Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latkkka27

Oto moje nic 70 A. Zdjecie. Mam 27 lat, jestem plaska:(((

Polecane posty

Gość głupia edytka
a jak to wyliczyłaś? http://bra-fitter.prv.pl/ bo z tej strony mi wyliczylo wlasnie to 60A, nie wiem skad im sie to wzieło :P 60C brzmi juz lepiej, bede musiala poszukac takiego, o ile gdzies takie sprzedaja :P Z tego co zauwazylam to droga sprawa z tym dobieraniem stanika :P

Gość głupia edytka
bez stanika mialam w biuscie 74 :P

Ja bym może celowała w 60C. Może 65B z tych ciaśniejszych. 70 na 64 nie mogło być raczej dobre. Zwłaszcza, że zazwyczaj te zwykłe staniki bardzo się rozciągają. Obwód powinien trzymać 90% ciężkości biustu, nie może podjeżdżać. Stanik powinien trzymać się cały dzień bez poprawiania.

Gość AnnaKujawska
Najlepiej moim zdaniem wlasnie 60 C - od obwodu pod biustem odjelam 5 cm - wyszlo 59 - zaokroglilam do 60. Od obwodu w biuscie odjelatm ten pod, i wyszla roznica 15 cm - czyli mniej wiecej na miske miedzy B a C.

Gość wiele bym oddała zeby miec tak
mały biust :( to co nosze przed sobą to ...masakra jakas !:O miska F .strasznie czasami bolą mnie plecy,kark a o kupieniu fajnej bluzki moge pomarzyc :O :O czasami szyje mi znajoma

Gość głupia edytka
dzięki za pomoc ;)

hello:) Mam 27 lat, 171cm wzrostu i wazę 55,5kg, Rozmiar stanika...75 A. Są małe,ale wiecie co? Wolę takie,bo przynajmniej wchodzę w ciuszki,w które większe piersi nie wchodzą:p Trzeba pokochać siebie i tyle. Codziennie patrzeć w lustro i mówić...ale jestem śliczna... a nie martwić się małymi piersiami,bo na nich się świat nie kończy;)

Gość majkaa99
ingerowac w swoj biust owszem, ale tylko dla siebie. Przez moj mały biust, chodze zgarbiona, mam wilekie plecy bo ciagle zaokraglone.a najgorsze ze wcale nie jestem szczupla( co przeciez typowe dla chudzinek) i z tym moim 'biustem wygladam po prostu smiesznie

Z tymi obwodami to różnie. Ja mam 66 pod i dobrze mi się nosi jedną 65. Drugi 65 tez jest dobry w obwodzie, ale miski za małe. W 60 czuję się jednak trochę pewniej. Wszystko zależy od modelu. Ciasne są na pewno staniki LaSenzy oraz Effuniaki. :)

Lady fit, poczytaj o tym o czym piszemy, czyli o doborze właściwego stanika. Ja mam mały biust, ale nie zamierzam się garbić, chodzę dumnie wyprostowana. :) 'miska F' też dużo nie mówi, 60F wcale nie jet takie wielkie, dlatego rozmiar podaje się wraz z cyferką.

I ja właśnie dzięki dobrym stanikom przestałam się garbić, teraz siedzę i chodzę wyprostowana.

Gość AnnaKujawska
Ja tez, a jak wyglada mam identyczny jak na zdjeciu, powiedzialabym nawet ze to moje cycki, bo nie tylko wielkoscia, ale i wygladem identyko. Ale lubie je za to jak stercza, wtedy je nawet kocham :P

Gość AnnaKujawska
Ale to znikoma ilosc chwil. :P Coz, facet musi przywyknac, a jak nie to do widzenia, niech spada do duzych cyckow, ale nie wie co traci. :)

Gość ona_22_ona_22123
ja tez mam malutkie, ale kształtne i jakos nie mam wielkich kompleksow z tego powodu ;P wiadomo, wiekszymi bym nie pogardzila (tym bardziej ze mialam kiedys wieksze...) no ale załamywać się też nie ma co :D

Gość lkdd
Operacje zrobię dla siebie, a nie dla mojego faceta. On mnie kocha taką jaka jestem, ale ja źle się czuję z tak małymi piersiami.

Gość AnnaKujawska
Lepszy psycholog niz operacja, bo to ma podloze w zbyt niskim poczuciu wlasnej wartości.

Gość lkdd
Ja też lubię siebie, uważam że jestem ładna, mam fajne nogi, brzuch, ogólnie spoko figurę. Tylko cycków brak. Ale to się kiedyś zmieni... Chyba że najpierw zajdę w ciążę i same urosną.

Gość ewelela
przynajmniej nigdy nie obwisna. moje to sa dluzsze niz szersze:D a jak biegam to prawie uderzaja mnie w twarz;]

Też zawsze swojemu powtarzam, że jak się nie podoba to do widzenia i niech szuka większych. Za każdym razem mówi, że dobrze, jutro poszuka. Do tej pory sobie nie znalazł i chyba nie ma zamiaru :) Za czasów 75B nie lubiłam swoich piersi. No ale zmieniło się to dzięki dobremu stanikowi, nawet nie wiedziałam, że nowy rozmiar ma tyle zalet. :)

Gość lkdd
ewelela - Uwielbiam ludzi z dystansem do siebie ;) Małe też z czasem obwisają i wtedy dopiero są okropne.

Jak biegasz w staniku czy bez niego? W dobrze dobranym sportowym nie powinny się takie rzeczy dziać. :)

Gość AnnaKujawska
Ja też jestem szczupła - w pasie 61, w biodrach 90 - tylko biust mizerny.

Gość ewelela
hahah... coz za pytanie kochana... na wfie biegam nieraz w dwoch stanikach a i tak moje dojce mnie zabijaja... ;] mowie wam... zawsze podobaly mi sie male piersi i one naprawde sa piekne. ja siebie lubie, bo jestem jaka jestem. a jesli chodzi o faceta to albo kochaj albo spier****j;]

Gość lkdd
AnnaKujawska - No to masz kobiecą figurę, ja raczej sportową.

Obwisają, każde obwisają, ale zazwyczaj jest to wina tego, że kobiety noszą staniki o za luźnych obwodach, które nie podtrzymują biustu, wiec co innego ma on zrobić, jak nie obwisnąć? Dla poprawy kondycji biustu można nawet spać w staniku. I wbrew temu co się może wydawać, nie jest niewygodnie. Bo dobrze dobranego stanika się po prostu nie czuje. Dbajcie o swoje piersi najdłużej jak można :)

Ewelela, więc rozwiązaniem jest zmierzenie się i kupienie sportowego stanika w dobrym rozmiarze, który będzie trzymał Twoje piersi, a nie zakrywał. Jaki rozmiar nosisz teraz?

Gość lkdd
Dobra, ja i moje maleństwa idziemy spać, dobranoc Wam.

Gość AnnaKujawska
Ja też powinnam, bo wstaję rano, ale jakoś mi się nie chce. Tak, mam kobiecą figurę, podoba mi się ona, wyrzeźbiony brzuch, ladna linia bioder, ale co z tego jak cycków nie mam. :P