Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latkkka27

Oto moje nic 70 A. Zdjecie. Mam 27 lat, jestem plaska:(((

Polecane posty

Gość Olllllga Bollgaaaa
Do tej co pisze ze te cycki sa brzydkie: ile w zyciu cyckow widzialas??? Bo mam wrazenie, ze tylko te z gazet i reklam???? Te tutaj sa ladne. Mam do czynienia z kobietami, bo pracuje w zluzbie zdrowia i uwierz mi, ze malo ktora Pani ma ladne pirsi i ladna klatke piersiowa. Te tutaj zaliczylabym do ladnych.

Gość ja mam małe także
tez mala i co...- teraz nie ma łądnego wiec jak może liczyć ze 'dłuzej' bedzie meic łądny? :O nie badz hipokrytką

Piersi na zdjęciu nie są brzydkie, są po prostu małe, ale ja nie widzę w nich nic brzydkiego.

Gość neccessitrro
sa ok! Mowi to facet.

Gość Dziecko Ciemnosciniezalogowane
ja bym nie przesadzała z tym powiększeniem piersi po dobraniu dobrego rozmiaru. kształt może się trochę zmienić, a może w ogóle nie przybyć ani jeden centymetr. Nie każda ma migrację, jeśli dziewczyna jest szczupła i nie ma wałków pod pachami i w okolicach to nie ma jej z czego "migrować"

"KAŻDY normalny facet obejrzy się prędzej za ładną szczupłą dziewczyną nawet z mniejszym biustem niż za taką 80tką : )))))) " a ta wypowiedź to też przesada :/

bo nawet jeżeli to są riposty specjalnie po postach ojojojoj czy jak jej tam ;) to to jest zniżanie się do jej poziomu i obraźliwe wypowiedzi do dziewczyn, które noszą obwód 80. To znaczy że są grube i nieatrakcyjne tak?!

Gość a mnie się podobają
są śliczne, okrągłe i z ładnymi sutkami, bardzo apetyczne

No dobra, przesadziłam, ale po prostu nienawidzę takich bab jak ojojoj. No tak, nie zawsze piersi powiększają się w centymetrach, wymiar może zostać ten sam, ale piersi mogą się ładniej zaokrąglić i wyglądać na większe. A chyba chodzi o to, żeby było widać, że są większe, a nie tylko o centymetry. :)

no ja tam bym nie nęciła tym, że nawet mogą wyglądać na większe ;) bo jak nie będą to będzie przykro. Ale na pewno komfort tego, że nie trzeba obciągać w dół, że nic na biust nie wjeżdża, że ramiączka nie spadają

Gość apikkkkkkkkkkkkkkkk
Dziewczyno ciesz sie ze zdrowe sa. Wiesz ile kobiet ma chore piersi?

Gość push ap sobie kup
i bedziesz miala wieksze

Gość lkdd
Nietuzinkowa - ja takie miałam w wieku 13, 15, 18 lat... Teraz mam 23 i nic się nie zmieniło.

Gość lkdd
I nieco że takie małe to jeszcze jakiś czas temu wyczułam w nich gulkę. Na szczęście okazało się że to powiększony gruczoł mlekowy i mam to obserwować...

Gość ikro-falka alka
Wiesz. Nie ma sie co przejmowac. DObry push up czyni cuda. Z A mozesz zrobic sobie C. Sa tez specjalne wkladeczki silikonowe.

Gość AnnaKujawska
Push upy to diabelski wynalazek. Mimo małych piersi unikam ich jak mogę. Delikatne usztywnienia są w porządku. Jednak dajmy na to występuje taka sytuacja - kobieta nosi tego typu stanik, po czym rozbiera się przed mężczyzną. Ten może być w wielkim szoku. Ja nie robię złudnego wrażenia - później mogę powiedzieć "widziały gały co brały". ;)

O fuck, rzeczywiscie nie jest najlepiej, ale nie tylko piersi sie licza ;).

Gość AnnaKujawska
Jakoś nikt mi nigdy złego słowa nie powiedział. A miałam kilka (pięć) związków. Nie ma co się przejmować, a jak mężczyźnie nie pasuje biust ukochanej kobiety, to nie jest nic warty. Bo jak mniemam chodzi Ci o podobanie się mężczyźnie?

Zacznijmy od tego, że te ukochane przez większość małobiuściastych kobiet puszapy potrafią spłaszczyć bardziej niż miękki stanik :D

Gość mam marzenie
niech ktos dobierze mi stanik :-D do stanika nie ma co wkladac ;-)

To pomierz się (pod biustem ścisło na wydechu i luźno w biuście) i wyczytaj rozmiar z tabelek albo napisz na lobby biuściastych w wątku rozmiarowym. Ewentualnie napisz tutaj, jeżeli jesteś w moich okolicach rozmiarowych to coś poradzę. Potem pozostaje kupienie stanika w dobrym rozmiarze :) A jeżeli masz możliwość to najlepiej idź do dobrego sklepu z bielizną (takiego, który ma obwody od 60 i miski do K).

Gość kondomik
do autorki: na foto ładny biuścik - to nie penis i nie musi mieć rozmiarów, żeby był zadawalający ;)

Gość wqqqqq1
AnnaKujawska ja nie mogę z tym mitem, że faceci są w szoku jak babka ściągnie push upa! chyba, że nosisz 70C i je wypychasz skarpetami- ja noszę 65B i to są malutkie piersi w staniku czy bez. a większy szok można przeżyć kiedy kobitka z dużym biustem, który wygląd świetnie w staniku, się rozbierze,a cycki wiszą prawie do pępka. to jest dopiero powód do kompleksów

Gość Monique222
no malutkie piersi to fakt...ale po pierwsze jeśli naprawdę to Twój duży kompleks to biust można powiększyć operacyjnie.te 10 tys można jakoś uzbierać nawet jeli nie wiele zarabiasz. po drugie są piękne kobiety płaskie jak deski, nie każdy facet lubi takie małe piersi ,ale są i amatorzy takich. ja kiedyś miałam srednie B ,a odkąd biorę tabletki anty mam C więc może też spróbuj brac

A średnie B to jakie? :D:D 75B? To ja też tak powiem, miałam średnie B, i zrobiło mi się małe D, a nic mi nie urosło :D