Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iutil

Czy jestem bardzo gruba? Ile pownnam schudnac?Foto

Polecane posty

Gość alelale..
a ile masz lat... to tez wazne

Gość co to k ma być
jeszcze z 10kilo i możesz śmiało startować w MMA z pudzianem 🖐️

Gość alicja dietetyk
te verde Jeśli ważysz 74 kg przy 170 wzrostu, to jak najbardziej możesz 10 kg zrzucić. Ale ja na Twoim miejscu bardziej niż wagą przejmowałabym się brzuchem. raczej nie. po sylwetce mozna poznać że 10 kg to za dużo. nie każdy ma filigranowa figure. chodzi oto żeby osiagnąc zdrowotna wage, podczas ktorej organizm najlepiej pracuje. jesli tak cie to martwii to polecam przejśc sie do dobrego dietetyka i zrobic badania- wtedy bedziesz miała dokladnie wyliczone jaka jest twoja waga zdrowotna. nie sugeruj sie bzdurami, że niby jesteś gruba i musisz zrzucić 10-15 kg. nie ma sensu na siłe sie wychudzac jesli nie jest to stan normalny dla Twojego organizmu.

Gość adkdkf
JA WIDZE ZE NIE GOLISZ PISDY!!!! TLUSTA SWINIA

Gość na poczatekkk
in ty sie pytasz co masz sprzatac, przeciez tam jest taki pierdolnik , że głowa mała, jestem facetem i jakbym poszedł do laski gdzie miałaby taki syf w chałupie to spieprzałbym od niej gdzie pieprz rośnie

Gość iutil
Ale co wg was jest tym syfem ?

Gość rozjebała mnie laska
tekstem a co niby ma sprzatac, tam jest taki pier dolnik ze nie wiem co a ona sie pyta co ma sprzatac, wstyd aby baba miała taki sydf w chałupie, jak sie z tym czujesz zyjac w takim syfie, skoro masz tak w domu to pewnie sie tez nie myjesz syfiaro

Gość czy ty jestess
jakas pierdol nieta czy niedorozwinieta ze takie pytania zadajesz tam jest ogólny totalny syf, skoro go nie widzisz to nie dosc ze jestes syfiara to masz cos zz saganem

Gość adkdkf
JESTES TLUSTA, PRZESTAN ZREC, HIPCIO

Tak...schudnij ze 30kg najlepiej bo teraz najatrakcyjniejsze są wystające kości, i koniecznie wystające żebra-ostatnio wręcz symbol seksu. Kobieto, nie pytaj o takie rzeczy. Zauważyłam ze większość dąży do jakiegoś bzdurnego ideału-chude nogi(oj nie za chude tak w sam raz) bardzo szczupłe biodra(no ale szerokie bo to symbol kobiecości) i przy wystających zebrach duże piersi(warto wspomnieć ze każdy ma własny pogląd co to znaczy "duże") A tymczasem mało komu udaje się uzyskać fantastyczne ciało,duże jędrne piersi(grawitacja robi swoje helllooołłł) . Kazdy ma inny ideał i każdy będzie w swoich wypowiedziach dostosowywał cie do niego! jeśli źle się czujesz w swoim ciele zrób coś z tym, ale na miłość boska nie sugeruj się opiniami innych.

Alicjo - sama teraz przy odrobinę wyższym wzroście ważę mniej więcej tyle, co dziewczyna ze zdjęcia, i powiedziałabym, że wyglądam odrobinę lepiej (co w sumie wyjaśnia mój wzrost). Ważyłam kiedyś te 10 kg mniej, i wcale nie byłam za szczupła, a uwierz, że sylwetkę mam jeszcze mniej drobną niż autorka. 64 kg przy 170 wzrostu rzadko kiedy będzie za małą wagą. Choć, przyznaję, dziewczyna ze zdjęcia nie wygląda, jakby powinna 10 kg zrzucić, mówię tylko, że 64 to nie jest za mało dla jej wzrostu.

grejpfruty dobrze spalaja tluszcz. na talie polecam zwykly hulahop. na uda i posladki basen i styl klasyczny(żabka). nie jestes bardzo gruba. tylko zaloz wiekszy rozmiar majtek i zobaczysz ze lepiej bedziesz wygladac. :)

Gość bla bla blaasddff
dzieki :) i nie pierdolicie ze 74 to malo dla wzrostu 170, mam wiecej, a waze 60 ;P

przeciez autorka nigdy nie będzie wyglądac jak ta dziewczyna z linku wyżej...mają zupełnie inną budowę ciała i grubość kości....przeciez to widać

Gość alicja dietetyk
te verde Choć, przyznaję, dziewczyna ze zdjęcia nie wygląda, jakby powinna 10 kg zrzucić, mówię tylko, że 64 to nie jest za mało dla jej wzrostu. o tym wlasnie mowie. wszystko zależy od predyspozycji organizmu i przemiany materii. niktóre dziewczyny przy 170 wzrostu waża nawet 50 kg i to jest dla nich jak najbardziej normalne! inne przy tym wzrościu waża ok 70 kg i to tez jest normalne jezeli ogranizm ma takie predyspozycje. dlatego namawiam na badania a nie sugerowanie sie tabelami.

na www.trampolino.pl do wygrania rewelacyjne nagrody, m. in. sprzęt do ćwiczeń :) sami decydujecie o co gracie :)

Gość Karolineeeeeeeee
tak jestes gruba ... i posprzataj w domu bo syf masz w chacie taki ze masakra

W POKOJU RZECZYWIŚCIE burdel NA KÓŁKACH,...........HIHIHIIH....A CO DO CIEBIE.....OSTRA SIOSTRA MA RACJĘ.........ZA GRUBE UDA.......TALIA TEŻ DO WYSZCZUPLENIA.......ALE JAJ SIE WEXMIESZ OD JUZZZZZZZZZ......DO LATA BEDZIE PIERWSZY EFEKT........NARA

Gość iutil
Juz lepsze to, niz twoj niski poziom

Gość kasia p.
Nie jest zle, ale zacznij bardziej dbac o siebie;) Troche ruchu, nie jesc po 18 i gwarantowany spadek wagi. Wiem co mowie bo sama tak zrobilam. Po dwóch latach 12 kilo!!!

Gość asdfg
HIPCIO, SIE ZBULWERSOWAL

Gość Karolineeeeeeeee
niski poziom to masz ty bo madra jestes za pieciu a syf i tak w chacie masz .I powiem ci jedno dziewczyna ktora ma troche klasy i jak ty to nazywasz jest na poziomie takiego zdjecia by nie wstawila.Bierz sie za sprzatanie to zaraz schudniesz .

Gość skarbik
Nie przejmuj się złośliwcami chłopakami bo ciśnienie mają ,ale też ziarno prawdy jest w tym ,że trzeba posprzątac w domu a potem zabrać się za porządek z sylwetką jeśli chcesz dobrze sie czuć w swoim ciele to nie jedz kolacji, teraz jest dużo owoców wieć do dzieła :)

Gość nie jest zle
mudzin cie ruchnie