać :P

"to ja nadal pozostanę na stanowisku asystentki" to juz niech się martwi ten, ktoremu będziesz nadal asystować, ja jestem w hierarchii bezpieczne wyżej ;-) "a to już nie moja wina, że ta gnida nie chce słuchać " to sie nazywa trafiła kosa na kamień :P