Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytanie...

Kobiety! Co zrobić aby się wam przypodobać i zyskać waszą sympatię?

Polecane posty

"myć się pożądnie! myć zęby, nie bekać, nie puszczać bąków(szczególnie przy jedzeniu!) a przede wszystkim umieć słuchać , " do tego pakietu wymogów pasowałby mi tylko jeszcze punkt "nie przebywać zbyt długo w wiezieniu"

lusiu najważniejsze, że urodziłam się zdolna:P nie bawmy się w ceregiele:P

Ike, ale to bodajże Zawsze Szczery pisał już o potrójnych oksymoronach, więc to co pisałaś o moim podwójnym błędzie jest kradzione. Nie Twoje! Oddawaj punkt!

Gość ooooonnnnn
nie sluchaj tego babskiego gadania. Najwieksze branie maja bedboje. Zadbaj o swoj rozwoj i nie badz pieskiem bedacym na kaZde zawolanie.

Ike, ale to bodajże Zawsze Szczery pisał już o potrójnych oksymoronach, więc to co pisałaś o moim podwójnym błędzie jest kradzione. Nie Twoje! Oddawaj punkt! oj CB długa droga przed tobą a myślisz, że kto go tego nauczył?:P

a myślisz, że kto go tego nauczył? Nie podawał źródeł, a Ty protestowałaś gdy używał do woli, więc oddawaj mi punkt.

Nie znacie się, to ja jestem propagatorka wielokrotności, najpełniej przedstawianej tutaj pod postacią konwencji negacji odwrotnie zaprzeczonej podwójnie, potrójnie bądź dowolnie wielokrotnie i opozycyjnie x (w zależności od potrzeb) razy

a myślisz, że kto go tego nauczył? Nie podawał źródeł, a Ty protestowałaś gdy używał do woli, więc oddawaj mi punkt. za skromna jestem na to by za każdą jego wypowiedzią go upominać, że "to moje" po drugie jak bym miała oddać to i tak jemu nie tobie a to już jest czystą abstrakcją myślę, ze w tym momencie kafeteria nie wytrzymałaby mojego napięcia i jego satysfakcji

Nie znacie się, to ja jestem propagatorka wielokrotności, najpełniej przedstawianej tutaj pod postacią konwencji negacji odwrotnie zaprzeczonej podwójnie, potrójnie bądź dowolnie wielokrotnie i opozycyjnie x (w zależności od potrzeb) razy Z tym się oczywiście zgadzam, gdyż jest koherentne z moimi założeniami o plagiacie. Ike oddawaj punkt!

ale się pewnie nie przyzna do czego :P:P:P:P ?

"Z tym się oczywiście zgadzam, gdyż jest koherentne z moimi założeniami o plagiacie" Dziękuję za uwagę i zrozumienie tego istotnmego problemu! Ike, taki upał, a Ty będziesz musiała wytoczyć cięższe działa. Baobab mnie docenia! :P

Ike, taki upał, a Ty będziesz musiała wytoczyć cięższe działa. Baobab mnie docenia! szuka na oślep wsparcia??:P a tak wczoraj bał się o domniemane moje :classic_cool:

Luśka z Windsorów Tzn. Ike sie zna i wie, ale się pewnie nie przyzna Ja Ci wierzę. Ike oddawaj Lusi punkt! Szybciutko! Nie jak zasłużę, tylko natychmiast.

Ja Ci wierzę. widzisz lusia tyle ci musi wystarczyć:P to na ile części mam ten punkt podzielić?? na CB, ZS i LZW?? czy jeszcze na kogoś poczekamy albo doliczymy? im was więcej tym lepiej się ma moje ego :P

a tak wczoraj bał się o domniemane moje Wczoraj uciekłaś z pola bitwy, choć próbowaliście kąsać samotrzeć, co można dość łatwo sprawdzić.

sprawdź:P bo ja wróciłam:P a ty tchórzliwie zadałeś mi cios w moje znikające plecy i tyle cię widziałam:P

Wystarczy, ale pamiętaj, jest też druga strona monety. Wtedy też będę dla CB wiarygodna! a czy to moja wina, że on taki naiwny??

Ups, druga strona medalu a już cię chciałam pochwalić za nowatorstwo:P w końcu zasłużylibyście na ten jeden marny punkt

w końcu zasłużylibyście na ten jeden marny punkt Dobry punkt nie jest zły. Ten Twój został niestety zdobyty niegodziwym podstępem. Ba, plagiatem wręcz. Nie powinien Cię ani trochę cieszyć.

Ten Twój został niestety zdobyty niegodziwym podstępem dziękuje za komplement i zza tą moją niegodziwość dopisuję sobie punkt ekstra:)

w końcu zasłużylibyście na ten jeden marny punkt Dobry punkt nie jest zły o ile nie przejdzie komuś koło nosa- za co "podziękuj" lusi :P

"a już cię chciałam pochwalić za nowatorstwo" Ja tam niewiele straciłam, bo ogólnie nie mam większych problemów z pomysłowością. Natomiast jeżeli mogę udzielić rady Tobie - gdybyś chciała coś zdziałać w tej dziedzinie - zacznij od przeszkody ku nowatorskiemu podejściu od nowelizacji swojego dyżurnego ulubionego wątku - znaczy może zaskocz nas jakoś i dla odmiany przywołaj w rozmowie dla niepoznaki najpierw kucharza ;-)

Gość odpowiedź jest prosta
możesz mieć wygląd Hitlera, ale za to dużą kasę i nie skąpcem, no i w spodnie obdarzony przez naturę.

lusiu jaki to jest sens zaskakiwania- kiedy wszyscy na zaskoczenie czekają ? ja codziennie zaskakuję cię swoją niezmiennością :P MS wróć!!!