Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latkkka27

Oto moje nic 70 A. Zdjecie. Mam 27 lat, jestem plaska:(((

Polecane posty

Gość latkkka27

http://www.voila.pl/135/a2rl3/?1 Jestem zalamana, bo jestem plaska, mam 70A.. nic w zasadzie nie widac.. Gdyby nie push upy wygladalabym jak dziecko z drugiej klasy..Przykro mi ze mam taki defekt, ale operacji nie zrobie bo sie boje..

Gość ojoj...bardzo mi przykro
:( nie wiem jak Ci pomóc...

Gość arek zegarek
E dziewczyno pierniczysz, śliczne piersi, jędrne, w dodatku piękny kolor skóry. BOSKO!!!

Gość ja mam tyle lat co i ty
i tez mam takie male, nawet miska A to czasem zaduzo, rozumiem Ciebie doskonale.... ale nie ma co sie przejmowac, dla facetow wazniejsza od wielkosci miseczki jest namietnosc i spontanicznosc;)

Gość masssakrrra
o kurwa. na parwde nieciekawe. ale nie martw się, zajdziesz w ciązę i bedziesz miała zajebiste i Ci nie opadną tylko sie powiększa i bedziesz wygladac kobieco!! :)

Gość lllllllllllllll
mnie odpowiadają, na pewno nei sa gorsze od niektórych f,e, a nawet d. Osobiście lubie b:) ale takie są niezłe:)

Gość brons
znam ten bol;) no ale dziewczyno,ludzi maja wieksze problemy.Ty przynajmniej szczupla jestes.

Gość ST Ives bay
niemozliwe, moja kolezanka tez ma 70A ale u niej nawet zarysu piersi nie widac. u ciebie nie jest zle. a mimo tego miala kilku powaznych facetow i zwiazki nie skonczyly sie bynajmniej z powodu braku jej biustu jak ci tak przeszkadza to sie przelam i idz na operacje. a jak nie to sie zaakceptuj i tyle.

Gość aleksiaaaaa
ładny kształt masz!

Gość aaadadsassadasdadsadasdasd
a jak jest u twojej matki? ma duze piersi? bo wiesz, zazwyczaj jest tak ze kobietom po ciazy rosna piersi pare rozmiarow pod wplywem hormonow i mleka itp i ta sklonnosc jest zazwyczaj dziedziczna choc i niekoniecznie. moja matka np miala piersi takie jak ty a po ciazy byla szczupla a miala piersi D. tak samo i jej matka, calkowita deska a po ciazy cycek miala spory. natomiast sa i takie kobiety ktore po urodzeniu dzieci maja takie piersi jak i przed ciaza a na dodatek sflaczale lub i jeszcze mniejsze ale ta sklonnosc tez jest raczej dziedziczna. jesli twoja matka ma spory biust to znaczy ze jesli ty bedziesz w ciazy to tez byc moze ci urosna duze

Gość ja mam tyle lat co i ty
tylko jak tu byc spontanicznymm jak sie wstyddzmy wlasnego ciala... nie? wlasnie... musimy sie troche przelamac ... autorko jest ok. rozmiar mini, maxi, itp. kazda z nas jest inna, ale wiedz, ze nie jestes wyjatkiem z tak malym biustem.. .

Gość latkkka27
Moja matka ma duzy biust. Zdaje sie ze E. A ja nic:( Nie wiecie ile przez to nieprzyjemnych sytuacji mnie spotkalo, jak bylam wyszydzana w szkole, ile przeplakalam nocy..

zgadzam się z poprzedniczkami: 1) po ciązy mogą Ci nawet sporo urosnąć 2) wcale nie są złe, znam wiele atrakcyjnych kobiet z niewielkimi piersiami i nie sa one wcale samotne, cieszą się nomalnym powodzeniem:) Głowa do góry :) ps. przy okazji zapraszam na moje aukcje (wody toaletowe Oriflame 2 do 3 razy taniej:) ) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12260363

Gość brons
a co do facetow,naprawde nie kazdy jest amatorem wielkich piersi. poza tym jak szukasz faceta to nie wypychaj sobie przypadkiem stanika,zeby zrobic na nim wrazenie.pozniej to dopiero bedzied wstyd jak go zdejmiesz;)niech facet od razu wie co bierze:D

Gość mi sie najbardziej podoba imie
rzeczywiscie masz malenkie piersi, no coz, taka Twoja natura i musisz sie z tym pogodzisz :) no chyba, ze zrobisz sobie silikony.. ale moim zdaniem lepsze naturalne (jestem kobieta) ;) jak facet Cie bedzie kochal to mu bedzie bez znaczenia jaki masz rozmiar piersi.. uszy do gory!

"dla facetow wazniejsza od wielkosci miseczki jest namietnosc i spontanicznosc" tak i parę innych cech.. charakteru, oraz buzia. ładne masz brodawki. :)

Gość .....73822992
kurcze to rzeczywiscie troche male no....ale nie martw sie sa wkladki silikonowe do stanikow ktore mzesz uzyc zawsze nie martw sie piersi to nie wszytsko ja tez nie mam za duzych bo 80B

Gość jkhdoudsyfosdjvjewghfoui
a ja mam fajne D!!!!

Gość oliwia:)
Uwierz, nie jedna osoba z takimi piersiami jest w szczęśliwym związku.pozbądź sie kompleksów, bo naprawde nie powinnas ich mieć.Sama bym chciała miec takie, jak i wiele innych dziewczyn... Jedrne , kształtne- pozazdrościć tylko :P

Gość mam takie sameee i 25lat
:O 🖐️

Gość agta1234
1. jak facet zwraca uwage tylko na biust to nie jest wart nawet 5min uwagi. 2. mam niewiele wieksze, nie jestem piekna ale powodzenie mam 3. ja bym sobie operacji nie zrobila, wiem ze zle bym sie czula gdybym wiedziala i czula sztucznosc pod skora. 4. jestes szczeciara bo chyba nie masz wiekszych problemow skoro narzekasz na biust,

Gość latkkka27
Biust to moj dyuzy problem. Nawet nie wiesz jak mi glupio jak ludzie ogladaja sie na u.icy i widza takie mikro cos..

Gość no i dlatego, ze sugerujesz
a ja bym chciala miec maly biust a nie moje F :O kobietom nie dogodzi ;)

Mogłabyś podać swoje wymiary? Te 70A to dobrze dobrane? Obwód nie podjeżdża, miski nie odstają, fiszbiny okalają pierś? Push upy deformują pierś, a mały biust może ładnie wyglądać nawet w miękkim staniku. Tak samo koleżanka wyżej z 80B. Jestem prawie na 100% pewna, że masz zły rozmiar biustonosza. Proponuję się pomierzyć i odwiedzić lobby biuściastych, małobiuściastych, balkonetkę, stanikomanię. :)