Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iutil

Czy jestem bardzo gruba? Ile pownnam schudnac?Foto

Polecane posty

Czy to nie Ty wrzucałas niedawno fotę cycków? Poznałam po pościeli. Myslę, że powinnas pozbyc się jakichś 10-15 kilo. Ale zapewniam Cię, że Twoja skóra nie będzie wyglądała korzystnie jeśli nie będziesz dużo ćwiczyc.

nie jesteś gruba :P ale z 5/6 kilo mogłabyś zrzucić. koniecznie z brzucha i ud.Mam podobnie niestety :(:( ale nie mogę się wziąć za odchudzanie, za bardzo lubię słodkości :-O

Gość iutil
Mam 1.71 wzrostu Najgorzej chyba brzuch,tylek ,biust i uda

Gość zielona rekotka
Jesteś pulchna, zwłaszcza na brzuchu, nie widać u Ciebie kompletnie wcięcia w talii. No ale nie to jest najgorsze na tym zdjęciu- najgorszy jest ten koszmarny kostium! Wygląda jak po babci :)

Gość alicja dietetyk
[zgłoś do usunięcia] Chantalka Czy to nie Ty wrzucałas niedawno fotę cycków? Poznałam po pościeli. Myslę, że powinnas pozbyc się jakichś 10-15 kilo. Ale zapewniam Cię, że Twoja skóra nie będzie wyglądała korzystnie jeśli nie będziesz dużo ćwiczyc. 10-15 kg?? ludzie, czy wy oszaleliście? O.o szczęka mi opada!podaj wagę i wzrost. jednak to nie wszystko. wazne jest jakiej grubosci masz kości, ile wody w organiźmie, ile masy mięśniowej potrzebuje Twój organizm by normalnie funkcjonować.

Gość iutil
A co radzilibyscie mi cwiczyc silownia, basen ,rower?

uda trochę za grube w stosunku do bioder. co najmniej 5 kilo z brzucha i boczków. i luźniejsze majtki bo ci się robi fałdka na nimi.

Gość iutil
Kostium z taniej odziezy ,niestety tylko tak badziewny udalo mi sie znalezc :P

Gość to ta co cycki wrzucała
ważysz z 75 kg dycha do zrzutu

Gość iutil
waze 74kg wzrost 172 10kg mam zrzucic?? O ludzie..

Gość ja pierdoleee
co za pokemon i hipopotam, jak bym sie znalazł na bezludnej wyspie z nia uwierzcie ze wolałbym miedzy drzewa wkładać

Gość alicja dietetyk
iutil - zadna dieta! pij minimum dwa litry dziennie, jedz 5 posiłków dziennie, pij duzo zielonej cherbaty, jedz duzo ważyw, ogranicz spozycie owoców i skrobii, wybieraj najlepiej surowe produkty. Basen jest swietnym wyjściem jeśli chcesz ujedrnic swoje ciało. teraz jest ciepło- wyjdz na rower. jednak nie stosuj zadnych drastycznych diet! nie odchudzaj sie za bardzo, skup sie raczej na ZDROWYM trybie zycia, uwierz mi że wychudzone cialo jest o wiele mniej zdrowe niz leciutka nadwaga. po prostu zacznij myslec o sobie pozytywnie i pomysl sobie że wszystko co jesz musi być jak najlepsze i zdrowsze, bo przecież jestes tego warta! lepiej sie poczujesz, bedziesz miala więc energii i pewności siebie!:) powiodzenia!

Gość iutil
Co mam cwiczyc by pozbyc sie tluszczu z tych parti ??

Gość na poczatekkk
POSPRZATAJ W DOMU BRUDASIE

Gość iutil
A co mam sprzatac niby??

Gość alicja dietetyk
dobry jest rower i.... jazda konno! te sporty moga zdziałać cuda z partiami które chcesz ulepszyć;)

Gość co to k ma być
obleśna świnia :o aż zalatuje śledziem z monitora :o🖐️

Gość iutil
Haha dobre..

Gość adkdkf
masz wlochata CIPE????

Jeśli ważysz 74 kg przy 170 wzrostu, to jak najbardziej możesz 10 kg zrzucić. Ale ja na Twoim miejscu bardziej niż wagą przejmowałabym się brzuchem.

Gość iutil
I po co te obrazliwe komentarze? Nie rozumiem.. Przytylo mi sie fakt, ale to chyba nie powod do takiego obrazania kogos.. Widac tu wasza kulture ,ze wsi jestescie czy co?? Dzieki za pozostale opinie, dodalo mi to motywacji zeby zaczac cos ze soba robic:)