Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latkkka27

Oto moje nic 70 A. Zdjecie. Mam 27 lat, jestem plaska:(((

Polecane posty

Gość ewelela
głaszczka mam 70 D. i tak mi zmalaly po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych.... w sumie masz racje, sportowy stanik by sie przydal. dobranoc spij dobrze

Hm, może to z tego, że np. mój facet często mi mówi, że ważniejsza jest fajna pupa, bo taką jest ciężej znaleźć niż duże piersi. I że jeżeli mam fajną pupę, to i takie piersi mu pasują. Piersi to nie jedyne co mamy :P

Gość ewelela
ważne ze zdrowe....

Gość ojojojojoj
buhahahahahahah co to jest???? kobieto(chyba) na krosty najlepszy jest oxykory hahahahhahaah

Gość ewelela
ojojojo pochwal sie swoimi. skoro jestes taka radosna to chyba nie masz co ukrywac

70D to tylko miskę większe niż moje, bo ja mam 65D, a moje są małe i nigdy nie miałam problemu z bieganiem :) Myślę, że wypadałoby się zmierzyć i zmienić rozmiar. Wtedy nawet w zwykłym staniku piersi będą dobrze podtrzymane. No i sportowy stanik w złym rozmiarze (zazwyczaj za luźny w obwodzie) też nie załatwi sprawy. Podstawa to dobry rozmiar

Właśnie, pochwal się swoimi jeżeli te są złe :D Chyba masz co pokazać, więc nie ma się czego wstydzić. :)

Gość ojojojojoj
no wlasnie nie mam co ukrywac, mam super kobiecy biust ale nie jestem idiotka i nie sztafiruje sie nim po necie tylko kompletny debil robi sobie focie i pokazuje innym aby go pocieszac jak sie nic nie ma to sie trzyma taki defekt w ukryciu:):):)

Gość ewelela
w sumie to mam jeden stanik w ktory "przyodziala" mnie ekspedientka w sklepie z bielizna. i on ma rozmiar G. ale myslalam ze to jakas niezwykla rozmiarowka i ze najwieksze miski jakie moga byc to D. sama nie wiem... glupia jestem jesli chodzi o staniki... mam jeden w miare wygodny i w nim smigam... no bo ciezko jest dobrac stanik na takie doje. juz nie mowiac o wzorach bo zazwyczaj takie staniory sa biale lub bezowe i wygladaja jak spadochrony:D

Gość ojojojojoj
te sa tak chujowe ze wstyd im nawet fote robic buhahahahahah na miejscu faceta czula bym sie jak pedal szok ze takie cos sie foci hahahahha

Gość ewelela
ojojoj hmm... wydaje mi sie ze masz kompleksy i w ten sposob je wyladowywujesz... pozdrawiam cie serdecznie ideale kobiecosci. kolorowych snow

Gość ojojojojoj
ewela w exkluzywnych sklepach szuka sie stanikow na pozadny biust a nie w jakis chinskich sklepikach staniki sa nawet do rozmiaru J

Gość ewelela
shellerka na ujedrnienie probowalam prysznica raz ciepla a raz zimna woda.konczac zawsze zimnym... co prawda niewiele mi to dalo bo robilam tak ok tygodnia tylko (nie lubie zimnej wody brrrr) ale moze Tobie uda sie wytrzymac... i moze przyniesie to efekty.

stanik nie ma rozmiaru G. Stanik ma cyferkę i literkę G. :) 60G a 80G to wielka różnica. Wielkość miski rośnie wraz z obwodem. Prawdopodobnie ten który dobrała Ci pani w sklepie jest Twoim rozmiarem i w takim rozmiarze powinnaś szukać staników. I one absolutnie nie są brzydkie. pooglądaj, tu rozmiar 60G http://www.balkonetka.pl/katalog/size/28g tutaj 65: http://www.balkonetka.pl/katalog/size/30g Bo pewnie któryś z tych dostałaś :) Staniki w tym rozmiarze mogą być naprawdę śliczne :) Jeżeli teraz nie zadbasz o biust (chyba jesteś młoda, skoro masz wf :)) to w przyszłości nie będzie on za ładnie wyglądał. Naprawdę warto zainwestować w dobry rozmiar. Piersi będą podtrzymane, uniesione, ramiączka nie będą się wbijać w ciało, plecy przestaną boleć itp itd :)

Gość ojojojojoj
nie mam zadnych kompleksow mam super biust nie jeden facet chcialby go piescic mam 80 E i nie klapciaty jest boski kocham go i moj maz tez plaskiej baby by nie chcial:)

Nie są tanie, ale na allegro lub ebayu można upolować coś tańszego. Na balkonetce też dziewczyny odsprzedają sobie staniki po niższych cenach. Lepiej zainwestować w jeden porządny stanik w którym będzie wygodnie i będzie się go nosiło długo niż w 3 byle jakie.

na ujedrnienie polecam Perfecta ExtraSlim serum z Dax Cosmetics trzeba smarowac rano i wieczor ale juz po tygodniu daje efekty i ja go dlugo stosowalam i dawal efekty, no ale wiadomo ze takich duzych nie uniesie do nieba, ale cos tam bylo widac roznice. on bedzie dobry na male cyce i je tak podniesie wiem bo kolezanka polecila mi go a ma wrecz idealne ahhh bo dwa razy mniejsze ode mnie heh jak nie 3 razy

Gość ojojojojoj
a na duzy i jedrny biust super sa oklady z kostek lodu super efekt po miesiecznej takiej kuracji:):):)

Zapytaj męża czy szczupłej żony by nie chciał, np. takiej która nosi obwód 60 albo 65 :D 80 to już masz trochę ciała, a przecież taaaaakim ideałem jesteś :) Już wolę być szczupła z mniejszym biustem :D

Gość ewelela
mam 20 lat:) staniki z tych linkow rzeczywiscie sa bardzo ladne.... musze zaglebic sie w temat stanikow... w koncu jestem kobieta;);)

Zagłębiaj się, zagłębiaj, bo dobrze na tym wyjdziesz :) A staniki Curvy Kate są śliczne :)

ja mam wlasnei w domu stanki w ktorym nigdy nie chodzilam bo jakos tak nie wiem czemu nawet i tu pisze tak: CUP DD UK38 EURO 85. to znaczy ze co?

Gość ojojojojoj
nie chcialby szczuplej a wrecz suchej coby miala 60 pod krostami bo nie zniosl by kosci wbijajacych sie jemu w cialo:) szkielety dobre sa do nauki anatomi a nie do kochania hahahaha

Gość jmnkjnkl
ble ble ble kolor, nie podoba mi się