Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latkkka27

Oto moje nic 70 A. Zdjecie. Mam 27 lat, jestem plaska:(((

Polecane posty

Gość ojojojojoj
big cyc pociaga facetow a nie cycki na plecach takie wklesle A:)

Gość ewelela
heheh śliczny śliczny jest ten kolor... jak niebo... mmmm....;);)

Gość ewelela
jojo prosze cie daj spokoj bo meczysz heh ...

Ja jestem dumna ze swojej figury i nie uważam się za szkielet, mam to co trzeba. :) Kości mi nigdzie nie wystają :) Big cyc może pociąga facetów, ale big baba już niekoniecznie :D Rozmiar tego stanika to 85DD Cup czyli miseczka Uk 38 to rozmiar brytyjski pod biustem Euro 85 to rozmiar kontynentalny 28 = 60 30 = 65 32 = 70 itd

Gość ojojojojoj
PLASKIE dechy spac i o meskich cialach snic hahah ide do mojeo misia sie przytulic i go cycem posmyrglac ech on ma szczescie ze ma co do reki brac jak ja sie do niego przytule a tak nawiasem facet woli babe z cycem jak bez

No racja, ma co brać :D KAŻDY normalny facet obejrzy się prędzej za ładną szczupłą dziewczyną nawet z mniejszym biustem niż za taką 80tką : ))))))

Aha, chciałam dodać, że różnica w moim wymiarze w biuście i pod biustem to 20 cm więc generalnie miseczka E a po zaniżeniu obwodu i więcej, hehe :D Wybór między 65E a 80E jest prosty, dobranoc :D

Gość ewelela
ajj super!

Gość dzaljuta
dziewczyno,ciesz sie!! ja mam duzy biust i nie wiesz jak bardzo chcialabym miec maly zeby: nie pocic sie jak skunks...pomiedzy kiedy jest goraco zeby plecy wreszczie przestaly bolec zeby latwo znalezc dobry stanik zeby w ogole dobrac ubrania ktore przez biust do gory sie podnosic nie beda zeby na starosc na brzuchu mi nie lezaly....co po karmiemu dziecka juz sie rozpoczelo..... zeby moc biegac czego teraz po prostu robic nie moge zeby wygladac....ladnie :( ja tak bym chciala piersi ktore by sie miescliy w rekach....... spojrz na rihanne i jak jej tam kiera nightley male piersi maja ale jak ladnie je pokazuja tez tak sprobuj

Gość ewelela
dobranoc cycolinki;)

Gość boże_widzisz_i_nie_grzmisz
"droga" ojojojojoj. masz zero kultury osobistej, a empatii jako słowa nawet pewnie w życiu na oczy nie widziałaś i bardzo Ci współczuję, bo musiałaś mieć biedne dzieciństwo i niezbyt kochających i mądrych rodziców. wydaje Ci się pewnie, że kogoś swoimi słowami obrażasz, czy wyśmiewasz, a tak naprawdę tylko się ośmieszasz. jest mi wstyd, że pochodzimy z tego samego gatunku i jednocześnie nie mogę przestać się nadziwić, że po tym świecie potrafią chodzić zarówno istoty kulturalne, jak i takie 'młoty'. piersi moja droga służą w pierwszej kolejności do wykarmienia potomstwa. każda kobieta ma piersi, chyba że w wyniku jakiegoś nieszczęścia musiała przejść mastektomię. a to że faceci się nimi lubią bawić - no cóż, jako niemowlęta byli z nimi blisko i tak im już zostało. nie wypowiadaj się proszę za wszystkich facetów (mówiąc, że wszyscy wolą duże piersi), bo badań żadnych nie przeprowadzałaś, więc nic tak naprawdę nie wiesz. zresztą jeśli facet odrzuca jakąś kobietę z powodu jej rozmiaru piersi, to jest imbecylem nie wartym funta kłaków. na podstawie Twoich komentarzy mogę zaryzykować następującą teorię: są niestety na świecie takie kobiety jak Ty, którym zamiast iść w rozum, poszło w cycki.

Gość AnkaKujawska
Hehe, zgadzam się w stu procentach z powyższym - bardzo dobrze napisane! :)

Gość AnkaKujawska
Wstawać Śpiochy:P

ale macie problemy egzystencjalne prawie takie jak znaleźć jedzenie lub wodę te wasze problemy to tragedia w porównaniu z klęska w zatoce meksykańska cycki i dupa to nie wszystko bo na starość zostaje już tylko rozmowa

Gość marta grzechu warta.
faktycznie małe , jakbym była facetem to bym ich szukała na placeach a tam tez zonk :P

Gość mileństwo
a ja bym chciała mieć mniejsze cyce, jestem szczupła a biust mam spory i mi bardzo przeszkadza :( wszystkie kobity w mojej rodzinie mają duże cyce i to jest przekleństwo.... mój facet uwielbia mój biust, zawsze się nim bawi ale nie wie ile ja muszę przez niego się namęczyć, dobre staniki i ćwiczenia żeby nie oklapł :o boję się co po ciąży będzie...chciałabym czasem pochodzić bez stanika ale się nie da bo biust mi ciąży

Gość AnnaKujawska
Sie ciesz, że ma co ciążyć, bo u mnie niestety nie ma i właśnie jedyną moją nadzieją jest ciąża, bo ciąć się nie będę.

