Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytanie...

Kobiety! Co zrobić aby się wam przypodobać i zyskać waszą sympatię?

Polecane posty

Gość rób im minetę
to się przypodobasz

Gość apedaello
"jesteśmy po prostu ludzkie, wybaczamy niedociągnięcia, dajemy szansę," ha, ha, ha ... naprawdę ludzkie paniska te kobiety

Krododylka - ubawiłem się. Wszyscy doskonale wiedzą, że kobiety chcą zapewnić potencjalnemu potomstwu najlepsze geny, więc pragną by facet był: a) wysoki - tego akurat tłumaczyć nie trzeba b) szczupły - szczupła sylwetka świadczy o wysokim poziomie testosteronu (w dziele "uczuciowym" nie będę rozwijał tej idei, a już na pewno nie przed 22:00) c) nieco agresywny i dość silny, by zapewnić jej i potencjalnemu potomstwu bezpieczeństwo (taki tam atawizm) d) przystojny i inteligenty, żeby potomstwo było atrakcyjne fizycznie i błyskotliwe e) zdrowy - to potraficie podobno wychwycić intuicyjnie. Mile widziane też jest, żeby możliwie wysoko stał w hierarchii, czyli był bogaty, względnie wykonywał jakiś prestiżowy zawód. Także owszem Autorze, możesz próbować się samodoskonalić wg punktów Krokodylki, a później zostać kamedułą, a one, mimo wszystkich pięknych deklaracji o "empatiach i wrażliwości" będą wybierały łobuziaków.

Gość Aurelia Zabek
Mi osobiscie nigdy zaden przystojniak nie zawrocil w glowie. Za to faceci, na punkcie ktorych szalalm byli: -pewni siebie -inteligentniejsi ode mnie -studiowali lub pokonczyli kierunki techniczne( sama jestem po politechnice, wiec to dla mnie wazne zeby moc rowniez o naukach scislych z facetem pogadac) -uprzejmi(co nie znaczy ze wchodzili mi w tylek) -zawsze kiedy potrzebowalam pomocy, udzielali mi jej

Gość ,.asa.
kobiety lubią mocną rękę:D Trzeba je złapać i krótko trzymać:D

Gość serdeczny kazik
kobiety trzeba celnie ładować w pachwinę dolną

"pokonczyli kierunki techniczne" Tutaj trafiłaś w sedno. Autorze, marsz na polibudę. Konkurencja w populacji duża, dziewuch mało, więc tak się wytrenujesz, że ho ho.

Gość głupie pytanie...
dzięki za odp, niby to co napisałaś jest łatwe, przesadnie miły nie byłem aż tak, żeby wchodzić w.. ekhem;)

Konkurencja w populacji duża, dziewuch mało chyba w męskiej szatni..........

Konkurencja w populacji duża, dziewuch mało chyba w męskiej szatni........ Ojej, nie czepiaj się. Lepiej powiedz czemu nie wolno pisać "dziewucha"

Ja wiem - otóz nomenklatura typu dziewuchy, panny i baby juz zsotała zaklepana przez Psełdę, a przecież nie życzysz sobie (z tego, co pamiętam), zeby Cie z nim utożsamiano, Cichobab.

po pierwsze moje grzeczniejsze alter ego stwierdziło, że "nie używamy" co nie jest jednoznaczne z "nie wolno" po drugie dotyczy to tylko jednego miejsca:P generalnie wszelkiego typu określenia w stosunku do kobiet latają mi i powiewają- bo nie biorę ich do siebie

miła dziewczynka z tej Ike i już wiem lusia już wiem, że w tej wojnie nie stoisz po stronie ikusi nawet mi nie wyjeżdżaj ze szwajcarią :P

"generalnie wszelkiego typu określenia w stosunku do kobiet latają mi i powiewają- bo nie biorę ich do siebie" Ike, kobieta to jest pejoratywne określenie. Przynajmniej pierwotnie było i odnosiło się do służby.

:D tak poza tym, czy zauważyłaś, ze Cichobab wziął sobie do serca nasze zdanie o tym, ze my lubimy łobuziaków i je teraz w zmienionej formie rozpowszechnia - cytuję :-) Także owszem Autorze, możesz próbować się samodoskonalić wg punktów Krokodylki, a później zostać kamedułą, a one, mimo wszystkich pięknych deklaracji o "empatiach i wrażliwości" będą wybierały łobuziaków.

a gdzie napisałam, że "kobieta" jest bardziej właściwe?:P

tak poza tym, czy zauważyłaś, ze Cichobab wziął sobie do serca nasze zdanie o tym, ze my lubimy łobuziaków i je teraz w zmienionej formie rozpowszechnia Zdemaskowałaś mnie, a myślałem, że błysnę :(

w takim wypadku lusiu tylko nam pogratulować zdecydowanie lepsze z nas nauczycielki niż jakiś tam ZS (zal.)

a myślałem, że błysnę i teraz nie wiem czy wyprowadzić kolegę z błędu a w zasadzie dwóch........ :P:P:P ( to tak żeby nie było za miło)

"Zdemaskowałaś mnie, a myślałem, że błysnę" E tam, być zdemaskowanym pzreze mnie to zadna ijma ;-) "w takim wypadku lusiu tylko nam pogratulować" no ba! "zdecydowanie lepsze z nas nauczycielki niż jakiś tam ZS (zal.)" Ike, nie feruj pochopnych sądów, uczniowie dobrych nauczycieli dobrymi nauczycielami kolejnych pokoleń, może tak to zadziałało? to napisałam ja, szwajcaria ;-)

i teraz nie wiem czy wyprowadzić kolegę z błędu a w zasadzie dwóch........ ( to tak żeby nie było za miło) 1:0 dla Ciebie :( Nie żebym się poddawał, ale zyskałaś taktyczną przewagę.

Ike, nie feruj pochopnych sądów, uczniowie dobrych nauczycieli dobrymi nauczycielami no może i tak czyli ty dzięki niemu a ja się widać taka zdolna urodziłam:) to napisałam ja, szwajcaria chyba z 14 wieku.........

myć się pożądnie! myć zęby, nie bekać, nie puszczać bąków(szczególnie przy jedzeniu!) a przede wszystkim umieć słuchać ,

"no może i tak czyli ty dzięki niemu a ja się widać taka zdolna urodziłam" Ike, ależ opacznie mnie zrozumiałaś, w końcu my tu byłyśmy pierwsze, więc chciałam pochwalić owoc naszych (no dobra - Twoich) nauk w postaci tego, którego chciałam jako szwajcaria wziąć w obronę - oczywiscie w celu przedstawionym powyżej, czyli pośredniej pochwały Twoich zdolności nauczycielskich no ale skoro podziękowałaś, to cofam :P

Gdzie jest ZS, bo nam się homeostaza sypnie na całego? fakt w takim tempie nie dobiję do 10:) i moje akcje będą zmuszone zejść w dół:)