Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinkaaaaaaaa

Zerwałam z powodu trójkąta.Czy słusznie?

Polecane posty

mysle, ze obecny jest juz podszyw autorki rzeczywiście ta oryginalna wydawała się o rok starsza- okolice zerówki:)

Gość Ewelinko
ale cie zgasil :D wydaje mi sie ze zrobilas z igły widly, on mial racje- to tylko fantazje a ty juz placzesz, wkurzyl sie i tyle, dlatego napisal nara, nieslusznie zerwalas, bo on ci tylko prawde powiedzial a ty- tak jak on stwierdzil mowisz to co on chce uslyszec. prawie kazdy facet fantazjuje o lesbijkach

planujesz wszystkie kobiety do tego czasu wysłać w kosmos? mam kandydatke do pierwszej misji wołasz samisię ?:P

jest w porzadku tylko niepotrzebnie zaglebia sie w cos co sensu wiekszego nie ma prezentowana przez autorke analiza i interpretacja na poziomie gimnazjum raczej:P

wołasz samisię ? a chcesz z nia leciec? to był cios poniżej pasa:P gratuluje :P

3 osoby to zadna grupa to zależy od rozwoju fantazji bądź niedorozwoju związku:P 3kąt autorka + jej facet i inna dama autorkafacet i inny pan autor+ 2 inne damy:D autor +2 innych panów.... liczne weselicho będzie

rzeczywiście ta oryginalna wydawała się o rok starsza- okolice zerówki to raptem dwa lata mlodsza od ciebie i rok starsza od ciebie:P

Gość Ewelinkaaaaaaaa
FAJNIE,WIDZĘ PODSZYWY GRASUJĄ MOJE. mOJA OSTATNIA WYPOWIEDŹ JEST TAKA,ŻE POGODZILISMY SIĘ

z twojego "tonu" w tej rozmowie droga autorko wyczytuję, że albo masz okres albo po prostu taki masz charakter że na siłę szukasz powodu do tego, ażeby to pokazać swojemu facetowi jak to on w ogóle cię nie kocha. zaczęliście żartować a ty z żartów przeskoczyłaś na tematy poważne, ukłuło cię coś co ukłuć nie powinno, bo to głupota, facet się droczy i mówi o fantazjach żartobliwie - myślisz że faceci nie mają takich fantazji? 99% ma ale tylko niektórzy z nich o tym rozmawiają ze swoimi partnerkami własnie dlatego że większość kobiet reaguje tak jak ty. ty nie fantazjujesz? może pozwól mu być mężczyzną z jajami, chyba, że chcesz ciapę bez krzty testosteronu i rozmawiaj z nim szczerze nie owijając tematu w bawełnę, szczerość za szczerość ale bez złośliwości i zgryźliwości "bo jak mnie coś zabolało to ciebie też ma zaboleć" - a czy on chciał cię skrzywdzić? nie! odpowiedział na zadane przez ciebie samą pytanie. więc albo zastanów się o co pytasz wiedząc że twój partner to normalny mężczyzna jak każdy inny albo zmień obiekt zainteresowań na takiego który będzie ci mówił to co chcesz usłyszeć albo pozbawiony będzie jaj.

Ewelinkaaaaaaaa FAJNIE,WIDZĘ PODSZYWY GRASUJĄ MOJE. mOJA OSTATNIA WYPOWIEDŹ JEST TAKA,ŻE POGODZILISMY SIĘ bosz ZS widzisz to i nie grzmisz........

widze i nie wierze, ze to autorka w takim razie autorki nigdy na tym topie nie było:P

w takim razie autorki nigdy na tym topie nie było to bylo dobre jeszcze trochę i zacznę podejrzewać, że i ty jesteś podszywem

mogłeś uprzedzić zyczysz sobie jeszcze czegos? ten mankiet to jeszcze masz??:P

Gość Ewelinkaaaaaaaa
Odpisał mi dziś rano po naszej rozmowe, że zgadza się na trójkąt z myrzynem, dla mnie :) Jest kochany :):)

Dziewczę nie nazywaj "problemami" tego co sie wczoraj miedzy Wami wydarzylo bo nie dozyjesz z Nim 1 rocznicy slubu. Powiedzial, ze mysli tylko o Tobie bo jestes toksyczna i musial tak powiedziec, teraz zyj z tym, ze juz nie bedzie Ci mowil o tym czego pragnie. A w przyszlosci zrealizuje swoje fantazje bo Ty mu je zamknelas, paradoksalnie. Zmień sie. TAK TAK to Ty musisz sie zmienić dziecko.

najeżdżacie na autorkę a nie zauważyliście jak koleś pyskował na fantazję na 2 baty? nie spodobało się więc jest hipokrytą. dalej też pyskował i absolutnie nie pisał jak dojrzały mężczyzna. foch strzelił a przecież nie miewa okresu! więc co to ma znaczyć??? bronicie barana a autorka miała prawo się wkurzyć. nie dość że hipokryta to jeszcze ignorant i wielce mościu pan. a idźta w pizdu z takim towareczkiem. lesby nie lubią facetów ŁOSIE!!! Lesby to lesby, brzydzą się mężczyznami. Jak juz to o biseksach mowa a każdy z nas ma chyba coś z biseksa ;) bynajmniej w sferze zboczonej. i już takich świętych nie udawać ;) przecież to tylko fantazje z kategorii czysto wirtualnych-a są takie ;) Tylko teraz moda na lesby a faceci nadal się boją że chcieliby w dupkę hehe ;) poza tym zauważcie jedną rzecz... koleś pisał o końcu tematu... autorka potem pyta czy zły jest więc mógł luźno przejść na inny temat ALE NIE! ON DALEJ SWOJE!!! Przecież mógł to uciąć!!!! DEFINITYWNIE!!! Skoro taki dojrzalszy i mądrzejszy od autorki to gdzie konsekwencja? Chciał ją podjudzać no to mu się udało rozhisteryzować autorkę. Oboje powinni dojrzeć ale to wszystko przecież w swoim czasie ;) Dla mnie to zabawny incydent hehe :) Baran bo powinien wtedy autorce powiedzieć WYSTARCZASZ MI W ZUPEŁNOŚCI KOCHANIE !!! I nie było by prościej? No baran i tyle!! Histerię to widzę po jego stronie najpierw a potem u autorki ;)

tak. Zważ na to jak autorka zachowywala się po rzekomym zerwaniu. I to tyle co mam do powiedzenia.

Gość Ewelinkaaaaaaaa
jedzie do mnie,mamy rozmawiac o nas,o ostatnich klotniach. Nie wystroilam sie jak to mam w zwyczaju, siedze w dresie i t-shircie nieumalowana,zero checi na nic. Pije wino. Wyczerpuja mnie juz tego rodzaju klotnie z nim.

o rety rety... bo Wam to się nie zdarza głupie zachowanie połączone z dramatyzowaniem. rzeczywiście jakie świętoszki nieomylne się znalazły hohoho :] a dramatyzować na temat jej zachowania to już wolno? oczywiście Wam wolno no bo jakże by inaczej :] przecież Wy pozjadałyście wszelkie rozumy! idźta kaczki a sio moherki!

Mnie zdarzylo sie tak histeryzowac jak mialam 16 lat i poznalam swoja pierwsza milosc:) Ona - histeryczka i wlasnie tym pozwala mu na takie traktowanie. Bo jakby go porzadnie kopnela w dupe to mysle zeby stanal w olejce po rozum. On - prostak bez wyczucia.