Gość lkdd
Pod biustem mam 77, w biuście 89. Jaki to rozmiar?

Gość ppysia
ale CO Z TEGO, że ktoś ma mały biust. dlaczego musicie tak koniecznie mieć większy? bo widzę, że to nie kwestia chcenia, a muszenia (nie wiem, czy to po polsku, ale kij ; P). weźcie się ogarnijcie dziewczyny, szkoda życia na takie głupoty (tak, to są głupoty, choć Wam się wydaje inaczej). piersi mają być zdrowe i tyle w tym temacie. ciekawi mnie, jak by to było, gdyby cycki Wam faktycznie urosły, tak jak to sobie wymarzyłyście. co by było następne? na co zaczęłybyście narzekać? na krzywe nogi? na odstające uszy? pytam raz jeszcze: kto Wam wpoił w te małe główki, że kobieta musi mieć te dajmy na to 90 w i 60 pod biustem?

Gość evrebtrber
ikdd ----> UK32D (70D) PL70C orientacyjnie

Gość też kiedys
wyglądałam identycznie jak Ty,a teraz po dwójce dzieci mam małe C,więc się nie martw :)

dzaljuta, dobierz sobie właściwy rozmiar stanika. Taki, w którym obwód będzie na tyle ciasny, żeby podtrzymywał Twój biust, bo jeżeli bolą Cię plecy, to podejrzewam, że Twój biust zwisa smętnie na ramiączkach. shellerka, jeżeli obwód w tym staniku Ci nie podjeżdża, fiszbiny okalają pierś, piersi mieszczą się w miskach, nic się nie wylewa, ramiączka się nie wbijają i nie musisz poprawiać stanika przez cały dzień, to tak, Twój rozmiar to 85DD. anka nie dawaj mu maila, zgadzam się z tym całkowicie, zaakceptujcie siebie i swoje ciało :) lkdd, tak jak wyżej, okolice 70C/D.

Gość ja mam małe także
ale przynajmniej okrągłe- jak takie miiiiniaturowe silikonki :P sa malutkei i bez stanika nie byłoby widać ze cos mam pod ubraniem :( mam 20 lat, zaczelam odkladać na operacje nie boje się bólu, dużo życia przede mną, chce w pełni cieszyć się zyciem i seksem, bez chorych kompleksów :)

Gość rfffrrf
Ja mam pod biustem 67 a w biuscie 83. Jaki to rozmiar i jaki stanik moge kupic i gdzie?

Gość ja mam małe także
a i nie chciałabym absolutnie nikogo obrażać, sama przecież mam małe cycki ale... 1) gadanie że po ciąży urosną. bezsensowna bzdura- bez złudzeń- po ciąży najwięcej kobiet MARZY o operacji i ogolnej zmiany cycków. nie mówiac juz o cyckach po karmieniu... 2) piersi założycielki topiku wcale nie są ładne- jak wiele osób pisze. wiem że chcecie pocieszyć, ale czy sama autorka wierzy w te słowa? przecież zdaje sobie sprawe jaka jest sytuacja, ma lustro, ja także je mam...nie oszukujmy sie..

rfrfrf, najlepiej rozmiar 65C/D :) Jeżeli wolisz coś ciaśniejszego, to 60D/DD, a polskie E Możesz kupić taki stanik w którymś ze sklepów stacjonarnych. Zobacz na mapie, czy jest w Twoim mieście lub gdzieś w okolicy: http://stanikowamapa.prv.pl/ Jeżeli nie masz możliwości kupienia stacjonarnie, to pozostają Ci sklepy internetowe, w których możesz zamówić kilka rozmiarów i odesłać te, które Ci nie pasują. Możesz też polować na coś taniego na allegro i ebayu.

Gość tez mala i co...
a ja mam identyczne.. i mimo ze kiedys tez sie starsznie tym lamalam - teraz te moje kompleksy odlozylam na bok. Dziewczyny - FACET KTOREMU ZALEZY NA KOBIECIE bedzie was kochal za wasz charakter a nie za to jakie macie piersi... a te co dołuja autorke sie sie w dupe pocałuja - wy bedziecie miec kiedys obwisłe gruchy a ona moze liczyc na ładny biuscik nawet w wieku 40 -50 lat... wiec autorko - głowa do góry!